שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
בושה מה שקרה במוצ"ש
ביתר בדם:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 19, 2010, 17:30:51 ---אליך לא לדבר איתי, אגב מעניין לשמוע את זה ממשתמש שכל ההודעות שלו מסתכמות ב:
1. מוות להפועל/ערבים/שמאלנים.
2. חיים אתה צודק/חיים אתה תמיד צודק/חיים בדיוק נכון/חיים אני יצור עלוב וחסר ביטחון בבקשה תגיד לי שאני יהודי טוב.
3. הונולולו תמות/אוהד הפועל תמות.
להבדיל מחלק נרחב אחר של המשתמשים הנחמדים ואפילו נחמדים פחות כאן...
--- סוף ציטוט ---
לא דיברתי עלייך דיברתי על מישהו אחר אני לא חושב עלייך שאתה מלשין אתה בסה"כ שמאלני ואוהד הפועל ואת שתיהם אני שונא
בת ימי 1:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מאי 20, 2010, 07:41:54 --- לא דיברתי עלייך דיברתי על מישהו אחר אני לא חושב עלייך שאתה מלשין אתה בסה"כ שמאלני ואוהד הפועל ואת שתיהם אני שונא
--- סוף ציטוט ---
זה בסדר אני לא שונא אותו כי לא כול כך אוהד כדורגל אני סתם חושב שהוא דפוק.אבל אני מוכן לעשות הכול כדי שמי שדיברתה עליו יברח מהפורום.
ביתר בדם:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 20, 2010, 08:43:13 ---זה בסדר אני לא שונא אותו כי לא כול כך אוהד כדורגל אני סתם חושב שהוא דפוק.אבל אני מוכן לעשות הכול כדי שמי שדיברתה עליו יברח מהפורום.
--- סוף ציטוט ---
אני אישית באמת לא מבין מה יש להם לעשות בפורום הזה ועוד הרבה שעות ביום מה אין להם חיים הם כאן רק כדי לעצבן ? חיים אומר שהם תורמים לפורום ובקטע אני חולק על דעתו רק בגללם יש את כל הניבולי פה בפורום כי לפי דעתי יש שמאלנים ויש שמאלנים
בת ימי 1:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מאי 20, 2010, 21:03:48 ---אני אישית באמת לא מבין מה יש להם לעשות בפורום הזה ועוד הרבה שעות ביום מה אין להם חיים הם כאן רק כדי לעצבן ? חיים אומר שהם תורמים לפורום ובקטע אני חולק על דעתו רק בגללם יש את כל הניבולי פה בפורום כי לפי דעתי יש שמאלנים ויש שמאלנים
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים בהחלט.שמע יש לך מסנג'ר? עם כן תשלח לי הודעה ואני אשלח לך את שלי.
רק ליברמן! חילופי שטחים!:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מאי 19, 2010, 17:14:56 ---אל דבר איתו אחי הוא מלשין
--- סוף ציטוט ---
נו? חזרנו לגן? חחח "מלשין".... כמה זמן לא שמעתי את המילה הזאת... צא קצת מהילדותיות המטופשת הזאת סבבה? איך בדיוק זה שאני שמאלני הופך אותי למלשין? חוץ מזה, למי אני אלשין כשהשב"כ יכול בעצמו לצפות בהודעות בפורום הזה אפילו בלי להרשם??
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה