שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
חיפה או הפועל?
Rafoe:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 11, 2010, 01:43:35 ---
3. איך אתה יודע שיש להם 40 אחוז מהקהל שהוא ערבי?
--- סוף ציטוט ---
קראתי בפורום שאני לא זוכר את שמו על סקר שנערך על קהלי אוהדים בארץ ושם נתקלתי בזה לראשונה.
גם כששאלתי אוהדים של חיפה בטוקבקים באתרים ONE, ו-SPORT5 הם לא התווכחו איתי והבנתי שזה כנראה נכון.
דרך אגב, כשאמרתי שהיחסים בין 2 מחנות האוהדים היו טובים לא התכוונתי שהאוהדים מקיימים מפגשים ואירועים חברתיים ביחד.
פשוט התכוונתי לכך שהיריבות ביניכם הייתה ספורטיבית בלבד (אולי בגלל שאתם קרובים בדעות הפוליטיות. אני לא יודע) בניגוד ליריבות ביניכם ובית"ר שהיא יריבות פוליטית.
אם היית קורא את הטוקבקים באתרי הספורט השונים לפני המשחק שהפסדתם בו בבלומפילד בתחילת העונה (שלאחריו האשימו בהנהלת הפועל את יעקב שחר שהוא משחד שופטים) היית מגלה הרמוניה בין 2 מחנות האוהדים (הם איחלו לכם בהצלחה מול בית"ר ומכבי ובאירופה, ואתם איחלתם להם בהצלחה במשחקים בצ'מפיונס).
Rafoe:
הנה כתבה ישנה ובה סקר מלפני 10 שנים (שימו לב מי מובילה את הטבלה עם מספר האוהדים הערבים הגדול בישראל).
http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=8697
בסקרים יותר חדשים שקראתי אחוז הערבים אוהדי חיפה הוא 40 אחוז, ויש פורומים שטוענים שישנם סקרים שמראים על יותר מזה (כ-50 אחוז).
אוהד הפועל:
דבר ראשון: לפי הסקר זה 35 אחוז לא 40, אבל לאמת אמיתה אין לי מושג כמה ערבים אוהדים את חיפה(למרות שזה הגיוני עקב הקרבה הגאוגרפית).
מה שמצחיק זה ש-2 אחוז אוהדי בית''ר, בהנחה שיש מיליון ערביי ישראל, 20 אלף הם אוהדי בית''ר.
45 אלף אוהדי מכבי כולל:
דבר שני: חיפה לא מייצגת שום דעה פוליטית, אין לי מושג מה הם הדעות של רוב אוהדי מכבי חיפה.
כמו שכתבת, היריבות היא ספורטיבית נטו. אבל זה לא קשור לפוליטיקה(כמו 90 אחוז מהדברים בכדורגל, למרות שאתם לפעמים אוהבים להכניס את זה ללא קשר).
כי הם לא מעניינים אף אחד.
דבר שלישי: טוקבקים זה הדבר האחרון שנותן פרספקטיבה על ציבור מסוים.
זה לא מייצג כלום.
nofar16:
בכל העולם, שואלים כלום, לאן הוא נעלם?! אוסישקין לא קיים! אוסישקין לא קיים! אוסישקין לא קיים!
ואני שואל מה זה הפועל?!! מה זה הפועל?!!!!
http://www.youtube.com/results?search_query=%D7%9E%D7%94+%D7%96%D7%94+%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C&aq=f
מי שרוצה לראות- הנה קישור לשיר!
בקיצור, הגועל ת"א זאת קבוצת קומוניסטים, שרוב אוהדייה הומואים, ערבים, עוכרי ישראל, שמאלנים- ובקיצור אויב העם היהודי.
Rafoe:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 11, 2010, 03:32:55 ---דבר ראשון: לפי הסקר זה 35 אחוז לא 40, אבל לאמת אמיתה אין לי מושג כמה ערבים אוהדים את חיפה(למרות שזה הגיוני עקב הקרבה הגאוגרפית).
מה שמצחיק זה ש-2 אחוז אוהדי בית''ר, בהנחה שיש מיליון ערביי ישראל, 20 אלף הם אוהדי בית''ר.
45 אלף אוהדי מכבי כולל:
דבר שני: חיפה לא מייצגת שום דעה פוליטית, אין לי מושג מה הם הדעות של רוב אוהדי מכבי חיפה.
כמו שכתבת, היריבות היא ספורטיבית נטו. אבל זה לא קשור לפוליטיקה(כמו 90 אחוז מהדברים בכדורגל, למרות שאתם לפעמים אוהבים להכניס את זה ללא קשר).
כי הם לא מעניינים אף אחד.
דבר שלישי: טוקבקים זה הדבר האחרון שנותן פרספקטיבה על ציבור מסוים.
זה לא מייצג כלום.
--- סוף ציטוט ---
הסקר שהבאתי כאן הוא סקר לפני 10 שנים (משנת 2000).
יש סקרים מהשנים האחרונות שמראים על 40 אחוז ויותר.
דבר שני: רוב אוהדי חיפה היהודים הם בעלי דעות פוליטיות קרובות מאד לאוהדי הפועל (ברור שיש ביניהם גם ימניים, אבל זה לא מייצג את הכלל. גם להפועל יש לא מעט אוהדים ימניים).
דבר שלישי: כשהזכרתי את הטוקבקים לא אמרתי שהתווכחתי עם אוהדי חיפה על דעות פוליטיות, אלא רק שאלתי אם יש אמת בסקרים שהזכרתי (הם לא הכחישו, ומכאן הסקתי שזה נכון).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה