שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
בושה מה שקרה במוצ"ש
בת ימי 1:
--- ציטוט של: tHe_Proud_Arab_Jew על מאי 21, 2010, 13:57:31 ---נו? חזרנו לגן? חחח "מלשין".... כמה זמן לא שמעתי את המילה הזאת... צא קצת מהילדותיות המטופשת הזאת סבבה? איך בדיוק זה שאני שמאלני הופך אותי למלשין? חוץ מזה, למי אני אלשין כשהשב"כ יכול בעצמו לצפות בהודעות בפורום הזה אפילו בלי להרשם??
--- סוף ציטוט ---
חבל רק שהוא לא יבוא אליך כי כולם בשב''כ שמאלנים.חוץ מזה אתה באמת לא תורם כלום לדיון אף פעם אלא כאן רק בשביל לעצבן אנשים.
רק ליברמן! חילופי שטחים!:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 21, 2010, 14:00:20 ---חבל רק שהוא לא יבוא אליך כי כולם בשב''כ שמאלנים.חוץ מזה אתה באמת לא תורם כלום לדיון אף פעם אלא כאן רק בשביל לעצבן אנשים.
--- סוף ציטוט ---
יש דברים שהם מעל ומעבר לכל דמיון ואחד מהם לדוגמא, זו האידיאולוגיה שלך... אני מתנצל אם התבטאתי בחריפות יתר, אך לא נותרה בידי ברירה אחרת ודרך אחרת לתאר את מה שאני חושב על האידאולוגיה ההרסנית והלא נכונה הזו... יש אנשים ימניים רבים בפורום, שבהחלט אני מסוגל לדבר איתם כי יש איזה שהוא מכנה משותף בין דעותיהם לדעותי (כמו למשל שאתה בעל אידיאולוגיה הרסנית בנוגע לגזעים). ועוד אחרי כל זה, אתה בא ואומר שאני לא תורם כלום לדיון, נניח ואני באמת לא תורם לדיון, אני לפחות לא גורע ממנו עם רעיונות הזויים כשלך...
בת ימי 1:
--- ציטוט של: tHe_Proud_Arab_Jew על מאי 21, 2010, 14:12:32 ---יש דברים שהם מעל ומעבר לכל דמיון ואחד מהם לדוגמא, זו האידיאולוגיה שלך... אני מתנצל אם התבטאתי בחריפות יתר, אך לא נותרה בידי ברירה אחרת ודרך אחרת לתאר את מה שאני חושב על האידאולוגיה ההרסנית והלא נכונה הזו... יש אנשים ימניים רבים בפורום, שבהחלט אני מסוגל לדבר איתם כי יש איזה שהוא מכנה משותף בין דעותיהם לדעותי (כמו למשל שאתה בעל אידיאולוגיה הרסנית בנוגע לגזעים). ועוד אחרי כל זה, אתה בא ואומר שאני לא תורם כלום לדיון, נניח ואני באמת לא תורם לדיון, אני לפחות לא גורע ממנו עם רעיונות הזויים כשלך...
--- סוף ציטוט ---
לי אין רעיונות הזויים,אתה בהתקפות שלך גורם לי להקצין אותם כדי להוריד אותך ממני.אבל אני בהחלט עומד מאחורי ההתבטאויות כלפי הערבים.על כל השאר אני מתנצל בכנות.
רק ליברמן! חילופי שטחים!:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 21, 2010, 14:15:10 ---לי אין רעיונות הזויים,אתה בהתקפות שלך גורם לי להקצין אותם כדי להוריד אותך ממני.אבל אני בהחלט עומד מאחורי ההתבטאויות כלפי הערבים.על כל השאר אני מתנצל בכנות.
--- סוף ציטוט ---
אני מציע שתלמד לבטא את הרעיונות שלך בלי צורך להקצין אותם בדרמטיות משהו כתוצאה מהתקפה של אדם כזה או אחר... "תורת הגזע" הקטנה שלך בהחלט רעיון הזוי, ולא נראה שהייתה פה הקצנה מיוחדת במיוחד לכבודי...
בת ימי 1:
--- ציטוט של: tHe_Proud_Arab_Jew על מאי 21, 2010, 14:17:04 ---אני מציע שתלמד לבטא את הרעיונות שלך בלי צורך להקצין אותם בדרמטיות משהו כתוצאה מהתקפה של אדם כזה או אחר... "תורת הגזע" הקטנה שלך בהחלט רעיון הזוי, ולא נראה שהייתה פה הקצנה מיוחדת במיוחד לכבודי...
--- סוף ציטוט ---
תלוי באיזה חלק מדובר.תן לי דוגמא ספציפית ואני יענה לך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה