שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין
ירין הכהניסט:
בס"ד
כי השירים שלכם גרועים מאד,שוב אני אומר תקללו את בית"ר ולא את ירושלים.
שאלה מה היא עיר בירתך?
מה היא עיר הקודש?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 19, 2010, 13:11:14 ---בס"ד
אתה אומר שאני מאיים,ועם הייתי מאיים הייתי אומר לך אני מאיים עליך,ופשוט בגלל התגובות המפגרות שלך הוצאתי את המילים האלה כי לא יכלתי יותר שתדבר ככה על אוהדי בית"ר.
--- סוף ציטוט ---
לכן שאלתי, :"אתה מאיים"
ואתה הגבת "לא עונה לך" או במילים אחרות "אני מפחד שיפתחו לי תיק במשטרה ויתבעו אותי אם אני יפליל את עצמי".
לכן זה סוג של הסכמה.
אם אני ילך איתך מכות אני לא יוכל לטעון להגנה עצמית(איום לא מיידי+הסכמה לאתגר מבחינתי) לכן האופציה הנותרה היא לפנות לרשויות החוק.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 13:15:53 ---לכן שאלתי, :"אתה מאיים"
ואתה הגבת "לא עונה לך" או במילים אחרות "אני מפחד שיפתחו לי תיק במשטרה ויתבעו אותי אם אני יפליל את עצמי".
לכן זה סוג של הסכמה.
אם אני ילך איתך מכות אני לא יוכל לטעון להגנה עצמית(איום לא מיידי+הסכמה לאתגר מבחינתי) לכן האופציה הנותרה היא לפנות לרשויות החוק.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני מכון להתווכח איתך אין לי בעיה עם זה כי זאת המטרה,אבל שוב אני אומר על וויכוחים מטומטמים אל תצפה שאני יגיב לך אפילו,עד עכשיו קיללתי כשהתחלת לרשום דברים מטומטמים אני מתכוון לדברים שאתה רושם אבל זה ממש מנוגד לעובדות בשטח.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 13:15:53 ---לכן שאלתי, :"אתה מאיים"
לכן זה סוג של הסכמה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני רשמתי לך שאני לא עונה לך כי פשוט צחקתי מזה שאיך הגעת לאיום בכלל??
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 19, 2010, 13:15:23 ---בס"ד
כי השירים שלכם גרועים מאד,שוב אני אומר תקללו את בית"ר ולא את ירושלים.
שאלה מה היא עיר בירתך?
מה היא עיר הקודש?
--- סוף ציטוט ---
כפי שכתבת השירים האלו גם אותי מגעילים(והראתי לאוהד בית''ר השני שכתב פה אשכול שלם של אוהדי הפועל שגם אותם זה מגעיל, כולל כאלו שהזדהו עם האיומים שלכם על ג.ס.)
הסברתי לך למה שרים, ושירים שלכם לא פחות גרועים. יש הבדל בין לקרוא ללוחם שנהרג מאש חיזבאללה, פעיל חיזבאללה רק בגלל אהדתו לקבוצה הפועל?
או "אתם נאצים" או ווטבר?
אצלנו יותר מגעיל? נגיד, לא יודע מה יותר גועל נפש.
מבחינתי הכל אותו דבר, הכל לא ראוי ומגעיל
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה