בס"ד
כרמי גילון היה ב"קליקה" הנכונה ועם הדיעות הנכונות ונכונות לעשות מעט ובכישרון דל. אז מה אם הוא נכשל בתפקיד ורצחו את רבין? יש עוד הרבה תפקידים למלא. במה הוא שונה משמעון פרס? הרי שמעון פרס מעולם לא זכה בתפקיד כלשהו במערכת בחירות כלשהי. תמיד הפסיד אבל הוא היה מ"נערי בן גוריון". לאלו תמיד "סידרו" לו ג'וב אחר. ומה היה עם אריק שרון, או רוני מילוא או רבים אחרים. מקום שצריך להחרב עד היסוד הוא הלשכה להכוונת חיילים משוחררים. השם האמיתי של הלשכה הזו הוא סידור ג'ובים למשוחררים בעלי דרגות גבוהות. גם 15 שנים אחרי השחרור עדיין הלשכה ששה לעזור לכל קשיש ובלבד שהוא אלוף משנה בדימוס או משהו כזה. יושבות שם כמה מאפיונריות קשוחות על חשבון משכורת צבאית של המדינה שלא חוששות לאיים ולהפעיל שיטות שהמאפיה באיטליה היתה מתביישת להשתמש על מי שיסרב להעסיק את הקשיש בתפקיד מנכ"ל. אותו דבר יש גם במזכירויות המרכז של מפלגות פוליטיות, בתעשיה האווירית, בתע"ש, בחברת החשמל, בעמותות הממשלתיות, במרכז השלטון המקומי ועד למועצות האזוריות השונות ודירקטוריונים של חברות ולשכות ממשלתיות שונות, בבנק ישראל, בדירקטוריונים של הבנקים הגדולים, בחיל חינוך בצה"ל בתחום הבידור, אצל חברות התקליטים והמוסיקה, בתנובה ועוד ועוד. כל אלו הם ה"קליקה" הנכונה. מאות מבני משפחתו ומקורביו של אמיר פרץ חונקים משכורות עתק מהדירקטוריון של קרנות הפנסיה ההסתדרותיות, מערכת המשפט הציבורי והצבאי ועוד ועוד. אני לא אתפלא אם בקרוב מאד יחזור אמנון סטרשנוב לתפקיד שופט מחוזי. אז מה אם היתה "תקלה קטנה" והוא נתפש מקיים יחסי מין עם מתלמדת שבאה לייצג את הנאשם נחום מנבר אצלו. זו לא סיבה בשבילו לפסול עצמו בדין. אדרבא, אולי כך הוא יכול לקיים איתה יחסים ביתר אינטנסיביות... מה, זו סיבה לפסול אותו כשופט? רק באופן זמני. אז הוא היה קצת בחו"ל, וקצת הופיע בטלוויזיה כפרשן משפטי מכובד, אחר כך הופיע כבורר. נו, כבר הגיע הזמן לחזור למקום "שלו". אני עוד זוכר אותו מבית דין צבאי בעזה בערך לפני 20 שנים. שם הוא שימש כאב בית דין במסגרת תפקידו כפצ"ר. ישבתי שם פעם כשופט במשך יומיים. עד היום אני מלא גועל נפש ומזועזע ממה שהוא עשה שם. מילא לערבים, אבל ליהודים!
GY