שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על ינואר 22, 2010, 10:04:03 ---בס"ד
בוא אני יגיד לך משהו.
הפועל=ערבים.
בקבוצה שלכם משחקים הרבה שחקנים ערבים,הקהל שלכם לפחות 45% ערבים ועוד 55% שמאלנים שזה קצת יותר מחצי מהערבים.
אוהדיי הגועל קוראים"ירושלים על הזין",אין לי בעיה שתקללו את בית"ר אבל תקללו את בית"ר ולא את ירושלים,אתם קוראים"ירושלים זה לא אירופה ירושלים זה ירדן",מציירים צלבי קרס,ולידיעתך הפטיש והמגל שיש בסמל של הפועל זה סמל קומוניסטי,הפטיש והמגל ניתנו לישמעל,התורה והמנורה ניתנו לישראל!!
וזה לא פעם ראשונה ולא שנייה ולא שלישית שאתם מקללים את ירושלים,בכל משחק אתם מקללים את עיר הקודש,ואתם עוד אומרים שאנחנו "גזענים" חחחחחחח.
אתם גם הנפתם ביציע שלכם דגל "פלסטין".
בקיצור אתם ערבים כל הפועל ערבים אני לא יקרא לכם שמאלנים כי זה אותו דבר,ואתם גם קהל של פחדנים,לדוגמא:לפניי המשחק ביננו לבינכם לפניי 3 וחצי שבועות בערך אתם אמרתם אנחנו נשרוף אותכם נזיין אותכם,בסוף אני הולך עם כמה חברה מקללים איזה 30 אוהדים של הפועל בצומת,הם מסתכלים עלינו צוחקים ומסתובבים אז איזה "תזיינו" אותנו"ותשרפו" אותנו??
--- סוף ציטוט ---
1. אוהדי הפועל הם ערבים, קומוניסטים, שמאלנים, ליכודניקים, אנשי ליברמן ואפילו יותר קיצוניים. במלחמה האחרונה לדוגמה, שאתה היית בבית ספר החברה שלנו נהרגו במלחמה.
2. אוהדי הפועל שרים "ירושלים על הזין" ושאר הירקות בשביל לעצבן אותכם, ומההודעה שלך אני מבין שזה עובד. ולא זה לא גזענות, זה מגעיל אתה צודק, אבל לא גזענות(פתח מילון תראה מה זה גזענות). ואפשר לחשוב שאתם לא שרים "הפועל חזבאללה" במיוחד אחרי שחלק מחברנו לחמו, נפצעו ונהרגו בלבנון. או שאתם לא שרים לנו "אין יציאה"(אני יצאתי) וכל שאר איומי הסרק שלכם. ותלמדו לתלות שלט כמו שצריך, אף אחד לא הבין מה אתם רוצים.
3. וואלה הפטיש ומהגל הם סמלים קומוניסטים? לא ידעתי. וכן גם אוהדי הפועל השמאלנים הם יהודים, מה לעשות. זה "שמבחינתך" זה לא, זה לא מעניין את אף אחד.
4. אז הלכת לחפש מכות אני מבין(אחר כך תכתבו שלכל מכות יש סיבה עלאק).
למה אתה חושב שכל אוהדי הפועל הם ערסים שהולכים ומחפשים מכות? ומי אמר שהוא יזיין אותכם? ה-5 אוהדי הפועל שאתה מכיר? אני יגלה לך משהוא, אתם לא מעניינים עד כדי כך. ואפשר לחשוב שכל פעם שאנחנו באים לטדי "אנחנו לא יוצאים חיים".
אם אתה עד כדי כך רוצה ללכת מכות, אני יכול להביא לך פורומים של אוהדי הפועל, תשאיר פרטים שלך שם, תקבע עם מי שמעוניין ללכת מכות, תלכו מכות, שיהיה לך בצלחה. אני מקווה לתיקו עם פצועים לשני הצדדים. תעזוב את כל שאר האוהדים בשקט.
5. הבהרה, אני מאמין שרוב אוהדי בית''ר לא הולכים כל היום לחפש מכות ולצעוק לאף אחד "חזבאללה" אלא כמו רוב האוהדים בארץ רק באים לראות כדורגל. חבל שיש את הצד השני שלכם(בדיוק כמו שחבל שיש את הצד השני שלנו, של מכבי ושל חיפה).
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---1. הוא תכנן לגרש אותם לסביר, אבל בו נומר שהוא תכנן שואה.
--- סוף ציטוט ---
היינו הך.
--- ציטוט ---האם הקומוניזם עצמו דוגל בכל סוג של השמדה לעם היהודי בשל הוא יהודי? לא.
--- סוף ציטוט ---
כפי שהוכחתי והסברתי למעלה, כן.
--- ציטוט ---דת כן יהודי לא.
--- סוף ציטוט ---
היהדות איננה דת.
--- ציטוט --- אפשר לחשוב שסינגפור(מדינה קומוניסטית*) לא ביצעה מסחר עם יהודים.
--- סוף ציטוט ---
סינגפור איננה מדינה קומוניסטית וגם גרמניה הנאצית ביצעה מסחר עם יהודים, זה לא טיעון.
--- ציטוט ---2. תבחר מה שתבחר, הקומוניזם לא נועד להשמיד אותך אלא רעיונו הפשוט הוא שיתקיים שיוון.
--- סוף ציטוט ---
בבית הקברות יש שוויון (כך או כך). אף קבר לא מופלה לטובת השני.
--- ציטוט --- זה לא עושה את המשטר הקומוניסטי, ובטח לא הסובייטי למשטר פלאים בעל מוסריות גבוה. זה עדיין מבדיל בינו לבין הנאציזם. וגם לזה יש תלות, זאת אומרת אתה יכול להיות קומוניסט ופציפיסט כאחד, לדגול במשטר כלכלי בעל אופח קומוניסטי בלי להרוג אף אחד. אם זה יעיל זה ויכוח אחר. הנאציזם בטבעו לא מאפשר לך להתעלם מהרג.
--- סוף ציטוט ---
עכשיו אנחנו מגיעים כמעט לעיקר.
אי אפשר להיות קומוניסט ופציפיסט כאחד כיוון ששינוי גלובלי, ריסוק כל מה שהם מכנים "מעמדות" ו"מקורות העושק" (דת, לאום, הבדלים גזעיים וכו') או בקיצור גרסא חדשה של מגדל בבל, כוללת (מן הסתם) שימוש בכוח. אי אפשר להקים משטר קומוניסטי כלכלי או אידיאולוגי (כמו שיש פה..) בלי כוח קל וחומר באופן גלובלי. הטיעון הזה שווה לטיעון של הנאציזם ש"בהתחלה" הם "רק" "רצו" "להפריד בין הגזעים".
--- ציטוט ---3.
שני אוהדי בית''ר מהללים את תוקפי שמאי ומתפרעים
אוהד בית''ר תוקף שדר ספורט
--- סוף ציטוט ---
נו..? כל הכבוד להם שהם מגינים על כבודם. וואלק השדר הזה...
--- ציטוט ---הנה כל אוהדי בית''ר הם ערסים מפגרים ואלימים, גם אני יכול להיות דמגוג.
--- סוף ציטוט ---
הנה אוהדי הגועל פשוט שונאים את זה שיהודי בית"ר לא שותקים, גם אני יכול להיות דמגוג.
--- ציטוט ---אנחנו יותר גרועים מהנאצים ואתם יהודים צדיקים. עשה לי טובה.
--- סוף ציטוט ---
הנאצים לא גירשו, לא רצחו, לא דיכאו, לא ביערו את לוז קיומם, לא הקימו להם מחנות ריכוז!!! לכל דבר, לא לקחו מהם את מסורתם ואת זיקתם למסורת ולתורה, לא שיסו בהם אויבי ישראל, לא שרפו בתי כנסת ואת רכושם, וכו' וכו' וכו' של יהודים בתוך!!! ארצם הבלעדית והיחידה.
כן אנחנו יהודים צדיקים. מצטער שאני לא פוליטיקלי קורקט.
--- ציטוט ---והצדעה במועל יד זה רק טמטום, תמיכה בערבים, או יותר אי שנאה לערבים(זאת אומרת אי שנאה לעם אחר) זה לא בדיוק נאציזם.
--- סוף ציטוט ---
אל תזלזל באינטליגנציה שלי, אין דבר כזה "רק טמטום", הצדעה במועל יד זה בדיוק מה שזה במיוחד כשערבים ואלופי השנאה העצמית מעורבים.
אי שנאה בלבד זו תמיכה פאסיבית, והבה נעשה חשבון פשוט, תמיכה בנאצים איננה נאציזם???
--- ציטוט ---4. מה זאת אומרת אין לי מה לענות? אתה מביא ווידיאו של בחור שטוענים שהוא נאצי, כאשר יש איזה מצגת +שיר ממלך האריות. ואתה מצפה שאני יבין מה אתה רוצה?
--- סוף ציטוט ---
א.) תלמד להצחיק.
ב.) לא טוענים שהוא נאצי, הוא נאצי!!! בה' הידיעה, מוצהר לגמרי, איננו מתבייש בכך, והוא יהודי, זה כל מה שניסיתי להראות, אם תגיד עכשיו שהוא איננו נאצי למרות שהוא!! בעצמו מודה בכך והוא!!! בעצמו קורא לשואה שניה ומהלל את אדולף היטלר, ותגיד שאיננו נאצי, מה אגיד לך, כל הכבוד, הצלחת לעבור את רף הטמטום שלך.
--- ציטוט ---ונניח שאותו עוזי או רוני הוא נאצי, כיצד זה אומר שאוהדי הפועל או השמאלנים או אפילו הקומוניסטים הם נאצים שרק רוצים להשמיד אותך היהודי היחיד במדינה?
--- סוף ציטוט ---
הם רוצים להשמיד אותי בדיוק כפי שהם רוצים להשמיד את העם היהודי או (לפחות) את רובו המוחץ כיוון שבצער רב, ביגון קודר ובהפתעה מוחלטת הם נולדו לאמא יהודייה.
--- ציטוט ---5. המשמעות של הצדעה במועל יד כמו שכתבתי זה בדיוק כמו המשמעות של "הפועל חזבאללה" כלום. זה נובע מהומור שחור של החברה בשער 5 ומגניבות טיפשית.
--- סוף ציטוט ---
א.) מה הומור שחור? אם נהיה כנים, אין הבדל רציני בין החשיבה (הכל מכבסת מילים מקצועית שהשמאלנים תמיד היו מומחים בה) שלכם לבין זו של חיזבאללה, ההבדל הוא ההבדל העלוב בין קומוניזם לאיסלם.
ב.) לא מעניין אותי הומור, מה שמעניין אותי הוא האמירה עצמה, בדיוק כפי שהייל היטלר ומוות ליהודים לא יכולה להוות בדיחה בשבילי ושמחת זקנתי כוונותיו (ששווא אתה מנסה להגן עליהן כיוון שהן אינן טהורות) של המבצע.
--- ציטוט ---תמיכה בערבים או ליתר דיוק אי שנאה לערבים אינו שום תמיכה במשטר נאצי, או משטר הדוגל בלהשמיד את העם היהודי או כל עם אחר. זה שמבחינתך רק אתה יהודי זה לא אומר ששאר העולם חי בבועה הזאתי.
--- סוף ציטוט ---
א.) הערבים והמוסלמים דוגלים בהשמדת מדינת ישראל והעם היהודי, בתוספת הקרם דה לקרם הנאצי שקיים באידיאולוגיות, תמיכה בהם היא תמיכה בנאצים.
ב.) זה שמבחינתך כולם יוותרו על השאיפות הלאומיות שלהם לטובת השלום בשקל הצבוע שלך, לא אומר שכל העולם חי בבועת ת"א.
--- ציטוט ---מה זאת אומרת האידאולוגיה שלכם שהיא קומוניזם ואסלם? מה זה אידאולוגיה של אסלם? אין כזה דבר, יש דת אסלם. ומי אמר שאנחנו קומוניסטים?
--- סוף ציטוט ---
אידיאולוגיה פירושה -
--- ציטוט ---אסופה של רעיונות ותפיסות עולם ערכיות, המהווים יחדיו משנה רעיונית בתחום מסוים.
--- סוף ציטוט ---
מכיוון שהאיסלם תואם להגדרה (בדיוק כפי שכל דת תואמת), הוא אידיאולוגיה.
זה אמר -
--- ציטוט ---6. תלוי במה? ומה הוא בדיוק אצליך נחשב לבוגד? שריד בוגד? ברק בוגד? ביבי בוגד?
--- סוף ציטוט ---
תלוי במעשים ובכוונות, וכן, כל אלה שציינת הם בוגדים שיזכרו לדראון עולם בעם ישראל.
--- ציטוט ---7. בנתיים 60 שנה קיימת מדינת ישראל בלי ארץ ישראל השלמה. יתרה מכך קיים עם יהודי(שרובו עדיין בגולה) שחי 2000 שנה בלי ארץ ישראל השלמה. זה לא תלוי בהישרדותנו. וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי מכאן זה ויכוח של אמונה.
אין כאן מקום לדיאלוג רציני כי אתה לא יכול להוכיח שקיים כל כוח עליון מעל הספק המוחלט(אגב אי אפשר להוכיח שלא קיים לחלופין). ובכך אתה לא יכול להוכיח שיתקיים כל עונש משמים על ויתור על ארץ ישראל השלמה.
--- סוף ציטוט ---
א.) טוב שהדגשת את בינתיים, מזלנו שזוהי אתחחלתא דגאולא.
ב.) העם היהודי קיים בלי קשר לקיומה של מלכות, יש לכך הבטחה כתובה בת 3,300 שנים, מלבד זאת, דיברתי על מדינת ישראל!!! ולא עם ישראל.
ב.) מה זה ארץ ישראל השלמה?
ד.) אפשר, עצם הקיום שלך מוכיח,
נסתכל בקיום. כרגע קיים משהו, ואי אפשר להכחיש את זה. מהותו לא רלוונטית כרגע. הפואנטה היא שקיומנו מוכיח אותו. המשהו הזה לא התחיל את עצמו, וזו גם עובדה. אם אתה מאמין בעולם פיזי (ואני מניח שאתה מאמין), הרי אפשר להוכיח פיזית שהוא התחיל, כי יש קרינת רקע קוסמית, שהיא כמו העשן, אין עשן בלי אש.
במקרה שלנו, האש זה פרץ האנרגיה הקדמוני, ששחרר את הקרינה הזו, וכך היא מילאה את היקום שנוצר.
עכשיו הדרך היחידה להסביר אותה היא על ידי שהיקום התחיל בפרץ אנרגיה אלים, שאח"כ הפך לחומר, היא החותמת שהוא השאיר. לא מאמין בעולם פיזי? זה בכלל לא משנה, הרי הקיום שלך התחיל עם התודעה שלך, לא היית תמיד, וגם המסגרת שמכילה אותך לא יכלה להתקיים תמיד, כי משהו היה צריך ליצור אותה, היא לא הייתה נוצרת לבדה בואקום. כך שכך או כך, הקיום הנוכחי התחיל בנקודה כלשהי, המהות לא משנה (כלומר, לא משנה אם זה "חלום"/"מטריקס" או וואטאבר; למרות שתכלס, הקיום הזה הוא פיזי, אם אתה טוען אחרת, תחזור לחוברות הקומיקס).
כעת נגיע לנקודה. אם כרגע קיים משו, והמשו הזה התחיל, יש 2 אופציות: או שלפני היה כלום או שתמיד היה משו (יעני אין אמצע), מה הכי מתאים מבחינה מציאותית?
כמובן שהשניה, כי כלום לעולם לא היה הופך למשהו, הוא תמיד היה נשאר כלום, לכן זו האופציה היחידה שאפשרית, ומכיוון שזו האופציה היחידה שאפשרית, צריך לשאול את עצמנו את השאלה הבאה:
מה יכול היה להיות קיים תמיד? אין ספק שמשהו תמיד היה צריך להתקיים כדי שהקיום הנוכחי שלנו יהיה אפשרי... אבל זה לא יכול להיות כל דבר, זה חייב בהכרח להיות: 1. דבר שתמיד היה,
וכתוצאה מזה,
2. דבר שתמיד יהיה.
זאת אומרת,
3. דבר אינסופי, ללא התחלה וסוף, הדבר הזה לא יכל להיות מוגבל בצורה כלשהי כי הוא היחיד מסוגו ולא היה שום דבר חוץ ממנו.
לכן הוא,
4. בלתי מוגבל... הוא מעל כל חוק, מעל זמן, מעל מרחב, אין שום דבר שיכול להגביל אותו ולכן הוא גם כל יכול... תמיד היה, תמיד יהיה, אינסופי, בלתי מוגבל, וכל יכול, זו בדיוק ההגדרה של אלוקים, לכן, אלוקים קיים, זו אמת אוניברסלית, היא איננה צריכה הסכמה מאיתנו, עם או בלעדינו היא נכונה, בדיוק כפי שכדה"א סובב על צירו, אין זה צריך את הסכמת האדם, זו עובדה.
לכן: כל מה שקיים חוץ ממנו, נוצר כתוצאה מהתערבותו, וזה כלל לא רלוונטי איך הוא ברא ומתי... הפואנטה היא, כל דבר שקיים מלבדו, מחייב את המצאותו, כי לולי משהו שתמיד היה ותמיד יהיה, שום דבר לא היה קיים אף פעם כי היה מצב של כלום, וכלום - לעולם לא יהפוך למשהו.
--- ציטוט ---8. אז רגע נהיה חברים? אני יכול להגיד שאני מכיר אותך ברבים? אתה פשוט כזה מגניב.
--- סוף ציטוט ---
אני מבטיח לך שאני אשמור לך חלקה בטדי.
--- ציטוט ---9. עוד פעם אתה לא יכול להוכיח שאני מסכן אותך אם אני מקיים מסחר בשבת. ומה כזאת אומרת ללכת? לך אתה. לא טוב לך תקים מדינה הלכה באיזה חור ותעזוב את רוב העם היהודי חילוני בשקט.
--- סוף ציטוט ---
א.) אני לא צריך להוכיח, יש כבר מספיק הוכחות.
ב.) לך אתה, מה אתה קשור למזה"ת?
ג.) אני לא צריך מדינת הלכה, ממלכת ישראל תקום עם או בלי רצונך, לגבי הדר יודנסטאט, ממש לא.
ד.) רוב העם היהודי הוא או מסורתי או תורני, אני כמעט בטוח שגם הילדים שלך לא יהיו יהודים (אם אתה בכלל יהודי ולא איזה הכלאה בין סלאבית ללבנטיני כלשהו), עידן השלטון ה"חילוני" נגמר, ברוך שפטרנו.
--- ציטוט ---ותפסיקו כבר לקחת בעלות על הדת. כפי שזכור לי הרצל וחבריו אכלו בשר חזיר בלילות. וזה רק מוכיח כמה אתה מסוכן למדינה הזאתי, שאתה מכריח אותי ואת כל עם ישראל לחיות בדיוק כפי שאתה רוצה.
--- סוף ציטוט ---
א.) אני לא מכריח שום דבר, אני אומר מה אתם כן עושים כשאתם חוטאים (שוב, אם אתה יהודי בכלל), בבית שלכם תעשו מה שאתם רוצים כל עוד זה לא עבירה על החוק, בפרהסיה, זה סיפור אחר לגמרי.
ב.) אתם רק מוכיחים כמה אתם מסוכנים לעם ישראל ולמדינת ישראל ולארץ ישראל, הלאה הכפייה האנטי-דתית.
ג.) איזו דת? הנצרות? האיסלם?
ד.) הרצל גם הוכיח את הקשר שלו לארץ בהיותו מטביל ילדים, מציע "מקלט" באוגנדה, הוא הדוגמא המעולה ליהודון, הלאה הסגידה להרצל.
--- ציטוט ---10. תוכיח שהומו מסכן אותך. חוץ מזה אם הומו קיים וזו עובדה ואל קיים והוא ברא אותו, האל ברא אותו כהומו. כל מחקר בא ומדגיש שרוב הומוסקסואלים הם תוצר של גנטיקה ללא שליטה או בחירה עצמית.
ואיזה אמת? כי כתוב בספר? זה לא אמת ובטח לא אמת מוכחת. ושוב אני רק מראה לך כמה אנשים אתה מסכן לאומת "השמאל הבולשביקי נאצי שר''י בלה בלה בלה". כל האוכלוסיות הללו יכולים לחיות בשלווה עם השמאל או הימין המזוייף, לא עם הימין שלכם.
--- סוף ציטוט ---
א.) אלוקים קיים גם וזו עובדה.
ב.) במישרין או בעקיפין להוכיח?
ג.) אלוקים לא ברא אותו כהומו, הומו זו בחירה, לא תכונה מולדת.
ד.) לא נראלי
http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=GIIGEF&Oy1t_vq=LEILJ
http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=GIIGEF&Oy1t_vq=LEILH
http://www.aish.co.il/sp/so/48861077.html
http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=GIIGEF&Oy1t_vq=LEILG
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-195179-00.html?tag=14-15-18
http://www.narth.com/docs/istheregene-heb.html
ה.) זה לא רק כתוב בספר (ולא ספר אחד), הטיעון האתאיסטי הכי עלוב שיש (תפסיק כבר לבקר באתרים האלה, וואלה אתר יותר מעניין ויותר הגיוני), לכתוב, לנשמע ולמועבר במסורת יש הוכחות (נבואיות+מדעיות+מה שאתה לא רוצה), רק תבקש.
ו.) איזה אוכלוסיות? אנשי האלטלנה? קורבנות השלום?
--- ציטוט ---11. לא רק שם בני אדם הם גם יהודים, והם ימשיכו לעצבן את אלוקים. מה אתה בכלל מתערב לו בעבודה? הם מעצבנים אותו? הוא יטפל בהם.
--- סוף ציטוט ---
אז זהו, מה שאני צריך לאהוב בגלל אהבתי אל אחיי ואחיותיי, זה להוכיח אותם על מעשיהם הבלתי מוסריים, לפחות 3 פעמים.
--- ציטוט ---12. יופי עכשיו גם נפריד משפחות, אני מתחיל להעדיף משטר קומוניסטי.
--- סוף ציטוט ---
א.) נו השמאלן שתומך בזימה ובתועבה עכשיו מתחיל לדבר איתי על הרס מוסד המשפחה, הלאה הצביעות.
ב.) אז זהו, כנראה שגם חייל SS שהיה אונס איזושהי יהודייה או פולנייה לא היית מפריד מילדיו ומהקורבן שלו, הלאה המוסרניזם השמאלני.
--- ציטוט ---13. כל מי שרוצה להתאסלם עושה זאת על מנת להשמיד את העם היהודי? זו תגלית חדשה.
--- סוף ציטוט ---
א.) :::D :::D :::D
ב.) לא מספיק הפסדת בדיון הקודם על האיסלם? עוד פעם? אתם ממש מזוכיסטים..
--- ציטוט ---14. קרא את 10, או 11 בחירה שלך.
--- סוף ציטוט ---
תבחר איפה להיכנע קודם.
--- ציטוט ---15. שוב תלוי במה(תענה כבר בסעיף הראשון ששאלתי אותך, אין טעם לחזור פעמיים מין הסתם).
--- סוף ציטוט ---
ראה למעלה
--- ציטוט ---16. כתבת "תלמד מילים חדשות" למדתי שלשום מה זה שר''י.
--- סוף ציטוט ---
אני בטוח שאתה חושב שזו עגבניית שרי
--- ציטוט ---19. אני חושב שאתה לוקה בהבנת הנקרא- כפי שזה לא נכון שכל הערבים
מחבלים כי אתה החלטתה שאיזה ספר מסוים הוא דרך החיים החדשה ואיזה פרשנות מאוד מאוד מעוותת שלו, אפשר להמציא הרבה דברים למען מטרה מסוימת.
--- סוף ציטוט ---
אני חושב שהטיעונים של השמאלן הולכים ואוזלים שוב ושוב, זה שהחלטת שארון הספרים שהאיר את דרכנו במשך כל שנות קיומו של עמנו, זה שהוכח ומוכח שוב ושוב, ואתה ברוב איוולותך לא נוח לך לפי דרכי האמת, ובא לך לעשות מה שבא לך, גם אם זה לא מוסרי, להרוס את העולם הישן, להחריב אותו, להפוך אותו כל מוסר וסדר, תחת שלטון אבסולוטי של חולי נפש שנמשכים משיכה ביסטיאלית לפגאניזם, מין, פדופיליה, הפצת פורנוגרפיה, זנות וזימה, סמים, סגידת השטן (בגרסתו הנוצרית והאיסלאמית), אנרכיה מוחלטת של חברי הציבור ה"נאור".
--- ציטוט ---כל השמאלנים בוגדים, רק אתה צדיק.
--- סוף ציטוט ---
מתי אמרתי שכל שמאלן (שלא מבין את משמעות דעותיו) הוא בוגד?
--- ציטוט ---כל הערבים מחבלים, רק אתה צדיק.
--- סוף ציטוט ---
בוח'ארי ורסיה ארב'עא ספר חאמס'ין תנין' מספר מית'ין עא'שרין:
"שליחו של אללה אמר, ניצחתי באמצעות טרור".
או באנגלית:
Bukhari:V4B52N220 "Allah's Apostle said, 'I have been made victorious with terror.'"
לך תלמד איסלם קודם (ומומלץ גם יהדות, אין לך מושג בגרוש בשתיהן ואתה מנסה בכל זאת להיכנס ולהפסיד בכוח, חבל).
ולגבי הלא-מוסלמים, אין מילה אחרת להגיד אלא ד'ימא ואומת אל עארב.
--- ציטוט ---כולם חארות ואתה המשיח.
--- סוף ציטוט ---
מה קורה אביב גפן?
--- ציטוט ---ויכול להיות שהאמריקאים לא מסכימים עם פעילי הKKK שלהם, אני דיברתי באופן מפורש כיצד הKKK יכול לעוות מציאות כדי לקדם את האידאולוגיה שלו, בה האיש הלבן הוא היחידי שחשוב בדיוק כמו שאתה עושה. לך יש את תרוץ ארץ ישראל השלמה וערבים מסוכנים, להם יש
את התירוץ של רצח ישו והסכנה מהשתלטות יהודית ציונית במדינתם, והפניית משאבים לישראל על חשבונם.
--- סוף ציטוט ---
הבעיה.. שאני צודק והם לא. (יחי ההבדל הקטן בין אמת ושקר).
--- ציטוט ---20. דמוקרטיה מתגוננת יכולה להוציא דת מחוץ לחוק? מה אתה אומר. דמוקרטיה מתגוננת היא הסיבה למה המפלגה שלך היא מחוץ לחוק. מדינה דמוקרטית לא יכולה להוציא דת מחוץ לחוק. היא כן יכולה להוציא מחוץ לחוק מי שתומך על ביטולה.
--- סוף ציטוט ---
דמוקרטיה מתגוננת יכולה להוציא דת אל מחוץ לחוק בדיוק כפי שהיא מוציאה אידיאולוגיות חתרניות ואנטי-דמוקרטיות אחרות (חוץ מאיסלם) מחוץ לחוק, דמוקרטיה מתגוננת לעולם לא הייתה ולעולם לא תהיה פה (עד שנגיע לשלטון), הסיבה שהמפלגה שלי הוצאה אל מחוץ לחוק היא הקצנה ב"המהפך" של 77', כמעט אותו סיפור רק ל"אויב המהפכה" הפעם יש כיפה.
--- ציטוט ---21. מה זה משנה? דיברנו על עבריין ערבי שביצע פשע מסוים שלפי שיטתכם הוא מקבל עונש מוות ואותו יהודי שעושה את אותו פשע יקבל עונש אחר. אני רק הקצנתי את זה עוד קצת.
--- סוף ציטוט ---
תענה
--- ציטוט ---22. מוסר הוא יחסי מאוד. מה שאתה אומר עובר כל קו מוסרי להרבה מאוד אנשים, אבל כיוון שמדובר כאן על ויכוח מוסר הוא חסר טעם. אם תתעקש, אין שום מוסר בהוצאה להורג של אף אחד, בטח לא הומו או סתם בעל דעה פוליטית שונה משלך(שכחתי זה תלוי עלק).
אתה החלטתה שזה נגד יהודים זה לא מוסרי שזה נגד ערבים זה כן. הצדקת את זה באיזה הבטחה אלוקית שלה אין הוכחה מדעית, בדיוק כמו שהKKK מצדיקים גירוש יהודי עקב כל מיני טעונים דתיים. אבל העיקר אתה מחפש את "האמת".
--- סוף ציטוט ---
מוסר אנושי!!! הוא סובייקטיבי, מוסר אלוקי הוא אבסולוטי, כל הכבוד לך שאתה מראה פעם אחת ולתמיד שמוסר לא מעניין אותך (ולפיכך למה אתה בכלל מתווכח על מה שאנחנו אמורים אם זה ויכוח על "טוב"? הרי כל מה שאנחנו עושים הוא בחירת רצוננו, או במילים אחרות מה שאנחנו חשים כטוב).
מוסר אנושי הוא מתחלף, זמני, לא עמיד, תלוי מדי, מוסר אלוקי הוא אבסולוטי ונצחי, מוסר נברא לעומת מוסר הבורא.
אם תתעקש,
אין שום מוסר בקיומך.
אין שום מוסר בקיומו של אף אחד.
אין שום מוסר בישיבה על הכורסא.
ראה דיון ישן:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,4599.0.html
אם אנחנו לא מחפשים את האמת (או: רעיון התואם למציאות האובייקטיבית), אין כל טעם להמשיך את הדיון כי גם אז אנחנו מחפשים חלק כזה או אחר של האמת הכוללת.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---1.א. אז יש הבדל בין הנאציזם לקומוניזם.
--- סוף ציטוט ---
לא אמרתי שאין (בכלל), אמרתי שהדמיון והכוונות הם היינו הך.
--- ציטוט ---ב. הקשר בין פעיל זכויות אדם ללגווע ברעב הוא?
--- סוף ציטוט ---
שאל את הגופות בגולאגים
--- ציטוט ---ג.נכון הקומוניזם בא ואומר שהשאר לא שווה כלום, אך כל מי שקומוניסט שווה,
--- סוף ציטוט ---
בדיוק כפי שכל ארי שווה וכל השאר אונטרמנש.
--- ציטוט --- גם דת יהודית
--- סוף ציטוט ---
מה זה?
--- ציטוט --- באה ואומרת שרק היא נכונה וכל יהודי חייב להיות יהודי מאמין ואם לא הוא יקבל עונשים כאלו ואחרים כי הוא לא שווה כלום בלי הדת.
--- סוף ציטוט ---
אין דבר כזה "יהודי מאמין", אין חיה כזו, אי אפשר להפריד בין מה שאתה מכנה "דת" לעם, זה היינו הך, ה"דת" היא זו שהפכה מלכתחילה את היהודי ליהודי, לא משהו אחר.
וכן, יהודי "לא מאמין" איננו אלא גוי גמור שבמקרה מוחלט נולד לאם יהודייה.
--- ציטוט ---ד. אני יכול להביא לך לינקים של אמנון יצחק לדוגמה בא הוא מריץ דאחקות על הנצרות והאיסלם.
--- סוף ציטוט ---
נו ו..?
--- ציטוט ---ה. צודק פעיל זכויות אדם זה לא היה דוגמה טובה, אם כי עדים שונים העידו שלצ'ה גאוורה לא היה אכפת כלל מדת, אזי בחור קובני יכל להיות בכנופיה שלו ולהיות אדם מאמין.
--- סוף ציטוט ---
צ'ה גווארה היה לא פחות ולא יותר ממחבל אדום, ברוך שפטרנו שנעלם ונכחד מן העולם, ובקשר לדת, תגיד את זה לכנסיות ובתי הכנסת שנשרפו על ידיו וע"י אנשיו, קומוניזם זה תמיד אנטי-דת או כל מה שמזכיר אותה.
--- ציטוט ---2. א. כדי שכולם יחיו בכבוד. אני ישאל אותך שאלה על אותו משקל מי אתה שתגיד לי לשלם את המסים שלי לבתי ספר דתיים או ישיבות אם אני לא דתי? כי גם להם יש זכות ללמוד. זה המטרה. הריי "כל היהודים ערבים זה לזה".
--- סוף ציטוט ---
א.) האינפלציות חולקות עליך.
ב.) אוי נו, הקומוניסט/פאשיסט/נאצי הממוצע, מנסה לשכנע עם רטוריקה שלקוחה מקאנון ספרים דתי (או משו שדומה לזה), "כל ישראל ערבין זה לזה".
ג.) אז זהו, ש"בתי ספר דתיים", קיומה של תורה, היא הכרחית, תשלום מיסים כבד ולא הכרחי שרק יזיק לכלכלה לא.
--- ציטוט --- ב. זאת אומרת שאם אישתך(במידה ואתה נשוי) תילד או אם אתה מחר תיהיה חולה ולא תוכל לעבוד אין לך בעיה שהבוס שלך יעיף אותך לאלף רוחות ותמות מרעב ללא פיצוי ושאף אחד לא ידאג לך(בין אם הבוס או המדינה).
--- סוף ציטוט ---
א.) מה הקשר אליי?
ב.) אם אישה כלשהי יולדת, היא צריכה לקחת את זה בחשבון, המעסיק לא חייב לה כלום קל וחומר אם הוא רק מפסיד מכך (מה איתו? למה אסור לו לדאוג לעצמו ולעסק שלו?), אתה לא תכריח אותי לשלם מיסים לא הכרחיים כאלו למען אישה שהיא נ-ט-ל בהגדרה במקרה הזה, טוב שהחרדים שאתה כל כך מתעב בעלי מפעלי חסד הכי גדולים בארץ, והם ידאגו לעזור לה מרצונם הטוב!!! ולא מתוך הכרח וזהו ההבדל הסינתטי שאני מדבר עליו (שהרי בחברה שאני רוצה, חברה יהודית, רצון טוב ועזרה סוציאלית היא על אחראיות האינדיבידואל!!! היהודי ולא הממשלה).
--- ציטוט ---ועקרונית אתה צודק, אם עובד מנצל חוק מסוים, עובד בצורה לא יעילה בכוונה אך מנצל זכויות שיש לו לא צריך לתת לו שקל. השאלה היא איך אתה מוכיח את זה. אני שונא עצלנים ונצלנים לא פחות ממך.
--- סוף ציטוט ---
נ.ב: אם עד עכשיו המוח החלול שלך לא הבין את זה, אישה בהיריון שמקבלת כסף שלא מגיע לה היא נצלנית.......
--- ציטוט ---ג. ניצול לרעה של המערכת הוא בו אדם מסוים יכול לעבוד אבל בוחר לא לעבוד(ולצורך הוויכוח ללא קשר אם הוא דתי או ערבי או חילוני) ומנצל את הזכויות שמטרתם לעזור למי שבאמת לא יכול לעבוד. זה מגעיל ומבחינתי אין לי בעיה שיתנו לו עונש מאסר, עד כדי כך.
--- סוף ציטוט ---
גם מי שבאמת לא יכול לעבוד, יש מספיק דרכים להתפרנס גם מבלי לעבוד (במיוחד היום, בעידן המידע) אגב, אותו העניין, ההבדל בין מה שאני מציע הוא שאתה רוצה לתת את עול פרנסתו על כנפי המדינה בעוד אני מטיל את זה על רצונם הטוב של האנשים (שבחברה שאני מציע, כן ירצו מרצונם האישי לעזור, כי מה לעשות, חינוך תורני זה לא חינוך סובייטי אגואיסטי).
אני אמשיך אח"כ.
אוהד הפועל:
אכתוב את תגובתי יותר מאוחר עקב אילוץ. בתקווה ב-3 ימים הקרובים עקב אותו אילוץ(למידה למבחן).
ולשאלתך למען הסר הספק, גם אני יהודי, בעל אמא יהודיה וסבתא יהודיה וכן הלאה.
בנוגע לוויכוח הדתי- אם קיים או לא קיים כוח עליון אשמח להגיב על טענותיי החולקות על קיום כוח זה ומשמעותו בתנאי אחד. נבצע דיון ענייני ובוגר. זאת עקב כך שבמקרים אלו צד אחד נוטה(לא הצד שלי) להיפגע ממחלוקות בנוגע לדת לפעמים.
אם אתה מסכים זכור תנאי זה.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 22, 2010, 12:10:43 ---1. אוהדי הפועל הם ערבים, קומוניסטים, שמאלנים, ליכודניקים, אנשי ליברמן ואפילו יותר קיצוניים. במלחמה האחרונה לדוגמה, שאתה היית בבית ספר החברה שלנו נהרגו במלחמה.
2. אוהדי הפועל שרים "ירושלים על הזין" ושאר הירקות בשביל לעצבן אותכם, ומההודעה שלך אני מבין שזה עובד. ולא זה לא גזענות, זה מגעיל אתה צודק, אבל לא גזענות(פתח מילון תראה מה זה גזענות). ואפשר לחשוב שאתם לא שרים "הפועל חזבאללה" במיוחד אחרי שחלק מחברנו לחמו, נפצעו ונהרגו בלבנון. או שאתם לא שרים לנו "אין יציאה"(אני יצאתי) וכל שאר איומי הסרק שלכם. ותלמדו לתלות שלט כמו שצריך, אף אחד לא הבין מה אתם רוצים.
3. וואלה הפטיש ומהגל הם סמלים קומוניסטים? לא ידעתי. וכן גם אוהדי הפועל השמאלנים הם יהודים, מה לעשות. זה "שמבחינתך" זה לא, זה לא מעניין את אף אחד.
4. אז הלכת לחפש מכות אני מבין(אחר כך תכתבו שלכל מכות יש סיבה עלאק).
למה אתה חושב שכל אוהדי הפועל הם ערסים שהולכים ומחפשים מכות? ומי אמר שהוא יזיין אותכם? ה-5 אוהדי הפועל שאתה מכיר? אני יגלה לך משהוא, אתם לא מעניינים עד כדי כך. ואפשר לחשוב שכל פעם שאנחנו באים לטדי "אנחנו לא יוצאים חיים".
אם אתה עד כדי כך רוצה ללכת מכות, אני יכול להביא לך פורומים של אוהדי הפועל, תשאיר פרטים שלך שם, תקבע עם מי שמעוניין ללכת מכות, תלכו מכות, שיהיה לך בצלחה. אני מקווה לתיקו עם פצועים לשני הצדדים. תעזוב את כל שאר האוהדים בשקט.
5. הבהרה, אני מאמין שרוב אוהדי בית''ר לא הולכים כל היום לחפש מכות ולצעוק לאף אחד "חזבאללה" אלא כמו רוב האוהדים בארץ רק באים לראות כדורגל. חבל שיש את הצד השני שלכם(בדיוק כמו שחבל שיש את הצד השני שלנו, של מכבי ושל חיפה).
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חחחחחחחחחחח הצחקת אותי יהומו,תמות אמן!!!עלק אתם מתגייסים לצבא אוליי לג'ובניק לא לקרבי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה