שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
גמאני שונא את אוהד הפועל
בת ימי 1:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 04, 2010, 11:10:40 ---כנ"ל!!! ובמיוחד בשבילו נקדיש לו כמה שירים לקבוצתו, שלא זכתה באליפות 11 שנה, והשנה לקחה דאבל בזכות הכסף של טביב.. בסדר, כולם יודעים שהגועל לא יכולה לקחת כלום בלי עזרה. כך זה היה מאז ומתמיד!
"יוסי אבו קסיס- יוסי אבו קסיס,
רציתי שתדע- רציתי שתדע,
כמה שונאים את הגועל בבירה- כמה שונאים את הגועל בבירה,
אני שונא הגועל!- אני שונא הגועל!
אני שונא הגועל ת"א- אני שונא הגועל ת"א!
הגועל- זונה!
הגועל- זונה!
אווווווו הגועל זונה, הגועל זונה, הגועל זונה!! היא זונה!
ת"א עולה באששששש! ת"א עולה באש!!
הפועל זונהההה, הפועל זונהההה... את ההמשך מכבודם של אחרים פה אני לא אמשיך.
אני מודהההההה לאלוהים שהוא שונא תאדומים!! (לא של בית"ר, אבל רק ממחיש את השנאה של כולם!)
ולסיום: הגמר שלעולם לא ישכח, את המילים אני עדיין יכולה לשמוע "ועכשיו הכל תלוי בברוך דגו! האם דגו זוכה בגביע שישי? לאאאא הוא עוצר את זה! קאלה עוצררררר!" "עובד... וקאלה עוצררררררר!! הגביע נוסע לירושליםםםםםם!"
אהההה, ואיך אפשר בלי קליפ על הגועל לעומת בית"ר! תהנהההההה, ערבי.
--- סוף ציטוט ---
תחפשו היו טיוב אץ הסרטון ''האמת על אוהדי הפועל תל אביב-חלק 2''.תמצאו שם הרבה דברים מעניינים עליהם.
El Blanco:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:00:09 ---לנו יש את וורמוט ושכטר(אגב תמונה ענקית), ולכם יש את היצור הזה:
ואני לא שונא אותך, אתה סתם מנסה לקבל ממני צומת לב(הצלחת).
--- סוף ציטוט ---
מה הבעיה איתה?
לא אני פשוט רוצה להראות פה הגמוניה שיש נגדך
nofar16:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:20:14 ---את גדולה מהחיים(מה הסיכוי שזו את בתמונה?), את רוצה להגיד לי שבלי הכסף של גידאמק הייתם לוקחים אליפות? או בלי העזרה של בית שאן(המקורית לא מכבי ת''א)?
--- סוף ציטוט ---
תקשיב, ערבי, ארקדי השקיע תכסף על הקבוצה, ולא התעסק בלשחד שופטים בגמר הגביע, או במשחקים גורליים! השנה נהניתם מאליפות שבו ידיו נתן לכם אבי לוזון. אם נסתכל על העובדה ששנה הבאה אליפות הקיזוז תמשיך- יש סיכוי שתיקחו אליפות שנה הבאה.
והאמת, היינו לוקחים תאליפות גם בלי משחק השרוכים המדובר, לדעתי זה היה מעבר ללעזור לבית"ר, זה היה יותר כמו להראות על שנאה אליכם..
אז שנה הבאה, תכין את הטישו, אתה ועמנואל רוזן, וגוטמן.. כי תמיד, אבל תמיד לא משנה מה יהיה בסוף אתם תמיד בוכים כמו ילדות :'( :'( :'(
דרך אגב, תמונות שלי אתה יכול למצוא בפייסבוק, ומהבדיקה האחרונה שלי- לא, אני לא כ"כ דומה לאביגייל. אבל תיזהר שיום אחד כשתגיע לטדי, לא יחכו לך כמה, כי עצבנת אותם.. (וזה לא איום, זאת עצה.)
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 11:21:48 ---מה הבעיה איתה?
--- סוף ציטוט ---
חברה שלך?
--- ציטוט ---לא אני פשוט רוצה להראות פה הגמוניה שיש נגדך
--- סוף ציטוט ---
היא ידועה ומבורכת, ואתה עדיין רוצה התייחסות שלי.
בכל זאת בזמן האחרון אני מקדיש צומת לב לבת ימי ואתה סתם מקנא
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 04, 2010, 11:29:12 ---
תקשיב, ערבי, ארקדי השקיע תכסף על הקבוצה, ולא התעסק בלשחד שופטים בגמר הגביע, או במשחקים גורליים! השנה נהניתם מאליפות שבו ידיו נתן לכם אבי לוזון. אם נסתכל על העובדה ששנה הבאה אליפות הקיזוז תמשיך- יש סיכוי שתיקחו אליפות שנה הבאה.
והאמת, היינו לוקחים תאליפות גם בלי משחק השרוכים המדובר, לדעתי זה היה מעבר ללעזור לבית"ר, זה היה יותר כמו להראות על שנאה אליכם..
אז שנה הבאה, תכין את הטישו, אתה ועמנואל רוזן, וגוטמן.. כי תמיד, אבל תמיד לא משנה מה יהיה בסוף אתם תמיד בוכים כמו ילדות :'( :'( :'(
דרך אגב, תמונות שלי אתה יכול למצוא בפייסבוק, ומהבדיקה האחרונה שלי- לא, אני לא כ"כ דומה לאביגייל. אבל תיזהר שיום אחד כשתגיע לטדי, לא יחכו לך כמה, כי עצבנת אותם.. (וזה לא איום, זאת עצה.)
--- סוף ציטוט ---
אין לך שכל אה.
יש לך הוכחה שטביב שיחד שופטים או משחקים גורליים? ממתי שופטים בודקים שערים מהטלוויזיה? תבריזי בדרבי 4/2 נתן למכבי גול שלא היה +פנדל.
אבל כן השופטים משוחדים ואת חכמה.
ולוזון נתן לנו אליפות? וואלה, תסבירי לי איך לוזון ידע שאנחנו נהנה מהקיזוז? ולחיפה היה כמה הזדמנויות לקחת את האליפות, הם לא לקחו בעיה שלהם. ושנה הבאה אם אתם מקום שני וחיפה ראשון, ואתם תקחו לבסוף אליפות, אז אתם תהנו מהקיזוז.
או אולי לוזון אז בכלל יהיה אוהד בית''ר?
ואנחנו לא בוכים כמו ילדות אלא כמו כוסיות(לא את לא אביגייל, את סתם אחותה התאומה...), להבדיל מבכי הקיזוז של כל הליגה, במיוחד שלך.
ואיך הייתם לוקחים אליפות בלי משחק השרוכים? היה יוצא תקו 2(במקרה הטוב) מה שאומר שאנחנו היינו מקום ראשון, והמשחק לאחר מכאן גם נצחנו, אז לא הייתם לוקחים. איזה קטע, עובדות.
ואני+כלל אוהדי הפועל מעצבנים אותכם...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה