שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל
רועי דרקון צהוב:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 03, 2010, 15:52:43 ---אתה פארודיה מהלכת על 2
1. מי רוצה את הכבוד שלכם? למה אתה בטוח שאתה אקטואלי?
תוציא כבר את נימני מהעגן.
2. אני כאן+בפורומים אדומים+ביציעים גיניתי, ואיתי רבים מאוהדי הפועל.
את הזיג הייל(וזה אכן קומץ) את הנאצים, את השואה, את הבן של אוברוב וכל שאר החארטה.
כתבתי את זה פה מספר פעמים.
למה? כי זה גועל נפש.
ושתיקה זה לא הסכמה(ולא אין שתיקה). זה אחד המשפטים הכי מפגרים שאי פעם כתבת(וזה קשה כי יש תחרות רבה).
3. אף פעם לא שמעתי גינוי של הצהובונים על השירים על אבא של גרשון, אבא של נאתכו, הפועל חיזבאללה, "הקבוצה הגרמנית", קריאות הנאצים.
קריאות לתאומים להדרס ברכבת.
השריפה של המכונית של תאומים ואבוקסיס אי שם לפני כמה שנים על ידי א.ל. שלכם.
הקריאות הגזעניות נגד ברוך דגו(וזה עוד שהיה במכבי).
הקריאות "מוות לאדומים" או ההגדרה שלנו כמחבלים(במיוחד שדמו של ארז אשכנזי ז''ל עדיין ספוג באדמה- http://erez-ashkenazi.ad-olam.co.il/ )
אז עשה לי טובה, לפני שאתה מטיף לקהל שלנו מוסר תעשה קצת בדק בית.
--- סוף ציטוט ---
טווווווווב , נתחיל ..
שאלתי הייתה רטורית . , ?! , מכיר ?! (לא עונים על זה .. :old_Cool3:).
לא אכנס לרמה שאתה מנסה להוריד את הדיון (בהקשר "לתחרות הרבה) ,הכל על מנת שתבין ולא תחפש להיות שנון בשקל 90 .
כל הטיעונים לגביי מחבלים , זה בגלל שאתם מייצגים מחבלים ! , ולראייה הקפטן שלכם , הלא הוא באדיר וואליד יש"ו ..
וכן גם שכל היציע שר ירושליים של ירדן , אז כן ! אתם בכללי תומכים באוויבי ישראל ולכן ההקשר ,
בגביי הקריאות , שאתה טוען על האבא של .. ,
א , תוכיח , אני לעולם לא שמעתי (אולי כמה ילדים טמבלים של נימני) ,
ב , אם תוכיח , אני אתבייש וזה יגעיל אותי , בדיוק כמוך .. תרתיי משמע :old_afro:
ועדיין , אך אתה משווה את כל זה למוהל יד ? , מטומטם .. ,"מגנה" , מה "מגנה" , ?!?!?!
איכס , אתה עוד מצייץ ?!(לא עונים על זה .. :old_Cool3:).
בוש לך ,איכר אדום מצחין ומתנשא , תחזיר את המושב לאופניים וסע לי מהמסך .. :old_wink2:
לגביי נימני , צודק . הוא בעיה ..
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: benjo_k על מאי 03, 2010, 15:57:13 ---בס"ד
זהו? החלטת לרדת לרמה של כיתה ג'?
אז ככה, דיברתי בכלליות ולאו דווקא על הדיון הספציפי ואם הסקת אחרת הרי שאתה זקוק לשיעורי ערב בהבנת הנקרא.
ואם אני לא פותח דיונים אז אין לי דעה? אני דווקא מעדיף לקרוא דיונים של אחרים ולהביע את דעתי במחילה מכבודך...
לפחות בדבר אחד אתה צודק (גם תרנגול עיוור מוצא גרגיר) אני אכן מזדהה עם רוב הדעות של חיים, אז מה? אתה לעומת זאת מזדהה עם רוב הדעות של היינריך לא? כל אחד זכאי לדעה משלו...
לגבי החבורה שצירפת אותי אליה, אתה בטח מתכוון לאותם "קופי ג'ונגל" כדבריך ואני מצטט "כי אין הבדל בינך לבין קוף בג'ונג'ל, וערך החיים מבחינתך שווה לאפס." מפליא אותי שאדם נאור כמוך משתמש בשפה כה בוטה, הרי להבדיל מקופי הג'ונגל אתה מלך האריות (אני אשאר בחפץ לב עם אחיי קופי הג'ונגל)
כתבת שאני חושב שכל מי שלא חושב אחרת מחיים הוא בוגד ערבי מנאייק, אז תרשה לי להסביר לך משהו, הערבי הוא לא בוגד הוא פועל למען העם שלו.
אתה לעומת זאת...
יש מבין היינריך?
--- סוף ציטוט ---
אני לא יכול לרדת איתך לרמה של כיתה ג', כל עוד לא תעבור את כיתה ב.
וכן עליתי על זה שדיברת בכללי, אבל הדיון כאן הוא לא כללי. פשוט היית חייב לדחוף כלום ולקרוא לזה משהוא.
התפתח כאן דיון האם הפועל הם אנטישמים, כמובן שלא תרמת בכלום רק הסתת אותו לדיון של דעה פוליטית שכל מי שלא חושב כמוך הוא בוגד היינריך.
ובכלל זה מצחיק, אם נץ לא היה כותב בעקיצה לי "אתה היינריך", לא הייתה עולה על זה בחיים. ועכשיו אתה כמו תוכי חוזר אחרי הבעלים שלך(אה ואתה לא זה שבכית למה אוהדי הפועל שרים נאצים ושואה? צביעות?).
ואחר כך אתה מתפלא למה אני חושב שאתה טיפש.
וזה לא עניין של פותח דיון, זה כל תגובה בדיון. למה למשתמש 500, או לחירותניק או אחרים(ובכוונה לא הבאתי דוגמה של "משתמש כבד") יש ביצים לומר את הדעה שלהם בדיונים השונים?
למה איתם אפשר לפתח דיון נורמלי?
כי הם לא תקועים בתחת של בן פסח, להבדיל מ...
ולקופים אני יקרא קופים. ולא, זה לא מאיפה שאתה בה, זה לא כי אתה מזרחי, זה לא כי אתה אוהד בית''ר. זה כי אתה קוף פרימיטיבי שחוזר אחרי בני האדם בכל נושא שהוא, בלי להביע שום צל של מחשבה על כל דיון, בלי לתת שום אספקט לכל נושא.
אין לך אפילו לא גרם של מאמץ מנטלי.
אז לך תוכל בננה.
וכתבתי "ערבי בוגד מנאייק" מפני שזו אמירה כללית(להל''ן חוסר הבנת הנקרא). ערבי הינו במובן מסוים שם גנאי בחברה הישראלית למטפורה של "בוגד".
היש מבין קופיקו(גם מטפורה לקוף)?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על מאי 03, 2010, 16:19:32 ---טווווווווב , נתחיל ..
שאלתי הייתה רטורית . , ?! , מכיר ?! (לא עונים על זה .. :old_Cool3:).
לא אכנס לרמה שאתה מנסה להוריד את הדיון (בהקשר "לתחרות הרבה) ,הכל על מנת שתבין ולא תחפש להיות שנון בשקל 90 .
כל הטיעונים לגביי מחבלים , זה בגלל שאתם מייצגים מחבלים ! , ולראייה הקפטן שלכם , הלא הוא באדיר וואליד יש"ו ..
וכן גם שכל היציע שר ירושליים של ירדן , אז כן ! אתם בכללי תומכים באוויבי ישראל ולכן ההקשר ,
בגביי הקריאות , שאתה טוען על האבא של .. ,
א , תוכיח , אני לעולם לא שמעתי (אולי כמה ילדים טמבלים של נימני) ,
ב , אם תוכיח , אני אתבייש וזה יגעיל אותי , בדיוק כמוך .. תרתיי משמע :old_afro:
ועדיין , אך אתה משווה את כל זה למוהל יד ? , מטומטם .. ,"מגנה" , מה "מגנה" , ?!?!?!
איכס , אתה עוד מצייץ ?!(לא עונים על זה .. :old_Cool3:).
בוש לך ,איכר אדום מצחין ומתנשא , תחזיר את המושב לאופניים וסע לי מהמסך .. :old_wink2:
לגביי נימני , צודק . הוא בעיה ..
--- סוף ציטוט ---
1. איך זה רטורי? אתה שאלת במובן שאני כביכול מחפש כבוד. אני רק הבהרתי את עצמי.
2. אנחנו מייצגים מחבלים? אז אתם מייצגים נאציזם. כן אני מוריד את הרמה.
נו באמת, בו נראה אותך אומר למשפחה של ארז אשכנזי שהוא לא יותר ממחבל.
וכמדומני באדיר אף פעם לא הורשע בביצוע פעילות טרור, בין אם באופן ישיר או עקיף.
3. אני לא יודע מי בדיוק שר, הביאו את זה בפורום שלנו לינק לפורום שלכם.
השחקן+האולטרס, ששם ציחקקו.
וטוב שאתה מגנה(ושכחת כמובן את הגרמנים, את השריפת המכונית, את איחולי המוות וכו'.)
ואני לא משווה בין שום דבר, הכל גועל נפש. שלנו יותר? אז? זה הופך אותכם למה?
פחות חארות? מה אתה רוצה מדיילה?
ולהבדיל אנחנו לא מצדיעים במועל יד יותר עקב לחץ של הקהל המתון.
ועצם העובדה שמדובר בטמטום של 10 אנשים גג.
אבל שום עובדות שמבלבלות.
אגב יש עוד מיליון דברים שעשיתם שפשוט כרגע לא עולים לי לראש, בפעם אחרת שאני יזכר אני יזכיר לך.
4. מרגש, אתה מאנשי קוסטמן? מותר לך ככה לדבר על נימני בלי אישור של האולטרס?
Rafoe:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 03, 2010, 13:17:00 ---אנחנו אנטישמים כי?
10 איש הצדיעו במועל יד לפני מספר שנים(וקיבלו גינוי מרוב אוהדי הפועל)?
או עקב ירושלים בירדן(שזה שיר מפגר אבל לא אנטישמי, זה שיר נאצה שנועד לעצבן את אוהדי בית''ר)?
או כי אנחנו מייצגים את השמאל(שגם זה לא אנטישמיות, אבל שוב עובדות)?
עברנו על זה, תן טעון באמת רלוונטי?
--- סוף ציטוט ---
כן, אתם אנטישמיים.
מי שקורא לשואה ותאי גזים ליהודים (וזה לא משנה כלפי מי. לא הייתי שר את זה אפילו ליוסי שריד) הוא סופר אנטישמי.
מי שרוצה להציף אותנו במאות מוסלמים ונוצרים מאפריקה (במסווה של "פליטים") הוא אנטישמי שרוצה לחסל את הציוויון היהודי של המדינה.
מה שהזכרתי בשורות למעלה לא קשור במאומה לדעות שמאלניות ציוניות (אלא לפוסט-ציונות), אלא לאנטישמיות שאפילו אירופה לא הייתה מתביישת בה.
ובנוגע לשיר על "ירושלים בירדן", זה אמנם לא שיר אנטישמי אבל הוא גם לא מפגר. מי שכתב את זה ידע בדיוק מה הוא רוצה לבטא וזה לא במקרה. וכל אלה ששרו את זה ביציעים (מן הסתם הרוב) גם חושבים כמוהו. דבר שני, השיר נאצה הזה אמנם נועד לעצבן את אוהדי בית"ר אבל עצבן בנוסף את רוב המדינה (לפחות את היהודים שבה).
השיר הזה מוכיח מי אתם ומה אתם - עוכרי ישראל מהסוג הכי גרוע שיש (יותר מהערבים, אותם אתם כ"כ אוהבים).
אפשר לייצג את השמאל (אני בעד חופש הביטוי) אבל יש גבולות שאסור לעבור, ואתם עברתם את כל הגבולות שהיה אפשר לעבור. פעם הייתם נקראים שמאל, היום אתם בוגדים.
אוהד הפועל:
--- ציטוט ---כן, אתם אנטישמיים.
מי שקורא לשואה ותאי גזים ליהודים (וזה לא משנה כלפי מי. לא הייתי שר את זה אפילו ליוסי שריד) הוא סופר אנטישמי.
--- סוף ציטוט ---
אז אני יפתיע אותך, היום צועקים חברה אחד לשני "איזה קצין נאצי במילואים יש לי" או "איזה שיעור שואה" כחלק מהרטוריקה היום יומית.
זה כמובן לא מפחית מהגועל ואתה צודק, אבל זה לא אנטישמיות.
בכלל השירים האלו לא מופנים לעם היהודי, כי הוא לא רלוונטי, הוא מופנה למכבי, לבית''ר וכן הלאה.
זה כמובן לא מפחית מגועל הנפש, בזה אתה צודק במאה אחוז, אבל זה לא אנטישמי-אזי אנטי יהודי.
אגב על פי כן אני יכול להאשים אותך באנטישמיות, גם אוהדי נתניה שרו "ת''א עולה באש"-אזי לשרוף יהודים-אזי אנטישמיות.
כמובן שאני לא באמת מאשים אותכם באנטישמיות.
--- ציטוט ---מי שרוצה להציף אותנו במאות מוסלמים ונוצרים מאפריקה (במסווה של "פליטים") הוא אנטישמי שרוצה לחסל את הציוויון היהודי של המדינה.
--- סוף ציטוט ---
ומה קשור מוסלמים ונוצרים מאפריקה? מדובר כאן בנושא, שלכל אחד יש דעה(ואני יפתיע אותך, לא כל אוהדי הפועל באותה דעה בנושא).
וזה גם לא נובע מאנטישמיות, או יותר נכון זה כן. כיוון שאותנו, העם היהודי לא רצו אף אחד בימי השואה, יש רצון מוסרי מסוים לקבל את הפליטים האלו.
לא מסכים? גם אני לא. אבל זה עניין של דעה, ללא שום קשר לפגיעה בעם היהודי.
--- ציטוט ---מה שהזכרתי בשורות למעלה לא קשור במאומה לדעות שמאלניות ציוניות (אלא לפוסט-ציונות), אלא לאנטישמיות שאפילו אירופה לא הייתה מתביישת בה.
--- סוף ציטוט ---
סלח לי על הזיכרון הצר, מה בדיוק?
וכמו שאמרתי לך לנו יש אוהדים עם דעות שונות, הרוב ממש לא שמאלני פוסט ציוני.
הרוב זה מרכז.
--- ציטוט ---בנוגע לשיר על "ירושלים בירדן", זה אמנם לא שיר אנטישמי אבל הוא גם לא מפגר. מי שכתב את זה ידע בדיוק מה הוא רוצה לבטא וזה לא במקרה. וכל אלה ששרו את זה ביציעים (מן הסתם הרוב) גם חושבים כמוהו. דבר שני, השיר נאצה הזה אמנם נועד לעצבן את אוהדי בית"ר אבל עצבן בנוסף את רוב המדינה (לפחות את היהודים שבה).
השיר הזה מוכיח מי אתם ומה אתם - עוכרי ישראל מהסוג הכי גרוע שיש (יותר מהערבים, אותם אתם כ"כ אוהבים).
--- סוף ציטוט ---
גם השירים "מוות לערבים" עיצבנו חצי מדינה(גם מהצד היהודי).
גם המכות של אוהדי בית''ר, חיפה, מכבי וכן הלאה.
מה זה קשור?
ואני יפתיע אותך, אחד האוהדים שלנו, נקרא לו פ, אוהד ידוע ושרוף, איש ימין שר את השיר הזה.
למה? כי זה לעצבן את אוהדי בית''ר.
אבל זה לא קשור לאנטישמיות, להיות עוכר ישראל.
גם זה דעה. דעה לא נכונה? זה כבר ויכוח אחר. אבל לוו דווקא אנטי ציונית.
--- ציטוט ---אפשר לייצג את השמאל (אני בעד חופש הביטוי) אבל יש גבולות שאסור לעבור, ואתם עברתם את כל הגבולות שהיה אפשר לעבור. פעם הייתם נקראים שמאל, היום אתם בוגדים.
--- סוף ציטוט ---
ומי קובע את הגבול? אתה? לא תודה.
וכל מה שנעשה(או רוב) לא עובר על גבול חופש הביטוי(הכוונה היא לשיר "ירושלים בירדן"). מה לעשות, זה הדמוקרטיה, גם אני בקטע שכולם יחשבו רק כמוני.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה