שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל
benjo_k:
בס"ד
תשמע היינריך, אני חשבתי שזה יהיה יותר קשה, כנראה שנתתי לך יותר מדי קרדיט שקראתי לך עילג...
בכל אופן אני שמח שסוף סוף אתה אמיתי עם עצמך ומדבר מהלב ואומר מה שאתה באמת מרגיש.
ברור לי שכל מה שכתבת זה לא בגלל שאני מזרחי וחס וחלילה לא בגלל שאני אוהד בית"ר.
טענת שלא רק שלא פתחתי דיונים אלא גם לא הגבתי :old_WTF_Aza: מאיפה הבאת את זה? (דווקא הבעתי את דעתי הרבה מאד פעמים)
אה ועוד משהו שרלוק, אני לא אוהד בית"ר.
אני שמח לשמוע שקראת את הספר קופיקו והוא השאיר עליך רושם כה עז.
עכשיו לשיעור בלשון, זה לא - יקרא. זה - אקרא וזה לא - תוכל אלא -תאכל (אינטליגנט שכמוך)
הערת עוד איזו הערה בקשר לביצים שלי, אני מניח שאתה מומחה לאשכים אז אם משעמם לך והידיים שלך נקיות אתה מוזמן לשחק לי בהם.
היינריך! (דרך אגב שמתי לב שהצלחתי לעצבן אותך אז זה השם החדש שלך מבחינתי) :::D
Rafoe:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 03, 2010, 18:27:13 ---אז אני יפתיע אותך, היום צועקים חברה אחד לשני "איזה קצין נאצי במילואים יש לי" או "איזה שיעור שואה" כחלק מהרטוריקה היום יומית.
זה כמובן לא מפחית מהגועל ואתה צודק, אבל זה לא אנטישמיות.
בכלל השירים האלו לא מופנים לעם היהודי, כי הוא לא רלוונטי, הוא מופנה למכבי, לבית''ר וכן הלאה.
זה כמובן לא מפחית מגועל הנפש, בזה אתה צודק במאה אחוז, אבל זה לא אנטישמי-אזי אנטי יהודי.
אגב על פי כן אני יכול להאשים אותך באנטישמיות, גם אוהדי נתניה שרו "ת''א עולה באש"-אזי לשרוף יהודים-אזי אנטישמיות.
כמובן שאני לא באמת מאשים אותכם באנטישמיות.
ומה קשור מוסלמים ונוצרים מאפריקה? מדובר כאן בנושא, שלכל אחד יש דעה(ואני יפתיע אותך, לא כל אוהדי הפועל באותה דעה בנושא).
וזה גם לא נובע מאנטישמיות, או יותר נכון זה כן. כיוון שאותנו, העם היהודי לא רצו אף אחד בימי השואה, יש רצון מוסרי מסוים לקבל את הפליטים האלו.
לא מסכים? גם אני לא. אבל זה עניין של דעה, ללא שום קשר לפגיעה בעם היהודי.
סלח לי על הזיכרון הצר, מה בדיוק?
וכמו שאמרתי לך לנו יש אוהדים עם דעות שונות, הרוב ממש לא שמאלני פוסט ציוני.
הרוב זה מרכז.
גם השירים "מוות לערבים" עיצבנו חצי מדינה(גם מהצד היהודי).
גם המכות של אוהדי בית''ר, חיפה, מכבי וכן הלאה.
מה זה קשור?
ואני יפתיע אותך, אחד האוהדים שלנו, נקרא לו פ, אוהד ידוע ושרוף, איש ימין שר את השיר הזה.
למה? כי זה לעצבן את אוהדי בית''ר.
אבל זה לא קשור לאנטישמיות, להיות עוכר ישראל.
גם זה דעה. דעה לא נכונה? זה כבר ויכוח אחר. אבל לוו דווקא אנטי ציונית.
ומי קובע את הגבול? אתה? לא תודה.
וכל מה שנעשה(או רוב) לא עובר על גבול חופש הביטוי(הכוונה היא לשיר "ירושלים בירדן"). מה לעשות, זה הדמוקרטיה, גם אני בקטע שכולם יחשבו רק כמוני.
--- סוף ציטוט ---
קודם כל, כל יהודי שמכנה יהודי אחר נאצי מבחינתי הוא אדם שפל ולא מגיע לו להיקרא יהודי. זה בקשר לנושא הזה.
דבר שני, יש הבדל גדול מאד בין לשיר "ת"א עולה באש" לבין "שימו את ירושלים בירדן" (באותו שיר גם צחקו גם על אסון וורסאי - שלא הבנתי מה זה קשור לבית"ר). ת"א היא עוד עיר בארץ ישראל ואף אחד לא שר על פיגועים שהיו בת"א (לעומתכם שצחקתם על אסון וורסאי) לעומת ירושלים שהיא העיר הקדושה ביותר ליהודים.
אחת הטענות של השמאל היא שצריכים לחלק את ירושלים ולתת לערבים ריבונות בשכונות הערביות שם. אותו דבר אפשר להגיד על ת"א-יפו: אני בטוח שאם ישאלו את העם איזה עיר הוא מעדיף למסור לערבים אני בטוח שהרוב ישמחו לוותר על ת"א (או לפחות על השכונות הערביות ביפו, שאותם אנחנו לא צריכים).
בנוגע למסתננים מאפריקה שאתם כ"כ רוצים להשאיר אותם פה בשם האנושיות והמוסריות: דווקא בגלל השואה שהייתה לעם היהודי אנחנו צריכים לשמור על המדינה היחידה שיש לנו, משום שאם נאבד אותה תהיה בטוח שאף מדינה לא תסכים לקבל אותך כפליט (מה גם שהם לא פליטים. הביאו אותם וממשיכים להביא אותם לפה כדי שלשמאל יהיו יותר קולות בבחירות הבאות).
ובנוגע לגבולות שנעברו: אז לא, אני לא קובע את הגבולות. אבל כל אדם שיש לו קצת שכל ושיקול דעת יכול להבין שגניבת מסמכים צבאיים והדלפתם לעיתונות מהווה חציית גבול.
ולשיר שיר שלא קשור כלל לכדורגל על עיר הבירה (שאולי לכם היא לא מקודשת, אבל לרוב מוחץ של העם היא כן) זו לדעתי פגיעה ברגשות הציבור (מילא הייתם שרים רק על בית"ר, אבל להזכיר אסון שבו נהרגו אנשים?).
אוהד הפועל:
--- ציטוט ---תשמע היינריך, אני חשבתי שזה יהיה יותר קשה, כנראה שנתתי לך יותר מדי קרדיט שקראתי לך עילג...
בכל אופן אני שמח שסוף סוף אתה אמיתי עם עצמך ומדבר מהלב ואומר מה שאתה באמת מרגיש.
ברור לי שכל מה שכתבת זה לא בגלל שאני מזרחי וחס וחלילה לא בגלל שאני אוהד בית"ר.
--- סוף ציטוט ---
זה ממש לא רגש, זה הקטע.
--- ציטוט ---טענת שלא רק שלא פתחתי דיונים אלא גם לא הגבתי מאיפה הבאת את זה? (דווקא הבעתי את דעתי הרבה מאד פעמים)
--- סוף ציטוט ---
הבנת הנקרא(ואני עילג?)
לא כתבתי שאתה לא מגיב, כתבתי שהתגובות שלך מסתכמות בכלום.
הדעה שלך היא פשוט הדעה של 4 האנשים שהגיבו לפניך, רק שהם עשו את זה בצורה מעמיקה לפחות.
--- ציטוט ---אה ועוד משהו שרלוק, אני לא אוהד בית"ר.
--- סוף ציטוט ---
הצטיירת כאוהד בית''ר, אני לא מכיר אותך.
בכל מקרה זה לא רלוונטי, כי אתה עדיין טיפש(אוהד של מי אגב?)
--- ציטוט ---אני שמח לשמוע שקראת את הספר קופיקו והוא השאיר עליך רושם כה עז.
עכשיו לשיעור בלשון, זה לא - יקרא. זה - אקרא וזה לא - תוכל אלא -תאכל (אינטליגנט שכמוך)
--- סוף ציטוט ---
תודה רבה על התיקון, רק עדיין לא סתרת את הטענה שלי, כי אתה טיפש
--- ציטוט ---הערת עוד איזו הערה בקשר לביצים שלי, אני מניח שאתה מומחה לאשכים אז אם משעמם לך והידיים שלך נקיות אתה מוזמן לשחק לי בהם.
--- סוף ציטוט ---
אתה מציע לכלל האוכלוסייה לשחק לך בביצים? אתה לא אמור להיות הומופוב או משהוא?
--- ציטוט ---היינריך! (דרך אגב שמתי לב שהצלחתי לעצבן אותך אז זה השם החדש שלך מבחינתי)
--- סוף ציטוט ---
אתה ממש לא עצבנת אותי עם היינריך, אדרבא, אתה רק מוכיח את הטענה שלי.
שאתה טיפש מדיי בשביל לחשוב בעצמך על עקיצה ופשוט כותב מה שנץ כותב.
וזה עוד יותר מצחיק שאחר כך אתה מבלבל את המוח שאנחנו, אוהדי הפועל, אנטישמים נוראים כי אנחנו שרים נאצים ושואה.
הוכחתה שאתה לא רק טיפש, אתה גם צבוע.
או שפוט לא הבנת את הצביעות.
אגב בכל הדיון הזה, לא הבאת טעון אחד על הנושא עצמו. וואו כמה מפתיע אה?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 03, 2010, 19:10:12 ---קודם כל, כל יהודי שמכנה יהודי אחר נאצי מבחינתי הוא אדם שפל ולא מגיע לו להיקרא יהודי. זה בקשר לנושא הזה.
דבר שני, יש הבדל גדול מאד בין לשיר "ת"א עולה באש" לבין "שימו את ירושלים בירדן" (באותו שיר גם צחקו גם על אסון וורסאי - שלא הבנתי מה זה קשור לבית"ר). ת"א היא עוד עיר בארץ ישראל ואף אחד לא שר על פיגועים שהיו בת"א (לעומתכם שצחקתם על אסון וורסאי) לעומת ירושלים שהיא העיר הקדושה ביותר ליהודים.
אחת הטענות של השמאל היא שצריכים לחלק את ירושלים ולתת לערבים ריבונות בשכונות הערביות שם. אותו דבר אפשר להגיד על ת"א-יפו: אני בטוח שאם ישאלו את העם איזה עיר הוא מעדיף למסור לערבים אני בטוח שהרוב ישמחו לוותר על ת"א (או לפחות על השכונות הערביות ביפו, שאותם אנחנו לא צריכים).
בנוגע למסתננים מאפריקה שאתם כ"כ רוצים להשאיר אותם פה בשם האנושיות והמוסריות: דווקא בגלל השואה שהייתה לעם היהודי אנחנו צריכים לשמור על המדינה היחידה שיש לנו, משום שאם נאבד אותה תהיה בטוח שאף מדינה לא תסכים לקבל אותך כפליט (מה גם שהם לא פליטים. הביאו אותם וממשיכים להביא אותם לפה כדי שלשמאל יהיו יותר קולות בבחירות הבאות).
ובנוגע לגבולות שנעברו: אז לא, אני לא קובע את הגבולות. אבל כל אדם שיש לו קצת שכל ושיקול דעת יכול להבין שגניבת מסמכים צבאיים והדלפתם לעיתונות מהווה חציית גבול.
ולשיר שיר שלא קשור כלל לכדורגל על עיר הבירה (שאולי לכם היא לא מקודשת, אבל לרוב מוחץ של העם היא כן) זו לדעתי פגיעה ברגשות הציבור (מילא הייתם שרים רק על בית"ר, אבל להזכיר אסון שבו נהרגו אנשים?).
--- סוף ציטוט ---
1. יהודי שקורא ליהודי אחר נאצי, הוא אידיוט, אבל עדיין יהודי.
אבל זה הקטע, כל הליגה קוראת לאחד השני נאצים(תראה את הדיון הזה לדוגמה, אני היחידי שלא השתמש במונח הזה).
2. בנוגע להבדל בין השיר ת''א או ירושלים: זה דעה, וזה לא רלוונטי אם זה נכון או לא. ורק הראתי לך שאין כאן קשר לאנטישמיות.
בנוגע לוורסאי, שוב עקיצה לבית''ר, וזה כי זה מתחרז.
אף אוהד הפועל(טוב אולי כמה לא שפויים במיוחד, אבל בטח לא ייצוג) שמח על כל פיגוע או אסון.
וזה ללא ספק טמטום רציני ומבחיל.
3. בנוגע לחלוקת ירושלים, או המסתננים, זו שוב דעה. לא הבעתי את הדעה שלי בנושא, זה לא רלוונטי. אני רק מסביר לך שהדעה הזאת לא נובעת בהכרח מאנטישמיות.
אתה יכול להסכים ואתה יכול לא להסכים, אתה יכול להביא 200 טעונים בעד או נגד. אבל זה עדיין בגדר דעה.
זה הכל. ולכן אין קשר בין אנטישמיות לבין אוהדי הפועל.
4. ולי מאוד חשוב ת''א, מילא הייתם שרים על הפועל, אבל אתם שרים על ת''א(וכמדומני שהשיר "ת''א עולה באש" היה עוד לפני "ירושלים בירדן").
וזה הפואנטה, לפגוע ברגשות הציבור, שהוא אוהדי בית''ר, גם אם זה בה על חשבון הרגשות של יוסי המוסכניק.
למה? כי אוהדי כדורגל בכללי הם חארות. בדיוק כמו אוהדי מכבי ששמים פס על הרגשות של הרוגים בפיגועים ובמלחמות האחרונות ושרים "הפועל חיזבאללה".
ובדיוק כמו שלכם לא אכפת מהרגשות של ניצולי השואה שגרים בת''א שצריכים לשמוע "ת''א עולה באש" או כל שיר אחר, נגד הפועל, ת''א, או ווטאבר(זה לא רלוונטי מה הדוגמה).
ומה קשור רוב העם? רוב העם גם לא רוצה לשמוע שירים גזעניים, או את מורשתו של הרב כהנא. אז? אתם מפסיקים?
ומה קשור ענת קם עכשיו?
Rafoe:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 03, 2010, 20:46:54 ---1. יהודי שקורא ליהודי אחר נאצי, הוא אידיוט, אבל עדיין יהודי.
אבל זה הקטע, כל הליגה קוראת לאחד השני נאצים(תראה את הדיון הזה לדוגמה, אני היחידי שלא השתמש במונח הזה).
2. בנוגע להבדל בין השיר ת''א או ירושלים: זה דעה, וזה לא רלוונטי אם זה נכון או לא. ורק הראתי לך שאין כאן קשר לאנטישמיות.
בנוגע לוורסאי, שוב עקיצה לבית''ר, וזה כי זה מתחרז.
אף אוהד הפועל(טוב אולי כמה לא שפויים במיוחד, אבל בטח לא ייצוג) שמח על כל פיגוע או אסון.
וזה ללא ספק טמטום רציני ומבחיל.
3. בנוגע לחלוקת ירושלים, או המסתננים, זו שוב דעה. לא הבעתי את הדעה שלי בנושא, זה לא רלוונטי. אני רק מסביר לך שהדעה הזאת לא נובעת בהכרח מאנטישמיות.
אתה יכול להסכים ואתה יכול לא להסכים, אתה יכול להביא 200 טעונים בעד או נגד. אבל זה עדיין בגדר דעה.
זה הכל. ולכן אין קשר בין אנטישמיות לבין אוהדי הפועל.
4. ולי מאוד חשוב ת''א, מילא הייתם שרים על הפועל, אבל אתם שרים על ת''א(וכמדומני שהשיר "ת''א עולה באש" היה עוד לפני "ירושלים בירדן").
וזה הפואנטה, לפגוע ברגשות הציבור, שהוא אוהדי בית''ר, גם אם זה בה על חשבון הרגשות של יוסי המוסכניק.
למה? כי אוהדי כדורגל בכללי הם חארות. בדיוק כמו אוהדי מכבי ששמים פס על הרגשות של הרוגים בפיגועים ובמלחמות האחרונות ושרים "הפועל חיזבאללה".
ובדיוק כמו שלכם לא אכפת מהרגשות של ניצולי השואה שגרים בת''א שצריכים לשמוע "ת''א עולה באש" או כל שיר אחר, נגד הפועל, ת''א, או ווטאבר(זה לא רלוונטי מה הדוגמה).
ומה קשור רוב העם? רוב העם גם לא רוצה לשמוע שירים גזעניים, או את מורשתו של הרב כהנא. אז? אתם מפסיקים?
ומה קשור ענת קם עכשיו?
--- סוף ציטוט ---
אתה מקשיב לעצמך? לשיר על אסון וורסאי זו עקיצה לבית"ר? (הרי היו שם אנשים שבאו לאירוע שמח ומצאו שם את מותם, ואני לא בטוח שרובם היו שם ירושלמים).
ומה קשורה ענת קם? ובכן, היא לא בדיוק עשתה את זה כי היא פעילת ימין נכון? (תאר לך איזו מהומה הייתה מקימה התקשורת אם חייל ימני היה גונב מסמכים עם תכניות לפינוי מאחזים ומעביר אותם למתנחלים ). להפגין זה דבר אחד (שמאלנים וימנים מפגינים כמעט כל יום אחד נגד השני), אבל לסכן את בטחון החיילים זה כבר דבר אחר לגמרי - המנוולת גנבה גם מסמכים של פריסת כוחות ביהודה ושומרון. אם המידע הזה היה מגיע לידיהם של הרוצחים הערבים (מה שעדיין לא יודעים) היה יכול לקרות אסון, ואז איך היא הייתה מסבירה את מה שעשתה לאותם הורים שאיבדו את ילדיהם?
דבר שני, אני לא שמעתי אף קהל אוהדים (אפילו לא של סכנין) שר על פיגועים או כל אסון אחר (אוהדי בית"ר לא שרו על פיגועים שהיו בת"א. גם לא בתור "עקיצה"). עצם זה שאתה מצדיק את זה, זה חולני.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה