שונות > פורום משוב
נעילת הודעות של כהנא צדק
כהנא צדק!:
בס"ד
טוב טוב שמענו את הממצאות שלך עם המנעולים מעניין בפורום הזה פירסמתי נושא עוד לפני הנושא של התלונות שלכם על תוכנית שלא עולות בזמן ואף אחד לא התייחס!
כל יום מפרסים נושא למה התוכנית מאחרת בשעה- זה ניראה לך הגיוני?!
יש פה חופש ביטוי מלא אז אל תנסה להפוך שום דבר, אם הייתה מבין הייתה רואה מה ננעל ומה לא כי כל המשתמשים שהגיבו פה לא סתם טועים ועוד הרבה איתם באותה דעה.
וכן אני מאחל שבת שחורה לכל מי שמחלל אותה בגאון בארץ ישראל!!!
אתה צריך להגיד תדוה שהתנצלתי בכלל כי אני לא זה שקראתי לך קקה והשוותי אותך לרוני אולי באמת עשיתי טעות.
דרך אגב אם אתה חושב שאני מקנא ממך יש לך טעות שהיא כל כך חמורה תאמין לי ממש חמורה מאוד חמורה.
"וזה היה עז שרדף אחרי ולא אני אחריו" כבר מראה איזה הערכה יש לך כלפי מה שהוא עשה והזמן שהוא השקיע בכלל בשביל זה.
DolphinBoy:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 14, 2007, 16:31:05 ---בס"ד
טוב טוב שמענו את הממצאות שלך עם המנעולים מעניין בפורום הזה פירסמתי נושא עוד לפני הנושא של התלונות שלכם על תוכנית שלא עולות בזמן ואף אחד לא התייחס!
כל יום מפרסים נושא למה התוכנית מאחרת בשעה- זה ניראה לך הגיוני?!
יש פה חופש ביטוי מלא אז אל תנסה להפוך שום דבר, אם הייתה מבין הייתה רואה מה ננעל ומה לא כי כל המשתמשים שהגיבו פה לא סתם טועים ועוד הרבה איתם באותה דעה.
וכן אני מאחל שבת שחורה לכל מי שמחלל אותה בגאון בארץ ישראל!!!
אתה צריך להגיד תדוה שהתנצלתי בכלל כי אני לא זה שקראתי לך קקה והשוותי אותך לרוני אולי באמת עשיתי טעות.
דרך אגב אם אתה חושב שאני מקנא ממך יש לך טעות שהיא כל כך חמורה תאמין לי ממש חמורה מאוד חמורה.
"וזה היה עז שרדף אחרי ולא אני אחריו" כבר מראה איזה הערכה יש לך כלפי מה שהוא עשה והזמן שהוא השקיע בכלל בשביל זה.
--- סוף ציטוט ---
איזה המצאות תסתכל על הפורום שליש מההודעות נעולות! מה המצאה פה? וגם אם אתה לא מסכים איתי אז תגיב כמו בן אדם ולא בהתרגזות כזו
ושים לב כי אני כן תמכתי בך בקטע של הספאם על השעה של התוכניות אבל שהתעצבנת זה היה בגלל שמישהו אמר שהתאריך שונה בלי התוכנית ואז אולי יש בעיה טכנית וזה לא ספאם! אז למה אתה איימת להעיף אותו?
וזה שאתה מנהל פה ומאחל לי שבת שחורה? זה חופש? אתה עושה לי מול כולם דהלגיטימציה כי אני לא דוס כמוך מה הפלא שלא נוח לי לכתוב בפורום הזה שאתה מנהל שלו.
ועוד משהו אני לא קראתי לך קקה אלא לקטע הטיפשי שלך של לקלל את פופאי כל הזמן כמו רובוט מבלי להגיב כמו בן אדם או לפחות לחסום ואני מצטער שלפעמים אתה מזכיר לי את רוני הזה כי גם הוא חם מזג כמוך אני לא רוצה שתהיה דומה לו אבל זה מה שקורה לפעמים לצערי אתה מתעצבן ומאיים על הגולשים
ויש לי ערכה לעוז המוון אין לך מושג כמה כי הוא באמת בן אדם על רמה אני רק עניתי לך שהוא שכנע אותי לחזור כי אתה אמרת שאני "בכיתי" שאני עוזב וסה"כ רק פרסמתי הודעת פרידה קצרה מתוך נימוס זה לא נקרא לבכות!!! זה נקרא להיות מנומס אולי תנסה את זה מדי פעם באחת מהשבתות "הלבנות" שלך
אלירן:
די חבר'ה אני מבקש..תארו לכם שפופאי ניכנס עכשיו ורואה אותכם ככה..מה אז נגיד?
כהנא צדק!:
בס"ד
תפסיק כבר עם העלילות שלך "שליש מההודעות" כניראה שאתה לא חזק במתמטיקה כי אחרת לא הייתה אומר דבר כל כך טיפשי שליש? אתה קולט בכלל?
כניראה שלא נעים לך לראות אותי בתור מנהל ועכשיו הפלת באמת את עצמך כי שליש הודעות זה כבר לא צחוק זה עלילה.
ואני אחלתי ומאחל ויאחל שבת שחורה לכל מי שמחלל אותה בגאון!!!
בקשר לעזיבה הקודמת חבל שלא ראית איך ניראת כי אני לא אמרתי בכיתי אלה זה בא ממשתמש אחר בפורום פה שהביע דעה, דרך אגב אני באמת עכשיו יפרוס לחיים בנוגע למשתמש פה שהוא בין היקרים והחשובים לאירגון שלנו משהו בנוגע לכל הפעילות שלך פה הגיע הזמן שחיים ישמע עוד צד וצד שונה הפעם.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: underground על מרץ 14, 2007, 16:45:58 ---די חבר'ה אני מבקש..תארו לכם שפופאי ניכנס עכשיו ורואה אותכם ככה..מה אז נגיד?
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
שהוא הצליח לערער מישהו עם השקרים שלו ובטח ובטח שזה לא אני.
עכשיו תסלחו לי אני צריך ללכת להתפלל ושיעור תורה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה