שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

בושה מה שקרה במוצ"ש

<< < (10/12) > >>

רק ליברמן! חילופי שטחים!:

--- ציטוט של: בת ימי על מאי 21, 2010, 14:19:37 ---תלוי באיזה חלק מדובר.תן לי דוגמא ספציפית ואני יענה לך.

--- סוף ציטוט ---
"ערבים הם גזע פחות איכותי גנטית מהיהודים" (?) אני מתנצל אם הציטוט לא מדוייק אך מפאת קוצר זמן נאלצתי להשתמש בו מזכרוני. בכל אופן הרעיון זהה...

בת ימי 1:

--- ציטוט של: tHe_Proud_Arab_Jew על מאי 21, 2010, 14:22:19 ---"ערבים הם גזע פחות איכותי גנטית מהיהודים" (?) אני מתנצל אם הציטוט לא מדוייק אך מפאת קוצר זמן נאלצתי להשתמש בו מזכרוני. בכל אופן הרעיון זהה...

--- סוף ציטוט ---
כן והתשובה היא כזאת.הiq הממוצע של היהודים הוא 115 והiq הממוצע של האיסיאתים שווה ל92.המחקר הזה נערך בארצות הברית ונערך מאז במקומות שונים בעולם.עכשיו בוא אני אסדר לך את זה כמו בגיאומטריה:
iq של יהודים=115 (נתון)
iq של אסיאתים = 92 (נתון)
מכאן נובע:
iq של יהודים >iq של ערבים (הצבה)
ערבים=אסיאתים (מוצאם בחצי האי ערב שבאסיה)
מכאן נובע:
iq של יהודים>iq של ערבים (כלל המעבר)

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על מאי 21, 2010, 14:47:54 ---כן והתשובה היא כזאת.הiq הממוצע של היהודים הוא 115 והiq הממוצע של האיסיאתים שווה ל92.המחקר הזה נערך בארצות הברית ונערך מאז במקומות שונים בעולם.עכשיו בוא אני אסדר לך את זה כמו בגיאומטריה:
iq של יהודים=115 (נתון)
iq של אסיאתים = 92 (נתון)
מכאן נובע:
iq של יהודים >iq של ערבים (הצבה)
ערבים=אסיאתים (מוצאם בחצי האי ערב שבאסיה)
מכאן נובע:
iq של יהודים>iq של ערבים (כלל המעבר)

--- סוף ציטוט ---

מה ה-IQ הממוצע של המזרחים?

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 21, 2010, 14:59:50 ---מה ה-IQ הממוצע של המזרחים?

--- סוף ציטוט ---
אין לי מושג אבל הiq הממוצע של ישראל הוא 92 ביחד עם כל הערבים והעובדים הזרים אז כנראה שכמו הלבנים הגויים בסביובת ה105.

valeric:

--- ציטוט של: בת ימי על מאי 21, 2010, 15:08:48 ---אין לי מושג אבל הiq הממוצע של ישראל הוא 92 ביחד עם כל הערבים והעובדים הזרים אז כנראה שכמו הלבנים הגויים בסביובת ה105.

--- סוף ציטוט ---
הממוצע הוא 100 מתחיל בזה.
וזה ממוצע עולמי אין קשר בין ערבי יהודי או גוי, IQ זה משהו אישי, יכול להיות יהודי 50 וערבי 150.
אגב באגודת הגאונים הישראלית שמתקבלים אליה כל אלה בעלי הIQ הגבוה באמת אין קיצוניים כמו בת-ימי, תהיה בטוח שאני מכיר חלק גדול מהם אני הייתי קרוב להיות הIQ שלי 136 היה חסר לי 9 נקודות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה