שונות > פורום משוב
נעילת הודעות של כהנא צדק
כהנא צדק!:
בס"ד
חיים הפעם באמת זה עובר כל גבול בהודעת התנצלות אני הבעתי התנצלות אבל הכול חוזר מצידו!
זה כמו שמישהו יורק על מישהו והאחד שולח לו למרות הכול אבל האדם שירק שוב חוזר ויורק!
ראית מה המשתמשים כתבו פה, ניראה לך שאני לא יודע לקבל ביקורת?...
זה כבר כמה פעמים שהוא תוקף אותי בכל מיני "ביקורות" הוא אמר שאני נעלתי יותר משליש הודעות בפורום זה ניראה לך הגיוני?...
הוא אומר שאני לא נותן חופש ביטוי זה הגיוני?...
ראית מה משתמשים כתבו לו פה גם פעם שעברה, הוא השתמש ב"ביקרות" שלו בגלל מניעים אישים לתקוף אותי ובסוף באשכול הקודם הצטער על זה, הוא מערבב נושאים לא קשורים ודברים ללא שחר שזה דבר שלא יסולח מצדי, יש גבול כמה אני יכול להיות סלחן פשוט הוא כבר אצל כל גבול טוב.
ואני יזכיר לכולם פה מה הוא אמר כי ממשיך להגיד שזה "הפורום שלי" שאני לא נותן חופש ביטוי שאני צבוע ושקרן אז, זה ניראה לך הגיוני?...
מעניין כל פעם שאני מציב לו עובדות הוא מתקפל והולך- בוא ניראה אותו כמו גבר אמיתי עומד מאחורי מה שהוא אמר!
אני רוצה לדעת איפה נעלתי שליש הודעות בפורום לדבריו?...
חיים בן_פסח:
אני רוצה להדגיש שלמרות שהיה לנו וויכוח מיותר כאן, לדעתי כנהא צדק הוא באמת צדיק. הוא עושה כל כך הרבה לתנועתנו, שעות על גבי שעות של עבודה מסורה בלי שום תמורה. צריך להזכיר שכהנא צדק היה חיוני כש גדלנו, ב''ה, בחודשים האחרונים. ואנו מאוד זקוקים לו.
דולפין כתב שהוא מתחרט שהוא פתח באשכול הזה. אני שמח שדולפין אומר זאת, כי אני חושב שזוהי לא הדרך להעביר מסר למנהל. אילו דולפין היה פונה לכהנא צדק בפרטי, אני חושב שכהנא צדק היה עונה לו בחיוב.
בכל מקרה, דולפין אומר שבעתיד הוא יעשה זאת באופן שונה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על מרץ 14, 2007, 23:15:20 ---אני רוצה להדגיש שלמרות שהיה לנו וויכוח מיותר כאן, לדעתי כנהא צדק הוא באמת צדיק. הוא עושה כל כך הרבה לתנועתנו, שעות על גבי שעות של עבודה מסורה בלי שום תמורה. צריך להזכיר שכהנא צדק היה חיוני כש גדלנו, ב''ה, בחודשים האחרונים. ואנו מאוד זקוקים לו.
דולפין כתב שהוא מתחרט שהוא פתח באשכול הזה. אני שמח שדולפין אומר זאת, כי אני חושב שזוהי לא הדרך להעביר מסר למנהל. אילו דולפין היה פונה לכהנא צדק בפרטי, אני חושב שכהנא צדק היה עונה לו בחיוב.
בכל מקרה, דולפין אומר שבעתיד הוא יעשה זאת באופן שונה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
העונג שלי להיות פה! בחברה כזאת!
כמו שאמרתי קיבלתי ביקורות מהרבה אנשים פה קשות וקלות אבל בדרך המקובלת אין צורך בפתיחת אשכול כזה כי באמת זה מיותר מכל בחינה, למי שיש בעיה יש את הפרטי ששם אפשר לסדר באמת הכול בדרך יותר נעימה ורגועה.
ואני ימשיך לתרום לפה את הזמן שלי כמה שאני יכול!
שיהיה כל טוב,
כהנא צדק!
עז77:
ועכשיו זה אני שנועל דולפין :coolsmiley:
כל טוב. ;)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה