שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
חיפה או הפועל?
Rafoe:
אחרי כל השמחה של אוהדי בית"ר ומכבי על הירידה של הפועל ת"א למקום השני אחרי הדרבי התל אביבי, רציתי להעיר משהו.
גם אני מתעב את המועדון הזה שנקרא "הפועל תל אביב" ואת כל מה שהוא מייצג, אבל אני מופתע מאוהדי מכבי ובית"ר ששמחים שקבוצה כמו חיפה תיקח אליפות.
למי שלא יודע, הנה כמה נתונים על מועדון הכדורגל מכבי חיפה: 40 אחוז מקהל האוהדים של חיפה מורכב מערבים, מספר גדול של שחקני הנוער והילדים של המועדון הם ערבים (בקצב הזה הדור הבא של שחקני הבית הישראלים שלהם יהיו לא יהודים), יש לחיפה בסגל הבוגרת יותר שחקנים ערבים מאשר להפועל (יש דיווחים שיוחתמו עוד לעונה הבאה).
כשאתם שמחים כ"כ שחיפה תיקח אליפות תזכרו את העובדה שיהיו גם חגיגות של האוהדים הערבים הרבים שלהם.
אל תשכחו שאוהדי 2 הקבוצות היו עד השנה ביחסים מאד טובים (המשחק שהפועל הפסידה 2-1 בבלומפילד בסיבוב הראשון שינה את היחסים לרעה, בגלל טעויות שיפוט שהיו לטובת חיפה).
גם אני שמח שהפועל לא ייקחו אליפות, אבל אני בהחלט לא ישמח שחיפה (לא מועדון יותר יהודי מהפועל) ייקחו אליפות. חיפה זה פשוט הרע במיעוטו.
זה כמו לשאול מי יותר עדיף: פת"ח או חמאס (שימו לב שהצבעים תואמים - אדום וירוק בד"כ הם הצבעים שהכי נפוצים בעולם הערבי). זה נבלה וזו טריפה.
תכתבו את דעתכם.
benjo_k:
בס"ד
באמת שאלה קשה...התקלת אותי... :old_undecided:
nofar16:
תאמת? השנאה להגועל גדולה יותר, מלחיפה.
זה נבלה וזה טרפה. אבל ברור שחיפה עדיפים.
Rafoe:
--- ציטוט של: nofar16 על מאי 11, 2010, 00:16:03 ---תאמת? השנאה להגועל גדולה יותר, מלחיפה.
זה נבלה וזה טרפה. אבל ברור שחיפה עדיפים.
--- סוף ציטוט ---
גם אני שונא יותר את הפועל (ולו רק בגלל אותם אוהדים שלהם שמניפים את דגל הקבוצה בהפגנות של "שלום עכשיו"), אבל אני בטח לא ישמח כשחיפה ייקחו אליפות.
לא משנה מי תיקח את האליפות השנה זה יהיה יום עצוב לכל היהודים אוהדי הכדורגל.
אוהד הפועל:
1. רוממת את רוחי, תודה לך, הדבר היחידי שטוב שחיפה תיקח אליפות הוא שהיא מתקרבת למכבי בסך האליפויות.
2. רק תיקון, אין ולא היה שום יחסים עם אוהדי מכבי חיפה.
חלקם שונאים אותנו, חלקם שונאים את מכבי יותר, ולחלקם לא זה ולא זה(בערך מה שאתם מרגישים כלפי אשדוד).
אצלינו אף אחד לא שונא אותם, פשוט יש יריבות על האליפות.
ברגע שאנחנו או הם לא בתמונת האליפות, לאף אחד לא אכפת מהשני.
3. איך אתה יודע שיש להם 40 אחוז מהקהל שהוא ערבי?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה