דווקא יש לכל המקומות האלה שמות בערבית.
ליריחו קוראים בערבית أريحا
לשכם קוראים בערבית نبلوس
לבית לחם קוראים בערבית بيت لحم
לחברון קוראים בערבית ألخليل
אגב, דע לך שגם השם "ירושלים" זה במקור לא שם עברי. השם "ירושלים" היא שיבוש של "אורו שלם", שזה אומר "עירו של האל שלם" (האל שלם היה אל אכדי, או אשורי, או שומרי או משהו כזה).
ותגיד, על ספטמבר השחור שמעת?
אז מה אם קוראים ליריחו אריחא? ולשכם נאבלוס?(אם כבר ניאפוליס) ולחברון אל חליל? זה לא אומר כלום...
אני כבר ממזמן טוען שהויכוח ההיסטורי הוא משני - כי הצד השני מתעלם מההיסטוריה... דהיינו הערבים.
אני הולך לזכות שנקראת "זכות הנצחון" - במלחמת ששת הימים ישראל ניצחה - זו עובדה שגם הערבים מסכימים איתה, לך שאל אותם כיצד הם השיבו את הכבוד הגזול בח'רב אוכתובר.
לפיכך לישראל יש את "זכות הנצחון" היא יכולה להכתיב לצד המפסיד את כל מה שבא לו, אבל רק אצלנו מתהפכות היוצרות - הצד המפסיד, המושפל שברח וחזר עקב קריאותיהם של המפא"יניקים לשוב ל"ארצם" - בנקל היינו יכולים להעיף אותם ועדיין יכולים להעיף אותם.
איפה נשמע בעולם הזה שהצד המפסיד מכתיב לצד המנצח את התנאים? האם רומא שמצביעהּ הדגול סקיפיוס אפריקנוס אשר ניצח את חניבעל הקרתגני בקרב זומא ביבשת אפריקה במרחק לא קטן מקרתגו העיר עצמה, לאחר שאותו חניבעל כבר הספיק לכבוש את קפואה ולהטיל מצור על רומי עצמה היה אומר לעצמו:"רגע בא ניתן לאותם ברברים, לא דוברי לטינית להכתיב לי את רצונם - PAX CARTAGHANA כך ייטב, הרי אני רחמן" אבל לא - כך לא היה, על קרתגו הוטלו מגבלות בעקבות תבוסתם במלחמה הפונית השנייה ולבסוף אחרי שהם עברו על המגבלות האלה פרצה המלחמה הפונית השלישית אשר הביאה לחורבנה של מושבה פיניקית זו.
למה אני חותר? שרומא לא היה אכפת כלל ממה שקרתגו חושבת - היא ניצחה, לקרתגו החובה לסתום את הפה ולהקשיב לתכתיבי רומא, גם לי בתור בן הצד המנצח, מתוקף זכות הנצחון ומתוקף זכות ההקרבה של בני עמי רשאי להתעלם מתחנוניהם של אווילי הצד המפסיד.
וכך היה ותמיד יהיה משחר ההיסטוריה - החל באלכסנדר מלך מוקדון וכלה ברייגן נשיא ארה"ב, לצד המנצח זכות הוטו, לצד המפסיד לא נותר דבר... רק הקומוניסטים עם רעיונותיהם המשובשים יודעים להרוס "עולם ישן נחריבה" לא ניתן לך ולא לכם, אבל לקומוניסטים ולערבים ולאספסוף המתקרא לעם ההיסטוריה היא מידע מגובב שלא שווה כלום.
איך אמר קאטו הזקן(KATO MAJOR):"ובנוסף על כך - סבורני כי חובה להשמיד את קרתגו" - אמן.
שני דברים על ירושלים:
היא נכללת בהבטחה האלוהית של ירושת הארץ - אבל מה בשבילך התנ"ך חוץ מספר תלוש מהמציאות, נכון?
זכות הנצחון ואיפה היבוסים שיבואו לטעון עליה... הא נכון שכחתי - היבוסים הם בעצם הפלסטינים, להם מותר הכל, בוודאי חוטא שכמוני.
האל שלם היה שייך לפנתאון האלים הכנעניים יחד עם המולך, אשרה, עשתורת, ים, שחר, מוות, רהב וכו' וגו'.
וירושלים זה כן שם עברי - אם היית יודע עברית היית יודע את זה... השם "ירו" באה מהשורש "י.ר.ה" ושלים זה ש.ל.מ. חיריק וצירה נוטות להתחלף בשפות השמיות, בדיוק כפי שו' וה' נוטות להתחלף ולהשמט(לכן יש לנוה' מפוקה ולא ו' מפוקה).
מה קשור ספטמבר השחור? שחוסיין המנוח ובנו הטיפש יגידו תודה שהצלנו להם את התחת מהשריון הסורי ומאש"ף.