שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל

<< < (3/21) > >>

benjo_k:
בס"ד

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 02, 2010, 19:52:33 ---1. זה לא סותר את העובדה שיש אוהדי הפועל שמאלנים בנתניה
2. אני מסביר לך שיש לנו אוהדי הפועל שמאלנים ברחבי הארץ
ת''א והסביבה(בהנחה שגם ראשון זה הסביבה)+הקיבוצים השונים(בצפון וגם במרכז)+גם הדרום.
3. נכון, עלינו על העובדה שאתה גזען.
אני שמח שהבנתי שבכללי אוהדי הפועל לא.

--- סוף ציטוט ---
אני מבקש ממך להפסיק ללהג היינריך.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: benjo_k על מאי 02, 2010, 23:19:16 ---בס"ד
אני מבקש ממך להפסיק ללהג היינריך.

--- סוף ציטוט ---

למדת מילה חדשה מנץ?

כתבתי כאן משהוא שהוא לא נכון?

Rafoe:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 02, 2010, 19:52:33 ---1. זה לא סותר את העובדה שיש אוהדי הפועל שמאלנים בנתניה
2. אני מסביר לך שיש לנו אוהדי הפועל שמאלנים ברחבי הארץ
ת''א והסביבה(בהנחה שגם ראשון זה הסביבה)+הקיבוצים השונים(בצפון וגם במרכז)+גם הדרום.
3. נכון, עלינו על העובדה שאתה גזען.
אני שמח שהבנתי שבכללי אוהדי הפועל לא.

--- סוף ציטוט ---
כמו שכבר כתבתי. כמות השמאלנים בנתניה היא כמו כמות השמאלנים שתמצא בכל התנחלות כל שהיא (אין מה לעשות. יש עשבים שוטים בכל מקום. אבל אצלנו הם מיעוט שבמיעוט).
דבר שני, אתה יכול להתווכח עם כולם שאוהדי הפועל לא גזעניים, אבל אתה בטח לא יכול להתווכח שהם אנטישמיים (ואם כבר חושבים על זה, אז מה ההבדל?).
כנראה שאתם גזעניים רק כלפי יהודים.

benjo_k:
בס"ד

"מכל מלמדי השכלתי" היינריך.

מה זה משנה? הרי גם אם יוכיחו לך שחור על גבי לבן, אתה לעולם לא תודה בטעות... אתם (השמאלנים) הרי נולדתם אדוני הבריאה, כל אחד מכם מרגיש שהוא בן יחיד בעולם והכי הכי מוצלח. נו באמת, שאתה תעשה טעות?!
הטעות היא לא שלך, הטעות היא של השלטון הרופס במדינתינו שנותן לך ולשכמותך אפשרות להתבטא.
אני לא מכבד אותך, בוגד.
אתה אפס מבחינתי.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 03, 2010, 02:50:27 ---כמו שכבר כתבתי. כמות השמאלנים בנתניה היא כמו כמות השמאלנים שתמצא בכל התנחלות כל שהיא (אין מה לעשות. יש עשבים שוטים בכל מקום. אבל אצלנו הם מיעוט שבמיעוט).
דבר שני, אתה יכול להתווכח עם כולם שאוהדי הפועל לא גזעניים, אבל אתה בטח לא יכול להתווכח שהם אנטישמיים (ואם כבר חושבים על זה, אז מה ההבדל?).
כנראה שאתם גזעניים רק כלפי יהודים.

--- סוף ציטוט ---

אנחנו אנטישמים כי?
10 איש הצדיעו במועל יד לפני מספר שנים(וקיבלו גינוי מרוב אוהדי הפועל)?
או עקב ירושלים בירדן(שזה שיר מפגר אבל לא אנטישמי, זה שיר נאצה שנועד לעצבן את אוהדי בית''ר)?
או כי אנחנו מייצגים את השמאל(שגם זה לא אנטישמיות, אבל שוב עובדות)?

עברנו על זה, תן טעון באמת רלוונטי?

בס"ד

--- ציטוט ---"מכל מלמדי השכלתי" היינריך.

מה זה משנה? הרי גם אם יוכיחו לך שחור על גבי לבן, אתה לעולם לא תודה בטעות... אתם (השמאלנים) הרי נולדתם אדוני הבריאה, כל אחד מכם מרגיש שהוא בן יחיד בעולם והכי הכי מוצלח. נו באמת, שאתה תעשה טעות?!
הטעות היא לא שלך, הטעות היא של השלטון הרופס במדינתינו שנותן לך ולשכמותך אפשרות להתבטא.
אני לא מכבד אותך, בוגד.
אתה אפס מבחינתי.
--- סוף ציטוט ---

אתה לא מכבד אותי? אוי לא, איך אני ישן בלילה. למה אתה חושב שהדעה שלך עליי מעניינת?
שאין מה להגיד אז מבלבלים את המוח, ועוברים לפסים אישיים.
ביום שיהיה לך דעה כלשהיא, טעון כלשהוא שלא ידלוף מפרי דמיונו של חיים בן פסח, תדבר איתי...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה