עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מסיבת סיום בגן ערבי בעזה
אוהד הפועל:
--- ציטוט ---קודם כל, אתה רק מרמה אותי בפרצוף, אבל אתה בראש ובראשונה מרמה את עצמך.
ואתה גם לא הבנת למה התכוונתי בכלל, ממש לא מעניין אותי מה אתה חושב על הדעות שלי, ולא לזה התכוונתי.
המשפט שציטטי, חושף את הצביעות שלך בכך שאין לך שום בעיה, ולא מפריע לך להשוות ארגון טרור יהודי שעושה דברים הרבה פחות גרועים (מהחמאס), לחמאס ולומר שאין הבדל ביניהם, בעוד שאתה לא מוכן לשייך את הפודל מכחיש השואה שלך (מחמוד עבאס) לחמאס, למרות שהוא עושה דברים חמורים הרבה יותר מהארגון היהודי שהמצאנו.
זה הפרצוף האמיתי שלך, ואני שמח שהזדמן לי לחשוף אותו (לא שהיה בזה צורך, אני בטוח שרוב חברי התנועה כבר יודעים עם מי יש לנו עסק).
שיהיה לך סוף שבוע נעים, ותמשיך להגן על הנבלות.
--- סוף ציטוט ---
לא כתבתי שפתח הוא ארגון הומני, הסברתי לך למה פתח נחשב יותר מתון מחמאס, ולמה זה הגיוני.
להבדיל מפתח, בינתיים המחבלים שכאן מהללים אותם לא מכירים בזכות של הצד השני למדינה.
זה לא אומר שפתח יותר מוסריים, הם נבלות, אבל בצד הפוליטי? הם פחות גרועים מחמאס, ועוד אפשר להגיע איתם להסכם(בתקווה, האמת היא שזה דיון ארוך ואחר לגמרי).
לכן פה יש הבדלה ופה אין.
ברמת המוסר? ברור שפתח וחמאס זה אותו דבר, טרוריסטים פחדנים, שהשוני הוא פוליטי.
הקטע הוא שרמת המוסר של חלק מחברי הפורום משתווה לזו של חמאס ופתח יחדיו.
המשך שבוע נעים
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: m4a1 על אוגוסט 06, 2010, 18:05:02 ---בקשר לאיראן, יש סנקציות אבל בפועל היא עדיין סוחרת עם סין ותוריכה, ואני לא יודע כמה זה רלוונטי, לאיראן יש מספיק נפט.
ושורה תחתונה היא שעדיין תוכנית הגרעין בפעילות.
--- סוף ציטוט ---
מה זה סוחרת? לא קראת את הכתבה? אני ואתה נץ וחיים ובת ימי סוחרים אחד עם השני. אתה מעצבן את כולנו, אז אנחנו מחרימים אותך.
חיים רוצה רק כסף, אז הוא בכל זאת מוכר לך אספקה, תסכים איתי שגם כוח המיקוח שלך, גם כמות המוצרים וגם כל העסק שלך בבעיה?
וזה שלאיראן יש נפט, לא כל כך עוזר לה(איראן לא מייצרת לעצמה בנזין עקב חוסר בטכנולוגיה מתאימה, לפי הכתבה כמובן)
ויש תכנית גרעין בינתיים.
--- ציטוט ---ארה"ב טירפדה עסקה עם סין, זה רק מוכיח שלישראל יש ידע טכנולוגי שהאינטרס של ארה"ב, שלא יעבור לגורמים שונים.
--- סוף ציטוט ---
אתה מבין שזה לא בדיוק הוכחה שיש לארצות הברית תלות קיומית בנו, על אף מה שאתה חושב.
--- ציטוט ---נכון, אתה צודק שלא מדובר במצב של או זה או זה, אבל אי אפשר להעריך כמה כסף יחסך כתוצאה מהשינוי במצב הבטחוני לאחר שאין עוד צורך במחסומים, באבטחת יישובים, בסיוע הומניטרי, באספקת חשמל מים ועוד כל מיני שטויות בחינם.
--- סוף ציטוט ---
תגיד לי מה אתה חושב? תתחיל להפציץ את עזה, להרוג נשים וילדים, ואחרי יום הם ירימו דגל לבן? זה לא עובד ככה.
ובינתיים הנזק יכול להיות עצום, זה בדיוק הפואנטה.
זה בלי להתייחס לאפשרות של מלחמה כוללת(זה נגיע בהמשך).
מאיפה הביטחון הזה שרמת החיים הכלכלית שלנו לא תפגע? יש משהוא שאתה יודע שאני לא?
--- ציטוט ---זה שהאנטישמיות תעלה בפועל זה נורא חבל אבל זה נזק הכרחי. זה שהיום נתקף יהודי 1 לשבוע (אני סתם זורק) וברגע שנצא למבצע יותקף יהודי פעם ביום, זה נורא חבל אבל זה נזק שנאלץ לספוג.
--- סוף ציטוט ---
אני שמח שלא אכפת לך מאחינו היהודים בחו''ל
--- ציטוט ---ובכל מלחמה יש מנצח ומפסיד, ואין שום סיבה שנפסיד את המלחמה. לנו יש המון יתרונות טכנולוגיים על צבאות האויב ובעידן המודרני במיוחד לא כמות הצבא תקבע את המנצח אלא בעיקר אסטרטגיה טקטיקה וטכנולוגיה.
הצבא היחידי שכיום מהבא איום על ישראל הוא המצרי. לאיראנים אין איך להגיע אלינו, רק טילים ומטוסים. את ירדן סוריה ולבנון אפשר למחוץ ביום אחד של לחימה ללא כפפות.
--- סוף ציטוט ---
ומה אם סוריה לדוגמה תחטוף ג'ננה(הרי במלחמה תמיד יש מנצח ומפסיד) ופשוט תתחיל להפציץ אותנו בטילים כימיים? כנ''ל איראן, מצריים וכו'?
חיזבאללה יבעיר בינתיים את הצפון על הדרך(על פי צה''ל הם מסוגלים לירות 600 טילים ביום).
אתה מוכן לקחת את הסיכון הזה? וכל זה בשביל אולי לנצח את זורקי האבנים ויורי הזיקוקים שנקרא חמאס?
יודע מה, אם אתה יכול להבטיח שרמת החיים של תושבי ישראל תהיה ברמה דומה להיום או יותר טובה, אחרי מלחמת ההישרדות שכזו, ללא שום סיכון כלכלי, ובטח שלא ביטחוני, תיסלאם.
אבל זה משהוא שאתה לא יכול להבטיח, והסיכון הוא גרנדיוזי.
m4a1:
אני יענה לך תשובה שאתה לא תאהב.
יש דברים יותר חשובים מכסף.
אני מעדיף חיים צנועים עם כבוד, מאשר חיים של מליונרים ללא כבוד.
תשים לב אני מדבר איתך על מלחמה על כבוד לאומי ועל הישרדות ועל איך שנראה כלפי העולם, אתה מדבר איתי על כמה כסף יהיה לך בבנק.
כן סוריה יכולה לחטוף ג'ננה ויכולה לשלוח טילים כימיים. כן היא יכולה לגרום לכמה אלפים/עשרות אלפים של הרוגים עם נשק כימי, אבל זאת מלחמה ומלחמה זה לא דבר נקי, אתה יכול לנסות להלביש כמה חוקים מוסר ואמנות ג'נבה אבל זאת בדיוק הסיבה שזה בולשיט, בגלל ה"ג'ננה".
זה לא שלא איכפת לי מאחינו בחו"ל, אבל להם יש בחירה והם עשו אותה. מצידי שיעלו לארץ או שישבו בקהילות מבודדות או ואט אוור.
בקשר למסחר, אני אולי מעצבן אתכם, אבל יש לי משהו שאתם צריכים. אז אתם תעשו לי פרצופים חודש-חודשיים, אני יתעצבן חודש חודשיים, אבל כאשר מחיר הדלק יעלה ב10% ויכאב לכם בכיס, אתם תמצאו בלבכם לסלוח לי.
וחוץ מזה אני לא יודע כמה "ירידה באיכות החיים" מרתיעה את האיראנים. הם רוצים גרעין.
אוהד הפועל:
--- ציטוט ---אני יענה לך תשובה שאתה לא תאהב.
יש דברים יותר חשובים מכסף.
אני מעדיף חיים צנועים עם כבוד, מאשר חיים של מליונרים ללא כבוד.
תשים לב אני מדבר איתך על מלחמה על כבוד לאומי ועל הישרדות ועל איך שנראה כלפי העולם, אתה מדבר איתי על כמה כסף יהיה לך בבנק.
--- סוף ציטוט ---
"רבים נוהגים בעקשנות במרדף אחר הדרך שבחרו לעצמם, מעטים במרדף אחר המטרה."
ולא זה לא הכסף שיהיה לי בבנק, כלכלה יציבה היא מאפיין חשוב להישרדות.
--- ציטוט ---כן סוריה יכולה לחטוף ג'ננה ויכולה לשלוח טילים כימיים. כן היא יכולה לגרום לכמה אלפים/עשרות אלפים של הרוגים עם נשק כימי, אבל זאת מלחמה ומלחמה זה לא דבר נקי, אתה יכול לנסות להלביש כמה חוקים מוסר ואמנות ג'נבה אבל זאת בדיוק הסיבה שזה בולשיט, בגלל ה"ג'ננה".
--- סוף ציטוט ---
אז אם סוריה תחליט שהיא עושה את זה כי אתה כרגע חיסלת את עזה, מה יצא לנו מזה שחיסלנו את עזה?
--- ציטוט ---זה לא שלא איכפת לי מאחינו בחו"ל, אבל להם יש בחירה והם עשו אותה. מצידי שיעלו לארץ או שישבו בקהילות מבודדות או ואט אוור.
--- סוף ציטוט ---
ישראל לא יכולה לקבל כל כך הרבה אזרחים בזמן כה קצר, אבל לא חושב.
נניח, זה לא סותר את זה שלא אכפת לך מהם, אבל זה עוד מרכיב שולי יחסית.
--- ציטוט ---בקשר למסחר, אני אולי מעצבן אתכם, אבל יש לי משהו שאתם צריכים. אז אתם תעשו לי פרצופים חודש-חודשיים, אני יתעצבן חודש חודשיים, אבל כאשר מחיר הדלק יעלה ב10% ויכאב לכם בכיס, אתם תמצאו בלבכם לסלוח לי.
וחוץ מזה אני לא יודע כמה "ירידה באיכות החיים" מרתיעה את האיראנים. הם רוצים גרעין.
--- סוף ציטוט ---
1. שטויות, והשאלה אם זה חודש חודשיים או שנה שנתיים. או עשור-2
2. גם אם זה לא ירתיע(יש עוד דרכים להרתיע אתה יודע...), הם הבטיחו לעצמם שהאזרח הקטן יסבול עוד יותר מהמדיניות שלהם. אתה רוצה אותו דבר לאזרח הישראלי, וכל זה לכבוד הלאומי שלך?
m4a1:
בלי כבוד אין לנו כלום, נתחיל בזה. אתה לא חייב להסכים עם זה אבל זה המצב.
כלכלה של מדינה במלחמה תמיד פחות יציבה מאשר בעת של שלום, אבל המשק הישראלי הוא משק חזק והוא יכול לעמוד בזה. אגב הרבה יותר יעיל כלכלית לנהל מלחמה בלי מעצורים מאשר מלחמה עם מעצורים, תשווה את העלות של שיגור טיל כל כך מתקדם שיפגע רק במחבל שיושב במחסן ובכל השאר לא יגע לעומת העלות של ריסוק הבית בארטילקיה של תותחנים.
מה זאת אומרת אם סוריה תחליט לעשות את זה, אז אנחנו צריכים לשבת בפחד מהיום שבו אסד יקבל מחזור ויהיה לו שינוי במצב רוח?
אחרי שנחסל את עזה צורת החשיבה של האויב תהיה כמו שאתה חושב עכשיו, "אם נשמיד את עזה הם ישלחו טילים כימיים!! :o :o :o"
במקום זה ישמע משהו כזה, "היהודים האלה מג'נונים.... אם נשלח עליהם טילים כימיים רק אללה יודע מה יקרה לנו" זה הרבה עניין פסיכולוגי.
היהודים בחו"ל לא חסרי אונים, ואלה שירגישו כך יוכלו לעלות לארץ.
אילו עוד דרכים יש להרתיע?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה