שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין

<< < (17/20) > >>

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 13:18:42 ---כפי שכתבת השירים האלו גם אותי מגעילים(והראתי לאוהד בית''ר השני שכתב פה אשכול שלם של אוהדי הפועל שגם אותם זה מגעיל, כולל כאלו שהזדהו עם האיומים שלכם על ג.ס.)
הסברתי לך למה שרים, ושירים שלכם לא פחות גרועים. יש הבדל בין לקרוא ללוחם שנהרג מאש חיזבאללה, פעיל חיזבאללה רק בגלל אהדתו לקבוצה הפועל?
או "אתם נאצים" או ווטבר?
אצלנו יותר מגעיל? נגיד, לא יודע מה יותר גועל נפש.
מבחינתי הכל אותו דבר, הכל לא ראוי ומגעיל

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

בוא נגיד את האמת,לפי דעתי השירים שלכם מגעילים ולא מכובדים בגלל ולפי דעתך שלנו לא יפים ולא מכובדים אבל לפי רוב המדינה שלכם לא יפים ולא מכובדים מכיוון שאתם שרים על ירושלים,ותבין אנחנו שרים נגד האוייב שלנו,עם לא היה צה"ל אתה לא הייתה פה היום וזה אך ורק בגלל הערבים ימח שמם וזכרם.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 19, 2010, 13:20:32 ---בס"ד

בוא נגיד את האמת,לפי דעתי השירים שלכם מגעילים ולא מכובדים בגלל ולפי דעתך שלנו לא יפים ולא מכובדים אבל לפי רוב המדינה שלכם לא יפים ולא מכובדים מכיוון שאתם שרים על ירושלים,ותבין אנחנו שרים נגד האוייב שלנו,עם לא היה צה"ל אתה לא הייתה פה היום וזה אך ורק בגלל הערבים ימח שמם וזכרם.

--- סוף ציטוט ---

בו נדייק, לפי דעתי, השירים שלנו ושלכם מגעילים(וכנ''ל לפי רוב עם ישראל).
אם אלו שירי הנאצים ושואה שלנו, אם אלו שירים "מוות לערבים" במיוחד אם אלו השירים "הפועל/חיפה/מכבי חזבאללה" או "אבא שיכור אמא זונה ככה גדלים ילדים בשכונה".

כנ''ל האירועים האלימים שמיוחסים לכל הקבוצות כולל שלכם.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 13:24:44 ---בו נדייק, לפי דעתי, השירים שלנו ושלכם מגעילים(וכנ''ל לפי רוב עם ישראל).
אם אלו שירי הנאצים ושואה שלנו, אם אלו שירים "מוות לערבים" במיוחד אם אלו השירים "הפועל/חיפה/מכבי חזבאללה" או "אבא שיכור אמא זונה ככה גדלים ילדים בשכונה".

כנ''ל האירועים האלימים שמיוחסים לכל הקבוצות כולל שלכם.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

תשמע,ה"אבא שיכור אמא זונה ככה גודלים ילדים בשכונה" זה קללה לקבוצה כל קבוצה תסכים איתי האוהדים מקללים אחד את השני זה קללה בכלל רק על בני יהודה,כי בני יהודה באה משכונת התקווה והתכוונו לשכונה בשיר הזה.
ב"הפועל/מכבי/חיפה חיזבאללה",הפועל זה בגלל השירים שלכם שירים על השואה ונגד ירושלים שככה אתם מזכירים את הערבים,מכבי תל אביב לפי מה שאני זוכר לא שמעתי ששרנו להם שהם חיזבאללה,וחיפה גם בגלל שהם שרים תמיד נגדנו"ירושלים על הזין".
רוב המדינה אני מסכים איתך לא אוהבת את השירים שלנו למרות שיש לנו הכי הרבה אוהדים בארץ חוץ מהם רוב המדינה שזה רוב האוהדים האחרים בארץ לא אוהבים אותנו ואת השירים,אבל זה הכדורגל ותמיד יהיו קללות בכדורגל ובקשר לשירים על הערבים על עקרונות לא מוותרים!!
ובית"ר תמיד הייתה מזוהה עם הימין ותמיד אוהדייה היו ימנים או לפי התקשורת "גזענים",אני לא מבין מה גזענות בלשנוא את האוייבים שלנו??גזענות זה עם הייתי שונא עדה כלשהי כמו תימני וכו'...או גזע שחורים וכו'... זה גזענות.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 19, 2010, 13:29:50 ---בס"ד

תשמע,ה"אבא שיכור אמא זונה ככה גודלים ילדים בשכונה" זה קללה לקבוצה כל קבוצה תסכים איתי האוהדים מקללים אחד את השני זה קללה בכלל רק על בני יהודה,כי בני יהודה באה משכונת התקווה והתכוונו לשכונה בשיר הזה.
ב"הפועל/מכבי/חיפה חיזבאללה",הפועל זה בגלל השירים שלכם שירים על השואה ונגד ירושלים שככה אתם מזכירים את הערבים,מכבי תל אביב לפי מה שאני זוכר לא שמעתי ששרנו להם שהם חיזבאללה,וחיפה גם בגלל שהם שרים תמיד נגדנו"ירושלים על הזין".
רוב המדינה אני מסכים איתך לא אוהבת את השירים שלנו למרות שיש לנו הכי הרבה אוהדים בארץ חוץ מהם רוב המדינה שזה רוב האוהדים האחרים בארץ לא אוהבים אותנו ואת השירים,אבל זה הכדורגל ותמיד יהיו קללות בכדורגל ובקשר לשירים על הערבים על עקרונות לא מוותרים!!
ובית"ר תמיד הייתה מזוהה עם הימין ותמיד אוהדייה היו ימנים או לפי התקשורת "גזענים",אני לא מבין מה גזענות בלשנוא את האוייבים שלנו??גזענות זה עם הייתי שונא עדה כלשהי כמו תימני וכו'...או גזע שחורים וכו'... זה גזענות.

--- סוף ציטוט ---

קללות זה בסדר, קללות כאלו לא.

בני יהודה-גועל נפש, זו היא התנשאות שמתאימה לילדי צפון ת''א.
וזה לא חשוב למה אתם שרים על הפועל, על חיפה(וגם על מכבי+ מכות שהיה לכם איתם, אבל רוב השירים שלכם זה עלינו מין הסתם).
זה גועל נפש.
וגם מול שחורים היה לכם שירים, כולל דגו וכולל אחרים.

ורוב המדינה לא אוהבת כדורגל וניזונה בתקשורת, וגם אתה. בדיוק כמו שאתה בטוח במ-100 אחוז שכל אוהדי הפועל הם נאו נאצים ששרים כל היום "שואה למכבי" ומתעסקים בלרסס קברים.
ולכן רוב המדינה לא אוהבת את זה, כנ''ל את השירים שלכם.  

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 19, 2010, 13:39:55 ---קללות זה בסדר, קללות כאלו לא.

בני יהודה-גועל נפש, זו היא התנשאות שמתאימה לילדי צפון ת''א.
וזה לא חשוב למה אתם שרים על הפועל, על חיפה(וגם על מכבי+ מכות שהיה לכם איתם, אבל רוב השירים שלכם זה עלינו מין הסתם).
זה גועל נפש.
וגם מול שחורים היה לכם שירים, כולל דגו וכולל אחרים.

ורוב המדינה לא אוהבת כדורגל וניזונה בתקשורת, וגם אתה. בדיוק כמו שאתה בטוח במ-100 אחוז שכל אוהדי הפועל הם נאו נאצים ששרים כל היום "שואה למכבי" ומתעסקים בלרסס קברים.
ולכן רוב המדינה לא אוהבת את זה, כנ''ל את השירים שלכם.  

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

אני לא אמרתי דבר כזה,לי בעיר יש מישהו מאד מוכר בעיר שהוא אח של מאמן קבוצת הבוגרים של מכבי קרית גת זאת משפחה של כדורגלנים המשפחה שלו,והוא אוהד הפועל והוא שונא ערבים.
אמרתי שרוב האוהדים שלכם הם בהגדרה של נאצים בגלל שאתם מחללים קברים ושרים שירים נגד ירושלים.
אלה ששרו מול השחורים אני לא בעד זה כי גם לנו בקבוצה יש שחור את טוטו תמוז.
אבל לקלל את הערבים אני יקלל חופשי במשחקים,כי הם האוייבים שלי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה