שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

גמאני שונא את אוהד הפועל

<< < (3/22) > >>

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:36:23 ---

ואני+כלל אוהדי הפועל מעצבנים אותכם...

--- סוף ציטוט ---
זה בדא אתה מצעבן לא רק אותם.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 11:41:02 ---זה בדא אתה מצעבן לא רק אותם.

--- סוף ציטוט ---

נו וגם אתה, אבל רגע התנצלת אז הכל בסדר... :laugh: :laugh: :laugh:

El Blanco:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:30:27 ---חברה שלך?

--- סוף ציטוט ---

אני בחיים לא אבגוד באמא שלך

--- ציטוט ---היא ידועה
--- סוף ציטוט ---

אז אתה מודע לזה שאתה ילד כאפות?

--- ציטוט ---בכל זאת בזמן האחרון אני מקדיש צומת לב לבת ימי ואתה סתם מקנא
--- סוף ציטוט ---

אחרי שראית שאמא שלך עסוקה בי פנית לגברים

nofar16:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:36:23 ---
אין לך שכל אה.
יש לך הוכחה שטביב שיחד שופטים או משחקים גורליים? ממתי שופטים בודקים שערים מהטלוויזיה? תבריזי בדרבי 4/2 נתן למכבי גול שלא היה +פנדל.
אבל כן השופטים משוחדים ואת חכמה.
ולוזון נתן לנו אליפות? וואלה, תסבירי לי איך לוזון ידע שאנחנו נהנה מהקיזוז? ולחיפה היה כמה הזדמנויות לקחת את האליפות, הם לא לקחו בעיה שלהם. ושנה הבאה אם אתם מקום שני וחיפה ראשון, ואתם תקחו לבסוף אליפות, אז אתם תהנו מהקיזוז.
או אולי לוזון אז בכלל יהיה אוהד בית''ר?

ואנחנו לא בוכים כמו ילדות אלא כמו כוסיות(לא את לא אביגייל, את סתם אחותה התאומה...), להבדיל מבכי הקיזוז של כל הליגה, במיוחד שלך.  
ואיך הייתם לוקחים אליפות בלי משחק השרוכים? היה יוצא תקו 2(במקרה הטוב) מה שאומר שאנחנו היינו מקום ראשון, והמשחק לאחר מכאן גם נצחנו, אז לא הייתם לוקחים. איזה קטע, עובדות.

ואני+כלל אוהדי הפועל מעצבנים אותכם...

--- סוף ציטוט ---

אווווווווווווווווו מי מדבר פההההההה!!! אלברט אינשטיין בכבודו ובעצמו!!! אם כבר יש פה מישהו טיפש זה אתה! וכולם יסכימו איתי פה!

אין לי הוכחה אבל יש לי עיניים! כשאיינוגבה יצא אל אחד הבלרינות שלכם כן הייתה עבירה, אבל לא כזאת שמצריכה אדום! מילא הפנדל שיכל לגמור תמשחק, אבל הוא רצה להבטיח שיהיה לכם גביע! טיפש. וזה שאשדוד פתחו רגליים וניצחתם 4-0 זה לא שוחד!!!! בכללללללל לא!

לא, אנחנו לא נהנה מהקיזוז, כי שנה הבאה לא נהיה מקום ראשון. לוזון בראש ובראשונה דאג שהקבוצה שלו תוכל להגיע לאירופה! אבל ויש פה אבל גדול, הוא זה שנתן לכם את העליבות! כי אם לא הוא חיפה הייתה לוקחת אותה, היה הפרש של 6 נקודות לפני הקיזוז!
משחק השרוכים זאת סתם קנאה שלך!!! כן, לקחנו לכם תאליפות, גנבנו אותה, קיבלנו ביושר, בשוחד. תגדיר את זה איך שבא לך- עדיין האליפות הייתה שלנו, ואתם אכלתם זין. (להזכירך, השנה קרה משהו דומה עם מ.ס. בית שאן, שפתחה רגליים)

דרך אגב, אם תמשיך עם הדיבור הזה, יהיה חבל עליך. אז תשקול מילים כפי שנאמר לפני שתשקול שיניים. קפיש?!

בת ימי 1:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 11:43:47 ---
אחרי שראית שאמא שלך עסוקה בי פנית לגברים

--- סוף ציטוט ---
אימאל'ה.למה הייתי חייב להיות אידיוט ולהגיב להומו.ידעתי שזה מה שיקרה בסוף.

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:43:40 ---נו וגם אתה, אבל רגע התנצלת אז הכל בסדר... :laugh: :laugh: :laugh:

--- סוף ציטוט ---
כן אבל אתה הרבה יותר מעצבן.אני לפחות טרחתי להתנצל.ממך בינתיים לאשמענו שום התנצלות על ההשמצות שלך נגדאוהדי הפורום.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה