שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן

<< < (9/24) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: ביתר בדם על ינואר 21, 2010, 18:56:26 ---זה לא שאלות זאת עובדה ואתה מודה בה יא נאצי

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

--- סוף ציטוט ---

צודק ב-100 אחוז

Neo:
אני לא כזה חובב כדורגל גדול אז אני לא נכנס אף פעם למה שאתם כותבים, אבל למה אתם כל הזמן מקללים? (ועוד המילה נאצי!)

למה אתם רבים כאילו אתם כושים או משהו כזה?

כולנו יהודים  :old_afro:

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: Neo על ינואר 21, 2010, 19:20:17 ---אני לא כזה חובב כדורגל גדול אז אני לא נכנס אף פעם למה שאתם כותבים, אבל למה אתם כל הזמן מקללים? (ועוד המילה נאצי!)

--- סוף ציטוט ---

רק בינינו, כל הטמבלים שצועקים "נאצים ושואה", וקללות אחרות, הולכים מכות וכו', עושים את זה כי הם רוצים להיות מגניבים דביליים, והם לא מבינים שלשאר הצופים זה רק הורס.
זו הסיבה היחידה.

אלמ:

--- ציטוט של: Neo על ינואר 21, 2010, 19:20:17 ---אני לא כזה חובב כדורגל גדול אז אני לא נכנס אף פעם למה שאתם כותבים, אבל למה אתם כל הזמן מקללים? (ועוד המילה נאצי!)

--- סוף ציטוט ---
מסכים, ויתרה מזאת אני דוחה את כל תרבות הכדורגל שכבר דשנו בה מספיק באשכול אחר.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 21, 2010, 19:23:54 ---רק בינינו, כל הטמבלים שצועקים "נאצים ושואה", וקללות אחרות, הולכים מכות וכו', עושים את זה כי הם רוצים להיות מגניבים דביליים, והם לא מבינים שלשאר הצופים זה רק הורס.
זו הסיבה היחידה.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

בוא אני יגיד לך משהו.
הפועל=ערבים.
בקבוצה שלכם משחקים הרבה שחקנים ערבים,הקהל שלכם לפחות 45% ערבים ועוד 55% שמאלנים שזה קצת יותר מחצי מהערבים.
אוהדיי הגועל קוראים"ירושלים על הזין",אין לי בעיה שתקללו את בית"ר אבל תקללו את בית"ר ולא את ירושלים,אתם קוראים"ירושלים זה לא אירופה ירושלים זה ירדן",מציירים צלבי קרס,ולידיעתך הפטיש והמגל שיש בסמל של הפועל זה סמל קומוניסטי,הפטיש והמגל ניתנו לישמעל,התורה והמנורה ניתנו לישראל!!
וזה לא פעם ראשונה ולא שנייה ולא שלישית שאתם מקללים את ירושלים,בכל משחק אתם מקללים את עיר הקודש,ואתם עוד אומרים שאנחנו "גזענים" חחחחחחח.
אתם גם הנפתם ביציע שלכם דגל "פלסטין".
בקיצור אתם ערבים כל הפועל ערבים אני לא יקרא לכם שמאלנים כי זה אותו דבר,ואתם גם קהל של פחדנים,לדוגמא:לפניי המשחק ביננו לבינכם לפניי 3 וחצי שבועות בערך אתם אמרתם אנחנו נשרוף אותכם נזיין אותכם,בסוף אני הולך עם כמה חברה מקללים איזה 30 אוהדים של הפועל בצומת,הם מסתכלים עלינו צוחקים ומסתובבים אז איזה "תזיינו" אותנו"ותשרפו" אותנו??

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה