שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל

<< < (4/21) > >>

benjo_k:
בס"ד

תשמע גאון הדור, בוא נתחיל עם זה שזה מגיע לפסים אישיים כי זה אישי, הרי מדובר פה  בעם שלי ובמדינה שלי (אני בטוח שקשה לך להבין על מה אני מדבר)
מעבר לזה אתה טוען שכשברגע שאין לי מה לומר אני מאמץ את דעותיו של חיים בן פסח כדעותי שלי (מכיוון שאני לדעתך ככבש מובל אחרי העדר, שלא כמוך בעל דעות נשגבות) אבל שמתי לב שדווקא אתה משתמש בזה, כי כבר אמרת את זה לא רק לי אלא גם לחלק משאר חברי הפורום, כנראה שאין מה להגיד משתמשים באותו ניגון בכייני שוב ושוב.
ולסיום גאון חמוד שלי זה לא "איך אני ישן בלילה" זה איך אני אשן בלילה (לא נורא גם איינשטיין בטוח טעה כמה פעמים במהלך חייו)

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: benjo_k על מאי 03, 2010, 13:58:01 ---בס"ד

תשמע גאון הדור, בוא נתחיל עם זה שזה מגיע לפסים אישיים כי זה אישי, הרי מדובר פה  בעם שלי ובמדינה שלי (אני בטוח שקשה לך להבין על מה אני מדבר)
מעבר לזה אתה טוען שכשברגע שאין לי מה לומר אני מאמץ את דעותיו של חיים בן פסח כדעותי שלי (מכיוון שאני לדעתך ככבש מובל אחרי העדר, שלא כמוך בעל דעות נשגבות) אבל שמתי לב שדווקא אתה משתמש בזה, כי כבר אמרת את זה לא רק לי אלא גם לחלק משאר חברי הפורום, כנראה שאין מה להגיד משתמשים באותו ניגון בכייני שוב ושוב.
ולסיום גאון חמוד שלי זה לא "איך אני ישן בלילה" זה איך אני אשן בלילה (לא נורא גם איינשטיין בטוח טעה כמה פעמים במהלך חייו)

--- סוף ציטוט ---

אה אז הדיון של "הפועל באמת אנטישמים" קשור לעם שלך ולמדינה שלך. ואני עוד חשבתי שאתה טיפש...
ואמרתי את זה לעוד משתמשים(מלבד נץ שזה סתם היה עקיצה) כי אתם חבורה שכזו.
יש משהוא כמו 3-5 משתמשים שאין להם מושג מהחיים שלהם, ללא קשר מה הדעה שלהם, שמסתכם "במה שחיים אומר אני חושב" וכל מי שחושב אחרת הוא בוגד ערבי מנאייק.

מתי ובאיזה דיון הבאת דעה? להבדיל מהרבה משתמשים אחרים, שאתה יכול להסכים או לא להסכים.
אתה טיפש מדי להביע דעה אמיתית אז אתה הולך סחור וסחור ומבלבל את המוח.

המשך יום נעים.

נ.ב. תודה על תיקון הטעות, עכשיו בבקשה תכבד אותי, אתה כזה מגניב

רועי דרקון צהוב:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 03, 2010, 14:05:28 ---אה אז הדיון של "הפועל באמת אנטישמים" קשור לעם שלך ולמדינה שלך. ואני עוד חשבתי שאתה טיפש...
ואמרתי את זה לעוד משתמשים(מלבד נץ שזה סתם היה עקיצה) כי אתם חבורה שכזו.
יש משהוא כמו 3-5 משתמשים שאין להם מושג מהחיים שלהם, ללא קשר מה הדעה שלהם, שמסתכם "במה שחיים אומר אני חושב" וכל מי שחושב אחרת הוא בוגד ערבי מנאייק.

מתי באיזה דיון הבאת דעה? להבדיל מהרבה משתמשים אחרים, שאתה יכול להסכים או לא להסכים.
אתה טיפש מדי להביע דעה אמיתית אז אתה הולך סחור וסחור ומבלבל את המוח.

המשך יום נעים.

נ.ב. תודה על תיקון הטעות, עכשיו בבקשה תכבד אותי, אתה כזה מגניב

--- סוף ציטוט ---

רוצה כבוד ?! ,תענה לי :
למה אתה לא מגנה ,בצורה חד משמעית ומביעה סלידה וגועל , בלי אבל ובלי לנסות להסביר , אלה להתבייש !
אני מבין מה זה לאהוד קבוצה ולמזלי נולדתי מכביסט .. אז אתה אדום (וכנראה שתהיה כל חייך) ,ברור שאתה עיוור למציאות ולא מוכן להודות בעובדות .
קהל מגעיל ,שמאלנים קיצוניים ,מתרוממים ,ערבים ,קומוניסטים ,אנטישמיים עוכרי ישראל אשר אין גבולות לרע שלהם ! ,שוחטים כל פרה קדושה מהשואה ועד לירושליים כאשר באמצע שיריי הלל למוות ,שטן ,סרטן,אונס ,ביצועים מוקלטים .. ,איכס ,איכס ,איכס
אני במכומך הייתי מוקיע ומסיר מעלי כל קשר לאוהדים (הרבים ..) ואף נלחם בהם בפועל ..
לו קומץ אוהדים של מכבי (לטענתך קומץ) היה מצדיע במוהל יד ,אישית, הייתי נכנס בהם ולא הייתי לבד ..
עצם זה שזה קורה ואין התנגדות ,אזי, ישנה הסכמה בשתיקה ויציע שלם שאומר שירושליים היא ירדן הוא קומץ די גדול שמורכב מטיפשים שיצעקו גם "אימנו זונה" אם כולם יצעקו ובוגדים אנטישמיים השמאל הנאור במערומיו !
מעניין מה יהיה סופכם ??,יהודים כמוכם וכמו גולדסטון וכמו רם עמנואל וכמו ..

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על מאי 03, 2010, 15:42:06 ---רוצה כבוד ?! ,תענה לי :
למה אתה לא מגנה ,בצורה חד משמעית ומביעה סלידה וגועל , בלי אבל ובלי לנסות להסביר , אלה להתבייש !
אני מבין מה זה לאהוד קבוצה ולמזלי נולדתי מכביסט .. אז אתה אדום (וכנראה שתהיה כל חייך) ,ברור שאתה עיוור למציאות ולא מוכן להודות בעובדות .
קהל מגעיל ,שמאלנים קיצוניים ,מתרוממים ,ערבים ,קומוניסטים ,אנטישמיים עוכרי ישראל אשר אין גבולות לרע שלהם ! ,שוחטים כל פרה קדושה מהשואה ועד לירושליים כאשר באמצע שיריי הלל למוות ,שטן ,סרטן,אונס ,ביצועים מוקלטים .. ,איכס ,איכס ,איכס
אני במכומך הייתי מוקיע ומסיר מעלי כל קשר לאוהדים (הרבים ..) ואף נלחם בהם בפועל ..
לו קומץ אוהדים של מכבי (לטענתך קומץ) היה מצדיע במוהל יד ,אישית, הייתי נכנס בהם ולא הייתי לבד ..
עצם זה שזה קורה ואין התנגדות ,אזי, ישנה הסכמה בשתיקה ויציע שלם שאומר שירושליים היא ירדן הוא קומץ די גדול שמורכב מטיפשים שיצעקו גם "אימנו זונה" אם כולם יצעקו ובוגדים אנטישמיים השמאל הנאור במערומיו !
מעניין מה יהיה סופכם ??,יהודים כמוכם וכמו גולדסטון וכמו רם עמנואל וכמו ..

--- סוף ציטוט ---

אתה פארודיה מהלכת על 2
1. מי רוצה את הכבוד שלכם? למה אתה בטוח שאתה אקטואלי?
תוציא כבר את נימני מהעגן.
2. אני כאן+בפורומים אדומים+ביציעים גיניתי, ואיתי רבים מאוהדי הפועל.
את הזיג הייל(וזה אכן קומץ) את הנאצים, את השואה, את הבן של אוברוב וכל שאר החארטה.
כתבתי את זה פה מספר פעמים.
למה? כי זה גועל נפש.
ושתיקה זה לא הסכמה(ולא אין שתיקה). זה אחד המשפטים הכי מפגרים שאי פעם כתבת(וזה קשה כי יש תחרות רבה).
3. אף פעם לא שמעתי גינוי של הצהובונים על השירים על אבא של גרשון, אבא של נאתכו, הפועל חיזבאללה, "הקבוצה הגרמנית", קריאות הנאצים.
קריאות לתאומים להדרס ברכבת.
השריפה של המכונית של תאומים ואבוקסיס אי שם לפני כמה שנים על ידי א.ל. שלכם.
הקריאות הגזעניות נגד ברוך דגו(וזה עוד שהיה במכבי).
הקריאות "מוות לאדומים" או ההגדרה שלנו כמחבלים(במיוחד שדמו של ארז אשכנזי ז''ל עדיין ספוג באדמה- http://erez-ashkenazi.ad-olam.co.il/ )
אז עשה לי טובה, לפני שאתה מטיף לקהל שלנו מוסר תעשה קצת בדק בית.

benjo_k:
בס"ד

זהו? החלטת לרדת לרמה של כיתה ג'?
אז ככה, דיברתי בכלליות ולאו דווקא על הדיון הספציפי ואם הסקת אחרת הרי שאתה זקוק לשיעורי ערב בהבנת הנקרא.
ואם אני לא פותח דיונים אז אין לי דעה? אני דווקא מעדיף לקרוא דיונים של אחרים ולהביע את דעתי במחילה מכבודך...
לפחות בדבר אחד אתה צודק (גם תרנגול עיוור מוצא גרגיר) אני אכן מזדהה עם רוב הדעות של חיים, אז מה? אתה לעומת זאת מזדהה עם רוב הדעות של היינריך לא? כל אחד זכאי לדעה משלו...
לגבי החבורה שצירפת אותי אליה, אתה בטח מתכוון לאותם "קופי ג'ונגל" כדבריך ואני מצטט "כי אין הבדל בינך לבין קוף בג'ונג'ל, וערך החיים מבחינתך שווה לאפס." מפליא אותי שאדם נאור כמוך משתמש בשפה כה בוטה, הרי להבדיל מקופי הג'ונגל אתה מלך האריות (אני אשאר בחפץ לב עם אחיי קופי הג'ונגל)
כתבת שאני חושב שכל מי שלא חושב אחרת מחיים הוא בוגד ערבי מנאייק, אז תרשה לי להסביר לך משהו, הערבי הוא לא בוגד הוא פועל למען העם שלו.
אתה לעומת זאת...
 יש מבין היינריך?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה