שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן
ביתר בדם:
אוהדי הגועל נאצים תגיד מה שתגיד אתה לא יכול להגיד שאתה לא שר את השירים שלהם על מכבי ת"א אז בישבילי ואני מאמין שגם בשביל עוד הרבה גם אתה נאצי מסריח אבל מה התשקורת לא עושה ממכם פסטיגל כי היא אוהבת אותכם אני לא הייתי רוצה לדעת מה היה קורה עם אודי בית"ר היו עושים משהו בסגנון ישר התשקורת הייתה מנפחת את זה ועושה מזה עניין תגיד לי איך האוהדים שלכם לא מתביישים לעשות את זה אחרי שהנאצים הרגו יותר מ6 מיליון יהודים אם אתה אומר שאתה יהודי רק תגיד לי איך :rapidfire:מוות להפועל
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ביתר בדם על ינואר 21, 2010, 17:24:32 ---אוהדי הגועל נאצים תגיד מה שתגיד אתה לא יכול להגיד שאתה לא שר את השירים שלהם על מכבי ת"א אז בישבילי ואני מאמין שגם בשביל עוד הרבה גם אתה נאצי מסריח אבל מה התשקורת לא עושה ממכם פסטיגל כי היא אוהבת אותכם אני לא הייתי רוצה לדעת מה היה קורה עם אודי בית"ר היו עושים משהו בסגנון ישר התשקורת הייתה מנפחת את זה ועושה מזה עניין תגיד לי איך האוהדים שלכם לא מתביישים לעשות את זה אחרי שהנאצים הרגו יותר מ6 מיליון יהודים אם אתה אומר שאתה יהודי רק תגיד לי איך :rapidfire:מוות להפועל
--- סוף ציטוט ---
נכון האוהדים שלנו נאצים מגעילים ששרים נאצים. איך הנאצים האלו לא מתביישים.
ואתה כבר יודע מה אני שר ומה לא, מדהים
ואני יגלה לך עוד משהוא, גם אם אני מחר יצטרף לקבוצה נאו נאצית אחרי שהתאסלמתי, ירצח עשרות אלפי יהודים אני על פי ההלכה עדיין יהיה יהודי, ואתה תהיה מחויב להגדיר אותי ככה.
benjo_k:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 21, 2010, 17:53:37 ---נכון האוהדים שלנו נאצים מגעילים ששרים נאצים. איך הנאצים האלו לא מתביישים.
ואתה כבר יודע מה אני שר ומה לא, מדהים
ואני יגלה לך עוד משהוא, גם אם אני מחר יצטרף לקבוצה נאו נאצית אחרי שהתאסלמתי, ירצח עשרות אלפי יהודים אני על פי ההלכה עדיין יהיה יהודי, ואתה תהיה מחויב להגדיר אותי ככה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
איך אתה מסתכל במראה בבוקר? בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית... :thumbsdown: זה עושה לך טוב? הצבע האדום? השירים שמגנים את האחים שלך? התנועות האנטישמיות של אוהדי הפועל במשחקים? :yuck: איפה גדלת?! איזה חינוך קיבלת?! יש לך ערכים כלשהם? עקרונות כלשהם?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: benjo_k על ינואר 21, 2010, 18:13:09 ---בס"ד
איך אתה מסתכל במראה בבוקר? בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית... :thumbsdown: זה עושה לך טוב? הצבע האדום? השירים שמגנים את האחים שלך? התנועות האנטישמיות של אוהדי הפועל במשחקים? :yuck: איפה גדלת?! איזה חינוך קיבלת?! יש לך ערכים כלשהם? עקרונות כלשהם?
--- סוף ציטוט ---
האמתי גדלת אצל אמא ערביה מוסלמית נאצית שר''י שלימדה אותי איך לשנוא את העם היהודי, ואיך לתכנן להשמיד את כלכם. אני כל יום חוטף ילדים יהודים ועושה מהדם שלהם לבנה.
אם תשאל שאלות מטומטמות אני יענה לך בתשובות מטומטמות
ביתר בדם:
זה לא שאלות זאת עובדה ואתה מודה בה יא נאצי
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה