שונות > פורום משוב

נעילת הודעות של כהנא צדק

<< < (2/7) > >>

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: בייקר על מרץ 14, 2007, 11:17:23 ---הנעילה בוצעה לגבי שאלות כמו מה עם התוכנית של חיים או של גיל או שאנשים שגו וכתבו במבצע הרשמה תגובות במקום אישור רשימה.

--- סוף ציטוט ---

אם זה הכל, נדמה לי שיש היגיון בנעילת ההודעות האלו. אבל בכל זאת, אני לא רוצה שחברים טובים כמו דולפי ירגישו לא נוחים, אז אם דולפי יתן לי הודעות שהוא רוצה להגיב להן, אפתח אותן בשבילו ברצון.

כהנא צדק!:
בס"ד
עזוב חיים אל תתייחס כולם רואים פה את יכולת הביטוי שאני נותן לכולם, את האשכולות הפתוחים והלא נעולים ואת זה אי אפשר להסתיר ואין צורך בשום פתיחת אשכול.
אני יגיד לכם מה הוא רוצה לפתוח הוא לא רוצה לפתוח אשכול אלה ריב שהפעם באמת הכפפות יוסרו כי אני לא היה שק מכות.

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 14, 2007, 14:44:39 ---בס"ד
עזוב חיים אל תתייחס כולם רואים פה את יכולת הביטוי שאני נותן לכולם, את האשכולות הפתוחים והלא נעולים ואת זה אי אפשר להסתיר ואין צורך בשום פתיחת אשכול.
אני יגיד לכם מה הוא רוצה לפתוח הוא לא רוצה לפתוח אשכול אלה ריב שהפעם באמת הכפפות יוסרו כי אני לא היה שק מכות.

--- סוף ציטוט ---

אף אחד לא רוצה לריב איתך ואף אחד לא נבהל מהאיומים שלך:

--- ציטוט ---הפעם באמת הכפפות יוסרו
--- סוף ציטוט ---

תתפלא יש גולשים שמעירים את ההערות שלהם כי זה באמת מציק ומפריע להם ושהם רוצים שיהיה להם אוירה נעימה בפורום הזה ולא כדי להרגיז את כבודו המנהל המאיים
לחיים: לא משנה אני לא ארצה להטריח אותך בשביל סתם הערה שרציתי להוסיף באשכול כזה או אחר אבל כמו שאתה רואה גם לתת ביקורת אסור אחרת "הכפפות יוסרו" כמו שכבודו אמר.

ביום שתלמד לקבל ביקורת כמו גבר ולא כמו ילד זה יהיה פורום הרבה יותר טוב מבחינת חופש ואווירה כללית אחרת כל אחד שתהיה לו בעיה בפורום צריך לפחד ממך וזה כבר לא מקום שיחזיק מעמד

כהנא צדק!:
בס"ד
אין שום איומים קיבלת מסר ברור מאוד זה שאתה ילד ומפרש את זה אחרת זה כבר בעיה שלך.
דרך אגב אני לא יודע לקבל ביקורת? שאת התחלת עם ביקורת אם אפשר לקרוא לזה בכלל ביקורת שהיא התחילה " אתה קקה של תיכנוסטים, אתה כמו רוני וכו' " עמדתי בה כמו גבר והשתקתי אותך ומה עשית? רצת לבכות כמו ילד קטן ואיימת בלעזוב, עכשיו את משחק על המצפון של חיים כי הבנת את הטריק אתה צריך להתבייש.

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 14, 2007, 16:12:17 ---בס"ד
אין שום איומים קיבלת מסר ברור מאוד זה שאתה ילד ומפרש את זה אחרת זה כבר בעיה שלך.
דרך אגב אני לא יודע לקבל ביקורת? שאת התחלת עם ביקורת אם אפשר לקרוא לזה בכלל ביקורת שהיא התחילה " אתה קקה של תיכנוסטים, אתה כמו רוני וכו' " עמדתי בה כמו גבר והשתקתי אותך ומה עשית? רצת לבכות כמו ילד קטן ואיימת בלעזוב, עכשיו את משחק על המצפון של חיים כי הבנת את הטריק אתה צריך להתבייש.

--- סוף ציטוט ---

מה?? אני משחק על המצפון של חיים?? אני לא משחק על המצפון של אף אחד ואני גדול ממך בעשר שנים אז אל תקרא לי ילד חביבי. אני לא יודע מה יש לך נגדי בעצם אני כן יודע מה יש לך נגדי
אתה שונא את זה שאני חילוני ונהנה מהחיים ואני עדיין זוכר שאיחלת לי פעם שתהיה לי שבת שחורה אז אני יכול להבין למה אתה שונא אותי
אבל בניגוד אליך שאני מעביר ביקורת אני לא עושה "דווקא" כמו שאתה אוהב לחשוב אלא עושה את זה כדי שהפורום רק ילך וישתפר תבין שזה מכוער לראות את כל הפורום עם מנעולים
וחוץ מזה מה הדחף הזה לנעול כל הודעה למה אני לא יכול להתבטא גם? זה הרי פורום מקום שנותן חופש לאנשים להגיב בדיונים לא?

ואל תהיה לי דמגוג עם ה"קקה של תיכוניסטים" לא השתקת אותי ולא בטיח וזה היה עז שרדף אחרי ולא אני אחריו חביבי אני באופן בוגר בחרתי לעזוב כי האוירה היתה על הפנים
היה פה איזה שמאלן שעשה בלאגן בפורום ואתה רק קיללת אותו ולא ידעת איך להתעמת איתו לא השתקת אותו ובטח לא השתקת אותי אם היית חוסם אותו היה לי לפחות טיפה כבוד אליך
אבל את מי אתה כן מאיים לחסום? אנשים מהמחנה שלך שדיווחו על בעיה בתוכנית! אתה קולט מה מפריע לי? זה שאתה לא יודע לאזן את עצמך אתה נכנס לפאניקה ומתקיף אנשים כמוני שבאים מאותו מחנה ולמה? כי אני חילוני? כי אני יוצא עם בחורות ביום שישי? זה מה שמציק לך?
שאני אמרתי שאני עוזב התכוונתי לזה באמת אחרי שקראתי את האשכול התנצלות שלך שהיום אני מתחיל לחשוב שהיה מצוץ מהאצבע באמת האמנתי שמשהו בך השתנה
אבל שבוע אחרי זה אני מתפכח מהאשליה הזו
אין ספק שאתה משקיע פה המון ועושה עבודה רצינית אבל כרגיל הורס את זה עם גישה מרוגזת נקמנית וילדותית.

אני רק יזכיר למי שלא יודע שזה עוז שרדף אחריי ושיכנע אותי לחזור אני לא בכיתי לאף אחד ולא עשיתי הצגות ובאמת רציתי לעזוב כי הרגשתי לא שייך
ואני עדיין מרגיש לא שייך כמו שאמרתי לחיים בשאלו את הימין האמיתי אז אם מנהל של הפורום סימן אותי מהיום הראשון שלי מה עוד נשאר לי לעשות לו יש את הכח פה ולא לי
אפילו להעביר ביקורת פשוטה אסור

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה