עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מסיבת סיום בגן ערבי בעזה

<< < (17/32) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: Rafoe על אוגוסט 06, 2010, 00:21:20 ---אני לא טוען כלום (חוץ מהמשפט האחרון שאני מעדיף להיות חי מאשר הומני מת).
אני בסה"כ הצגתי לפניך את האיסלאם כמו שהוא (אין איסלאם קיצוני ואין איסלאם מתון. יש איסלאם אחד שהוא הקוראן).
הקוראן אומר בפירוש (אין לזה כפל משמעות) שכל מי שאינו מוסלמי הוא "כופר" (infidelt).
אם אתה חושב שיש הבדל מבחינתם בין יהודים שמאלנים וימנים, או חילוניים ודתיים, אז אתה לא מעודכן.
החמאס בסה"כ אומר בגלוי את מה שכל המוסלמים בכלל (והערבים בפרט) חושבים ורוצים לבצע. העניין פה הוא לא החמאס (גם אם תחסל את הארגון הזה, יקום אחד אחר במקומו).
תקרא היטב את העדויות של הטבח בחברון מ-1929 (בקישור שהעליתי): גם אז היו יהודים שלא האמינו שהשכנים הערבים שלהם (חברים שלהם) ירצחו אותם.
היו ערבים שרצחו את הרופא היהודי שטיפל בהם בחינם (כי לא היה להם כסף) והם גמלו לו ע"י שאנסו את בתו ורצחו אותו (אז לא היה התירוץ של הכיבוש).
זה לא קורה רק מאז הקמת מדינת ישראל. זה קורה מאז שהאיסלאם נוסד (כבר 1400 שנה של רצח וכיבושי ארצות).
אני לא אומר שצריך להרוג כל ילד מוסלמי, אבל ילדים שיש לגביהם סבירות גבוהה מאד עד וודאית (ולא קשה לדעת את זה) להיות מחבלים ורוצחי יהודים אני בעד להקדים תרופה למכה (הבא להרגך השכם להרגו).

--- סוף ציטוט ---

אתה זה שטוען שצריך להקדים תרופה למכה, ולרצוח ילדים כי אולי הם יהיו מחבלים.
בדיוק כמו שחמאס טוען שצריך לרצוח ילדים יהודים כי הם יגדלו וישרתו בצה''ל ויהרגו ערבים.
חמאס גם מכניס לזה מאפיינים דתיים או היסטוריים? זה בערך מה שאתם עושים כאן כל יום באתר.
ולכן אני טוען שאין הבדל בינך לבין חמאס, ואתה לא צריך לכעוס שמשווים את ישראל לחמאס.

--- ציטוט ---אתה מזכיר כל הזמן את תגובת העולם ומה העולם יגיד, אבל אותו עולם לא עזר לאותם 6 מליון יהודים הי"ד שנרצחו ע"י הנאצים יש"ו, ואותו עולם גם לא יעזור לנו פה כשנצטרך עזרה.
אני לא בא אליהם (לעולם) בטענות. מצדי הם יכולים לצעוק ברחובות הערים שלהם מה שהם רוצים (גם הם לא חסינים מהאיסלאם המתפשט אצלם במהירות, ויש הרבה מהם שאפילו תומכים בישראל כי הם התחילו להבין עם מה אנחנו התמודדנו ב-60 שנה האחרונות, וכראיה אתה יכול לשמוע היום התבטאויות נגד האיסלאם מצד אירופאים שלא שמעת עד היום). 
--- סוף ציטוט ---

ראשית כל, כמדומני שההודעה האחרונה שלי היא הייתה היחידה בדיון שהזכרתי את העולם, וממש לא נכנסתי אם העולם בפועל יעזור לנו או לא, רק ציינתי את ההשוואה שחלק מתושבי העולם עושים ביננו לבין חמאס.
אני רק מציין למה ההשוואה שלהם, במקרה של הסתכלות על הדעות שלך, היא מוצדקת(על דעותיהם מהבחינה הלאומית, ומה שישראל עושה, בפועל זה משהוא אחר).
לכן מה זה קשור?
אם אני יתעמק במה המשמעות של העולם שמגנה את ישראל, הדיון יסטה מנתיבו, אבל אם תרצה אני אעשה זאת.
אבל זה דיון אחר.

חרותניק:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 02:57:34 ---אתה זה שטוען שצריך להקדים תרופה למכה, ולרצוח ילדים כי אולי הם יהיו מחבלים.
בדיוק כמו שחמאס טוען שצריך לרצוח ילדים יהודים כי הם יגדלו וישרתו בצה''ל ויהרגו ערבים.
חמאס גם מכניס לזה מאפיינים דתיים או היסטוריים? זה בערך מה שאתם עושים כאן כל יום באתר.
ולכן אני טוען שאין הבדל בינך לבין חמאס, ואתה לא צריך לכעוס שמשווים את ישראל לחמאס.

--- סוף ציטוט ---

צריך לקחת את מה שאתה אומר בערבון מוגבל, אתה גם השוות את האצ"ל והלח"י לחמאס...

MATAN:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 02:57:34 ---אתה זה שטוען שצריך להקדים תרופה למכה, ולרצוח ילדים כי אולי הם יהיו מחבלים.

ראשית כל, כמדומני שההודעה האחרונה שלי היא הייתה היחידה בדיון שהזכרתי את העולם, וממש לא נכנסתי אם העולם בפועל יעזור לנו או לא, רק ציינתי את ההשוואה שחלק מתושבי העולם עושים ביננו לבין חמאס.
אני רק מציין למה ההשוואה שלהם, במקרה של הסתכלות על הדעות שלך, היא מוצדקת(על דעותיהם מהבחינה הלאומית, ומה שישראל עושה, בפועל זה משהוא אחר).
לכן מה זה קשור?
אם אני יתעמק במה המשמעות של העולם שמגנה את ישראל, הדיון יסטה מנתיבו, אבל אם תרצה אני אעשה זאת.
אבל זה דיון אחר.

--- סוף ציטוט ---
יש הבדל ענק בין מחבל לחייל צהל..או שאתה חושב אחרת??..
סיטואציה של חייל צהל שיעמוד מול ערבי ללא נשק שולא מסכן אותו איך חייל צהל ינהג במצב הזה בניגוד למחבל מהחמאס שיעמוד מול יהודי או אפילו מול ילד..איך יסתיים בשני המצבים האלה??

m4a1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על אוגוסט 06, 2010, 02:47:40 ---1. שאתה הולך מכות עם משהוא, אתה מנטרל אותו, לא את הילד בן ה-4 שלו, זה קצת מבדיל אתה לא חושב?
2. אני שמח שציינת "כל חמאסניק"(ומסתבר שאתה מחשיב גם את הילדים בני 4 בריב "הפיזי" שלך) שאנחנו שנינו מתכתבים כרגע באתר שקצת מתייג את כל הערבים כתיוג אחד בלעדי.

נו טוב

--- סוף ציטוט ---

יפה, אבל שאני הולך מכות עם מישהו אני יעשה הכל כדי לנטרל אותו, בין אם זה אגרוף ישר לסנטר, שנחשב נצחון "מכובד", ובין אם זה ברך לסנטר שנחשב יותר פחדני. הנוקדה היא שזה קרב על החיים ועושים הכל כדי לשרוד ולצאת כמה שיותר מהר עם כמה שפחות פציעות.

ואמרתי לך שאין הפרדה בין חמאס לשאר האוכלוסיה. אנחנו לא נלחמים בחמאס לא נלחמים בפת"ח. אנחנו נלחמים ב"פלסטינים" על כל צבעם וגוונם.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד ב2.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: MATAN על אוגוסט 06, 2010, 09:10:15 ---יש הבדל ענק בין מחבל לחייל צהל..או שאתה חושב אחרת??..
סיטואציה של חייל צהל שיעמוד מול ערבי ללא נשק שולא מסכן אותו איך חייל צהל ינהג במצב הזה בניגוד למחבל מהחמאס שיעמוד מול יהודי או אפילו מול ילד..איך יסתיים בשני המצבים האלה??

--- סוף ציטוט ---

אני לא טוען שלצה''ל או ליהודי בפרט יש בעיה של מוסר, אתה כנראה לא מבין את מה שאני כותב.

אני רק טוען שהדעות של חלק מחברי הפורום(יותר נכון רוב) דומות לאלו של חמאס.
גם כתבתי את העובדה שיש הבדל בין מה שצה''ל עושה למה שאתם רוצים שצה''ל יעשה בפועל, זה לא סותר את הטענה המקורית...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה