שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

גמאני שונא את אוהד הפועל

<< < (4/22) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: nofar16 על יוני 04, 2010, 11:48:19 ---אווווווווווווווווו מי מדבר פההההההה!!! אלברט אינשטיין בכבודו ובעצמו!!! אם כבר יש פה מישהו טיפש זה אתה! וכולם יסכימו איתי פה!

אין לי הוכחה אבל יש לי עיניים! כשאיינוגבה יצא אל אחד הבלרינות שלכם כן הייתה עבירה, אבל לא כזאת שמצריכה אדום! מילא הפנדל שיכל לגמור תמשחק, אבל הוא רצה להבטיח שיהיה לכם גביע! טיפש. וזה שאשדוד פתחו רגליים וניצחתם 4-0 זה לא שוחד!!!! בכללללללל לא!

--- סוף ציטוט ---

כן אני טיפש. לפי החוקה מותק שחקן אחרון שמונע גול מקבל אדום. אני אפילו זוכר שהרחיקו לכם שוער באותו מצב ואז השופט טען שאם זה שוער זה 2 שחקנים.
ללכת לפי החוקה זה לא שוחד, זה ללכת לפי החוקה.

וזה שאשדוד פתחו רגליים(נו באמת) לא אומר שטביב שיחד משהוא, זה אומר שאשדוד שמה פס על הספורטיביות. בדיוק כמו שמכבי בית שאן עשו.
הפועל לא האשימה את שחר ששיחד את נימני לפתוח רגליים.
בפרשת השרוכים, להבדיל מאשדוד ומכבי, אמסלם ואבוקוף בקשו משחקני בית שאן לא לעלות.

--- ציטוט ---לא, אנחנו לא נהנה מהקיזוז, כי שנה הבאה לא נהיה מקום ראשון. לוזון בראש ובראשונה דאג שהקבוצה שלו תוכל להגיע לאירופה! אבל ויש פה אבל גדול, הוא זה שנתן לכם את העליבות! כי אם לא הוא חיפה הייתה לוקחת אותה, היה הפרש של 6 נקודות לפני הקיזוז!
משחק השרוכים זאת סתם קנאה שלך!!! כן, לקחנו לכם תאליפות, גנבנו אותה, קיבלנו ביושר, בשוחד. תגדיר את זה איך שבא לך- עדיין האליפות הייתה שלנו, ואתם אכלתם זין. (להזכירך, השנה קרה משהו דומה עם מ.ס. בית שאן, שפתחה רגליים)

--- סוף ציטוט ---

לכן אמרתי אם, זה יכול להיות גם מכבי ויכול להיות גם חיפה, בדיוק כמו השנה.
זה שיש לכם בעיות כלכליות זה משהוא אחר.
ואם אני מקנא בנוגע לבית שאן, אז כנראה שאת מקנאה בנוגע לאליפות של הפועל(כן זה עוד סתירה פנימית שכזו).

--- ציטוט ---דרך אגב, אם תמשיך עם הדיבור הזה, יהיה חבל עליך. אז תשקול מילים כפי שנאמר לפני שתשקול שיניים. קפיש?!
--- סוף ציטוט ---

בלה בלה בלה

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 11:43:47 ---אני בחיים לא אבגוד בך

--- סוף ציטוט ---

נו אתה רואה שאתה אוהב אותי

--- ציטוט ---אז אתה מודע לזה שאתה ילד כאפות?
--- סוף ציטוט ---

לא שיש שנאה לאוהדי הפועל כאן

--- ציטוט ---אחרי שראית שאמא שלך עסוקה בי פנית לגברים
--- סוף ציטוט ---

אתה עדיין ילד לא גבר

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 11:59:51 ---נו אתה רואה שאתה אוהב אותי

לא שיש שנאה לאוהדי הפועל כאן

אתה עדיין ילד לא גבר

--- סוף ציטוט ---
כן אבל הוא זכר.זאת אומרת שבכל מקרה הפואנטה נשארת.והפואנטה היא שאתה הומו.ובינתיים אתה זה שקורא לו שפשפני.

nofar16:

--- ציטוט של: אוהד הפועל link=topic=27081.msg184682#msg184682 date=1275641820

בלה בלה בלה

[/quote ---
אין בעיה מותק, בלה בלה בלה.. תביא תפלאפון שלך, כתובת, שם.. משהו, ותיראה כמה זה לא בלה בלה בלה. אחרון שאמר את זה מותק, פירסם התנצלות בפייסבוק וכתב "אני שטיח אדום לרגליים של בית"ר." אז אתה מוזמן.
--- סוף ציטוט ---

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: nofar16 על יוני 04, 2010, 12:02:07 ---[quote author=אוהד הפועל link=topic=27081.msg184682#msg184682 date=1275641820

בלה בלה בלה

אין בעיה מותק, בלה בלה בלה.. תביא תפלאפון שלך, כתובת, שם.. משהו, ותיראה כמה זה לא בלה בלה בלה. אחרון שאמר את זה מותק, פירסם התנצלות בפייסבוק וכתב "אני שטיח אדום לרגליים של בית"ר." אז אתה מוזמן.

--- סוף ציטוט ---

או זה כבר איום ממשי אני מבין.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה