שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן

<< < (7/24) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 18, 2010, 16:51:38 ---בס"ד
הקומוניזם בהחלט שאף, כי "להשמיד את המעמדות" גורר השמדה של אנשים רבים, "מעמד" זה לא רק טייטל ולא רק כסף.
ואתה צודק, לא הייתי שווה, הייתי גומר אף הרבה יותר גרוע מיהודי לא "דתי".
זו זכותך המלאה לגווע ברעב בדיוק כמו כולם חוץ מהאליטה!
הקומוניזם בתורתו בא ומראש מצהיר על מעמדות, אזי חשיבה א' שווה פחות מסוג ב' או במילים אחרות כל בני האדם חייבים לחיות לפי תפיסה ודרך חיים אחת והשאר לא שוות כלום.כאשר לכל אדם אין מטרה. זה הבדל מהותי. אתה לא יכול להיות קומוניסט ופעיל זכויות אדם, הדוגל בחופש דת, כלכלה ולאום (דברים שהקומוניזם מתעב).

מי אתה שתכריח אותי לשלם מהכסף שאני עשיתי בעצמי לאנשים אחרים? אני לא, אין לך זכות להכריח אותי לשלם למישי שלא עושה את עבודתה ובגללה אני מפסיד כסף. אם אני ארצה אני אתן לה מחוץ למסגרת העבודה ואם לא אין לך זכות להכריח אותי לעשות כן.

למה אתה מתכוון?זה לא "החברה של הישיבות", זה בודדים שבוחרים לא לעבוד לפרנסתם ומתפרנסים מתרומות של אנשים שתורמים מרצון (התקציבים שהם מקבלים מהממשלה זה גרושים שהם נלחמים עליהם כל שנה).
רובם עובדים ומתפרנסים וכל טענה אחרת היא דיביליזם כרוני.
אני לא בעד התעלמות מוחלטת אבל התעלמות כמעט-מוחלטת היא כן הכרחית, אין לתת לממשלה להתערב בשוק כי גם לממשלה יש אינטרסים ובחברה שאני רוצה אלו שמתעסקים בשוק לא ילכו לעשות רע (אני לא קפיטליסט הארדקור ולא מאמין שהרכוש הוא של האדם אלא מתנה לו מהקב"ה, כך שהרכוש איננו "שלו" אלא "מושכר", כלומר שיש לו זכות עליו יותר מרוב האנשים האחרים, סה טו), אין בעיה כלל בתחרות, תמיד יש עליות וירידות, אין מנצח קבוע, סה טו.

3עד לחלק האחרון (עברתי ברפרוף, אני נורא עייף) הכל היה  סבבה, כמו שציינתי, אינני קפיטליסט הארדקור ואני לא תומך במה שאתה מכנה "התעלמות מוחלטת", מה שאתה מכנה "חלוקה לא שוויונית" הוא דבר הכרחי שיתקיים תמיד, עם פיקוח או בלי (שגם לו יהיו אינטרסים), אי אפשר לעצור את זה וחנק הולך וממשיך של "גוף שלישי" רק יזיק והעובדים ימשיכו לדרוש עוד.
העיקרון של מאלתוס שגוי כיוון שבעולם הזה תמיד יהיו משאבים להמשך תפקודו ופעילותו של האדם בעולם הזה עד לגאולה.
אדם "דל אמצעים" לא יקבע כמה הוא יקבל אלא מלכתחילה ידע על כמות השכר. ניצול מחפיר יכול גם להתרחש על ידי אדם "דל האמצעים" הוא בן בריתו של "הגוף השלישי" שאתה מאליל. פיקוח מאוד מינימלי זה דבר שאני תומך בו באופן כללי אבל לא באופן ישיר (כלומר שהוא לא בא ובודק אלא אם יש בעיה העובד יכול לפנות לגוף השלישי ולדווח על הבעיה [כלומר הפרה של חוזה ההעסקה מצידו של המעסיק אבל לא כמות השכר שנראית לשכיר], כל מקרה לגופו, אבל לגוף עצמו אין יכולת שיפוטית ואין לו יכולת "לחלק" את ההון שמקבל המעסיק, רק בית משפט מתאים).
כולה.. 
אין לך בעיה גם לחיות במזרח גרמניה, לי יש, כי אני יהודי ומקומו של יהודי הוא בארץ ישראל. מכאן אכן יש ויכוח בין אמונות השאלה היא איזו מביניהן נכונה (ואין לי בעיה להיכנס איתך לויכוח נדון, אהלן ווסהאלן), למה חסר טעם? אה כן, האמת לא חשובה, העיקר להתפשר על הכל ולהיות צבוע.

--- סוף ציטוט ---

1.א.  אז יש הבדל בין הנאציזם לקומוניזם.
ב. הקשר בין פעיל זכויות אדם ללגווע ברעב הוא?
ג.נכון הקומוניזם בא ואומר שהשאר לא שווה כלום, אך כל מי שקומוניסט שווה, ולכן זה שונה מהנאציזם. גם דת יהודית באה ואומרת שרק היא נכונה וכל יהודי חייב להיות יהודי מאמין ואם לא הוא יקבל עונשים כאלו ואחרים כי הוא לא שווה כלום בלי הדת.
ד. אני יכול להביא לך לינקים של אמנון יצחק לדוגמה בא הוא מריץ דאחקות על הנצרות והאיסלם.
ה. צודק פעיל זכויות אדם זה לא היה דוגמה טובה, אם כי עדים שונים העידו שלצ'ה גאוורה לא היה אכפת כלל מדת, אזי בחור קובני יכל להיות בכנופיה שלו ולהיות אדם מאמין.

2. א. כדי שכולם יחיו בכבוד. אני ישאל אותך שאלה על אותו משקל מי אתה שתגיד לי לשלם את המסים שלי לבתי ספר דתיים או ישיבות אם אני לא דתי? כי גם להם יש זכות ללמוד. זה המטרה. הריי "כל היהודים ערבים זה לזה".
 ב. זאת אומרת שאם אישתך(במידה ואתה נשוי) תילד או אם אתה מחר תיהיה חולה ולא תוכל לעבוד אין לך בעיה שהבוס שלך יעיף אותך לאלף רוחות ותמות מרעב ללא פיצוי ושאף אחד לא ידאג לך(בין אם הבוס או המדינה).
ועקרונית אתה צודק, אם עובד מנצל חוק מסוים, עובד בצורה לא יעילה בכוונה אך מנצל זכויות שיש לו לא צריך לתת לו שקל. השאלה היא איך אתה מוכיח את זה. אני שונא עצלנים ונצלנים לא פחות ממך.
ג. ניצול לרעה של המערכת הוא בו אדם מסוים יכול לעבוד אבל בוחר לא לעבוד(ולצורך הוויכוח ללא קשר אם הוא דתי או ערבי או חילוני) ומנצל את הזכויות שמטרתם לעזור למי שבאמת לא יכול לעבוד. זה מגעיל ומבחינתי אין לי בעיה שיתנו לו עונש מאסר, עד כדי כך.
ד. החברה של הישיבות מקבלים מענקים ונכון הם גם עובדים, אבל הם מקבלים גם מענקים. גרושים או לא, לפי הגישה שלך עד כה הם לא אמורים. ואני יודע שהם עובדים, היה איתי בחור בעבודה שהיה עובד, לומד בישיבה, לומד במכללה ותורם בבתי חולים סנדוויצים בזמנו החופשי.
אבל את המענק שלו הוא קיבל ובצדק.  ועוד פעם הבודדים שכלל לא עובדים ואפילו תורה בקושי לומדים הם נצלים ועצלנים, הם הפריצות של המערכת.
ה. נראה לי שאנחנו בנושא הזה סתם מתווכחים כי פחות או יותר הדעה הכלכלית שלנו היא אותו דבר עם שינויים קלים, אולי אתה קומוניסט בארון ולא יודע?
אני טוען שבוודאי שיש צורך בתחרות והתערבות מינימלית השאלה היא הפער בין ההתערבות שאתה מוכן להתערבות שאני מוכן וזה מינורי.

3.א. טבע האדם הוא לדרוש עוד, עובדים ויצרנים כאחד. ולכן צריך גוף נטרלי שיאזן בין הכוחות עד כמות מסוימת. כמו שאני לא רוצה שידרכו עלי ועל זכויותיי בעבודה אני לא רוצה שעובדים יעשו כלום ויקבלו על זה משכורת.  כמו שאני כן רוצה שהמדינה לא תתערב בהרבה מאוד דברים אני
כן רוצה שיהיה פיקוח למניעת קרטלים בחברות הסלולר למשל.
כמו שכתבתי פחות או יותר אנחנו אותו דבר, אתה "קומוניסט לייט" כמוני.

ב. בנוגע למלתאוס- שאגב ראה בכך את חזון אחראית הימים(היה כומר נוצרי) בו נתעלם שניה מהדת.
חוק התפ''ש עובד האם לא? מקורות העולם מוגבלים האם לא? אם הם כרגע לא מוגבלים זאת אומרת שאתה יכול להפיק כמה דלק שאתה רוצה או כמה ברזל או כמה גרגירי חיטה.
אבל אתה לא יכול לכן הם מוגבלים, למספר שעדיין לא הגענו אליו בזכות המהפכה התעשייתית אבל יש גבול מסוים שמעבר לכך אי אפשר ליצר יותר.
זאת אומרת יש כמות בצל מקסימלית שאתה יכול לגדל בעולם, גם אם אתה משקיע את כל משאבי העולם בגידול בצל, הסכום יהיה X. אתה לא יכול שיהיה לך X+1 בצל.
בנתיים אוכלוסיית העולם גדלה במהירות. ולכן לוגית העיקרון הזה פועל. זה לא אומר שהוא יפעל תמיד(התפתחות טכנולוגית עתידית) אבל כרגע אי אפשר להתעלם ממנו.
ולכן קפיטליזם סטייל אדם סמית בו אין התערבות בכלל לא יכול להתקיים.
קפיטליזם או סוציאליזם או קומוניזם, זה לא מעניין איך תקרא לזה, יותר מתון יכול להתקיים

ג.  נתחיל מזה שגם המעסיק שלך לא קובע כמה אתה תקבל, שכר נקבע על ידי יצרנים רבים וצרכנם רבים. אם מעסיק שלך יציע לך בעבודתך סכום X ובמקומות אחרות יציעו לך X+Y אתה תילך ל-X+Y ולכן הוא ישלם לך באונס X+Y או שהוא לא
ייצר בכלל.  ואתה צודק, הגוף השלישי יכול להיות מושחט, בעל אינטרסים. אני עדיין מעדיף שיגנו עלי, שמחר לא יהיה הסכם בין כל היצרנים בשירות מסוים שמחירו יהיה X או תנאי העובד יהיה Y.

5. אוקי אתה מאמין שיש לנו זכות אלוקית על ארץ ישראל, אני לא מאמין שזה קיים. אני מאמין שיש עם היהודי אך ורק מפני מיתוס מסוים, כאשר כרגע אנחנו עם. ובנוסף אני לא מאמין שיש לי זכות לגרש את הפלשטינאים מכאן עקב כך שהזכות האלוקית הזאתי מבחינתי לא קיימת.
ולכן אני צריך לסבול אותם.
אני מאמין שעדיף שיהיה כאן משטר דמוקרטי ששייך לכולם ללא הבדל כגזע דת או מין, כאשר העדיפות היחידה שיש ליהודי כאן הוא עצם זה שהוא יהודי. ערבי ישראלי מוגבל לו ולילדיו היהודי בחו''ל לא, כי זה המשמעות היחידה מבחינתי לעם יהודי. וזאת עקב החזון להקמת מדינת ישראל על ידי יהודים כמוני.
אני לא מאמין שצריך לוותר כל פעם, ואני כן מאמין שיש לנו את הזכות להכנס באמא של חמאס שצריך. אבל תלוי מה המצב. זה לא אומר שיש לנו זכות להרוג ילדים ונשים פלשטינאיות.
אני מאמין שיש לי זכות לאכול חזיר עם לחם בפסח כפי שיש לך זכות לא לאכול. והערבים ממש לא מפחידים אותי יותר מדיי.

El Blanco:
בס"ד

--- ציטוט ---וואו הראתה לי
--- סוף ציטוט ---
פעם נוספת.

--- ציטוט ---עכשיו ברצינות.
--- סוף ציטוט ---
באמת הגיע הזמן שתהיה רציני.
--- ציטוט ---
1. היה תכנון לעוד שואה יהודית על ידי הקומוניסטים? תוכל להראות?
--- סוף ציטוט ---
אז אתה כן מכיר בקיומה של שואה יהודית שכבר בוצעה ע"י הקומוניסטים. התקדמנו.
סטלין תיכנן לגרש את כל יהודי בריה"מ ומזרח אירופה לסיביר ולדאוג שכולם ימותו. זו עובדה היסטורית שמתועדת בעשרות ספרים בכירים, ביניהם סטלין של אדוורד רדזינסקי[i/] , הדיקטטורים של ריצ'רד אוברי וכו'.

--- ציטוט ---2. זה בדיוק ההבדל ההפרדה הגזענית מול ההפרדה המעמדית. עצם העובדה שאת הגזע שלך אתה לא יכול לשנות את המעמד כן. זה הבדל משמעותי. היכן שהקומוניזם בא ומשווה בין שני פרטים שונים באופן מוחלט הנאציזם מפריד.

--- סוף ציטוט ---
לא, זה ההבדל שהשכל העלוב שלך לא מסוגל (או מראה כאילו לא) להבין.
את עצם היותי אדם אני לא יכול לשנות. הקומוניזם אכן נותן לי בחירה בין מעמד שהוא רואה כשלילי ומעמד שהוא רואה חיובי. אבל לא משנה במה אבחר, אליבא דקומוניזם, אני או אמות או אחיה כמו כלב נרצע שקיומו לא חשוב כלל. לפי הנאציזם, דיני מוות ו/או שיעבוד בגלל היותי "אונטרמנש". לפי הקומוניזם, אותו דבר (או שאכנע, אזיק לאחרים ואתן לשלטון לדרוס אותי ואת זכויותיי ואת זכויות בני עמי - או שאלחם עד מוות למען מה שאני רואה ובצדק כטוב וצדק).
"ההפרדה המעמדית" זה מילה יפה להשמדה ושיעבוד מוחלט של כל מה שלדידך מזיק למעמד הכלכלי של האנושות בכלל. הקומוניזם רואה בדת (ביהדות [שאיננה דת] ובנצרות בפרט), בקפיטליזם, בגזע, בלאום אם כל חטאת שמביאות לכדי מה שהוא קורא "אי-שוויון" כלכלי או עושק של האנושות בכלל וה"מעמדות הנמוכים" בפרט. לפיכך, בכדי להפוך את כל מי שישרוד לשווים, צריך להחריב את הדתות, הלאומיות, הקפיטליזם, הגופים המדיניים לתוך חטיבה אנושית אחת (כל האנשים שישרדו, הקומוניזם גם דוגל בהרג בדיוק כמו חברו  משכבר הימים הנאציזם), שחבריה ימותו באופן איטי בצורה הכי משפילה וכל מי שיעז לערער ייחשב כאויבה של החברה החדשה (או הסדר העולמי החדש).
כך שנסכם - במובן הבסיסי ביותר, יש הבדל. אבל חצי אמת יותר גרועה משקר. בסופו של דבר, הקומוניזם גם דוגל בהרס וחורבן של דברים שאי אפשר לשנות אותם (עצם היותך בן אנוש), גם אם הוא טוען שברצונו להיטיב עימם (מכבסת מילים נטו). או בקיצור - קבל את משנתי הכלכלית או תמות (וגם אם תקבל את משנתי הכלכלית והאידיאולוגית, תחיה כמו כלב ואם תעז להתחרט, נחסל אותך).

--- ציטוט ---3.  מה זאת אומרת אי אפשר להשוות? קשה להשוות אותכם לנאציזם? רק משנים כמה דברים אז? ואתה רוצה שאני יביא לך תמונות של אוהדי בית''ר הצדיקים מפוצצים מכות כל מה שזז?
--- סוף ציטוט ---
"רק משנים כמה דברים" זה משפט שמצניע את העקרון, לוקח את התפל ומוציא את העיקר. אתכם אפשר להשוות לנאצים, כי אתם וכל דומיכם יותר גרועים מהם.
אוקיי, תביא, מה הבעיה בתמונות כאלו? (כן, אני ממשיך להגיע לעקרון הכי בסיסי של הדיון בינינו שאתה פשוט מתחמק מלהבין אותו).

--- ציטוט ---
אגב גם הערבים הם מהגזע השמי(הופה גם אני יכול להכניס בקטנות, מה הסיכוי שתגיב לזה ברצינות?).
--- סוף ציטוט ---
טיעון שניתן לשמוע מערפאת ולא ממי שמתיימר להיות יהודי. הנה, אני אתן לך תגובה בדיוק באותה רמה של רצינות -
אני לא מאמין בגזעים. "אנטישמיות" זה מושג שלפי משמעו אפשר להבין כי הוא נגד כל בני מה שנקרא הגזע השמי, אבל בשימוש שלו הכוונה היא לבני העם היהודי.

--- ציטוט --- וכן אם אתה מצדיע במועל יד אתה נאצי, די לחיות בסיסמאות.

--- סוף ציטוט ---
כל הכבוד שאתה עושה לי את העבודה.

--- ציטוט ---4. אה רוני זה כינוי, בטח אני צריך לנחש זאת. למה אתה חושב שכל העולם מכיר את אותו עוזי/רוני?
--- סוף ציטוט ---
אין מה לענות אח שלי?
--- ציטוט ---אם אתה מביא מקור לא מובן אני לא זה שצריך להבין מה אתה התכוונת לומר. מה ציפית שאני ינחש?
--- סוף ציטוט ---
חסכת לי כסף לסרט קומדיה ב-VOD.
--- ציטוט ---
 ואגב לא אמרתי שאוהדי בית''ר לא יודעים קרוא וכתוב מעולם, נא אל תכניס לי מילים לפה.
--- סוף ציטוט ---
לא שווה תגובה.

--- ציטוט ---5. אתה לא נאצי, אוהדי הפועל כן. למה? כי הם לא שונאים ערבים וכי הם מצדיעים במועל יד. תהיה בריא.
--- סוף ציטוט ---
חצי אמת תמיד יותר גרועה משקר. זה מה שאתם מהשמאל הבוגדני יודעים לעשות --- להצניע ולהעלים משמעויות, להגביל את השיח מלכתחילה ולתת לנו הגבלות למשחק שלכם.
מה המשמעות של תמיכה בערבים והצדעה במועל יד, גאון?

--- ציטוט --- ללא ספק אוהדי הפועל שמצדיעים במועל יד הם טמבלים, מכאן ועד נאציזם הפער רחוק(עצם העובדה שהם לא מאמינים שצריך לחסל את כל היהודים או כל גזע אחר).
--- סוף ציטוט ---
אין הבדל רציני בין הערב רב האידיאולוגי שלכם (קומוניזם ואיסלם) לנאציזם.

--- ציטוט --- האמת עלית עלינו בפגישה האחרונה החלטנו איך להשמיד את כל הצוענים, פגישה הבאה אנחנו מדברים על איך להשמיד את היהודים.
--- סוף ציטוט ---
אז אתם קודם כל ממשיכים בג'יהאד ביל ניסן או מתקדמים לג'יהאד ביל יאד?

--- ציטוט ---6. צודק התבלבלתי בינך לבין רן שכתב שהוא מעוניין להעיף את כל השמאלנים. אבל, מבחינתכם זה כל מי שהוא שמאל קיצוני(ששוב מבחינתכם זה ביבי) שמאמין בהשמדת מדינת ישראל. מה צריך לעשות איתם? לגרש או להרוג או כלום?

--- סוף ציטוט ---
תלוי.
--- ציטוט ---7. זה בדיוק העניין, ברק בפעולות שלו לא מסכן אותך אישית, הוא מסכן את האידיאל של ארץ ישראל השלמה, של נסיגה, של גירוש יהודים וכו' וכו' וכו'. לאומת זאת בו שתף אותי מהיא תוכניתכם לכל מי שהוא שמאלני או משיחיסט(אתה אישית כתבת שמי שיהודי פועל נגד עם ישראל ותורת ישראל ומאמין בבוגד שבשמו נשפכו נהרות דם יהודי אפשר גם להוציא להורג).

--- סוף ציטוט ---
ברק בפעולות שלו מחריב את ארץ ישראל, משמן את גלגלי הג'יהאד העולמי כמיטב המסורת של "השוטים השימושיים" הקרמלינאיים (=עוזר להשמיד את העם היהודי לאט לאט, רוחנית ופיזית).
אין אידיאל של "ארץ ישראל השלמה". זה או ארץ ישראל או אין ארץ ישראל. לא נחזיק הרבה זמן, כמו שההיסטוריה כבר הספיקה להראות, בלי כל ארץ ישראל. ואם נסרב להכיר בכך, דיננו יהיה אף יותר גרוע.
כן, בוגדים ומיסיונרים מותר להוציא להורג.

--- ציטוט ---8. אתה לא אוהב אותי? שיט חשבתי שאנחנו נהיה חברים טובים. מה אם אני יביא לך פרחים?
--- סוף ציטוט ---

הפעם אתם תהיו עם הפרחים ואנחנו עם הרובים (ע"ע האביב של פראג).

--- ציטוט ---9. חילונים-אם אתם תגיעו לשלטון ואתם לא תאשרו ליהודים לעבוד בשבת אתם מסכנים פרנסה של יהודים. אני לא מסכן אותך אם אתה דתי, גם ברק לא. אתה יכול להתפלל מתי שבא לך.
--- סוף ציטוט ---

אם אנחנו ניתן לכם לחלל שבת אנחנו נסכן לא רק אתכם אלא גם את עצמנו ואת כל העולם.
ברק מסכן אותי גם אם אני "דתי" (מה זה?) וגם אם אני לא. כנ"ל אתה.
אתה יכול לעזוב ולעבור למקום שיתאים יותר למהות האתנית המבולבלת שלך כמו אירועראביה.

--- ציטוט ---10. אז אתה מסכן הומואים ומתרץ את זה בדיני הלכה. אם אני הומו(אני אומנם אוהד הפועל אבל לא הומו) אני יהיה בסכנה אם אתה עולה לשלטון, וזה אומר ש-10 אחוז מהאוכלוסייה היא בסכנה.

--- סוף ציטוט ---
אז הומואים עושים מעשים מתועבים ומאיימים על שהייתי בארץ (שתקיא אותי מתוכה בגללם) ואני מסביר את חומרת פשעיהם בדיני תורת האמת ואתה תוקף אותי. אתה שונא את האמת התורנית ומנסה לחקות אותה באופן כה עלוב עם הידע (או ה"ידע") המוגבל שלך.
10 אחוז מהאוכלוסייה מסכנת לא רק את עצמה אלא גם אותי ואני לדידך אמור לשתוק ואפילו לתת לגיטימציה למעשי הרשע והתועבה שלה. כל הכבוד על שיתוף פעולה עם חוסר מוסריות.
גם אני יכול להשתמש ברטוריקה העלובה הזו. אין זכות קיום למעשים שפלים ולא מוסריים כמו הומוסקסואליות.

--- ציטוט ---11. פעיל זכויות אדם זה גם פעיל לזכויות ערבים, כי גם הם בני אדם.
--- סוף ציטוט ---

זכותם המוחלטת לעוף מן העולם ולהפסיק להעלו ת את זעמו של הקב"ה. או במקרה הזה (בגלל שאני מתון..) - זכותם לחיות באדמתם היא דרום סעודיה.
הם זוהמה בקטריאלית, לא בני אדם, ותן לי להזכיר לך - גם אנחנו היהודים בני אדם אבל את הזכויות שלנו אתם רומסים.
--- ציטוט ---
12. הכוונה- בעל אמא גויה הנשואה ליהודיה- ואף לחילופין יהודי כהלכה שאבא שלו מוסלמי.
--- סוף ציטוט ---

הגויה צריכה לעוף והגוי הבא על יהודייה (=המוסלמי) דינו מוות. חד וחלק. הילד של האישה היהודייה שנשואה למוסלמי הוא יהודי ולכן צריך לעבור חינוך יהודי ולעבור להורים יהודים מאמצים שיספקו לו את מה שהוא צריך כבן העם הנבחר. הילד של השיקסע והיהודון צריך לעודד אותו להתגייר כיוון שיש בו ניצוץ יהודי, אבל מספיק שישמור שבע מצוות בני נח.

--- ציטוט ---13. כי מי שרוצה להתאסלם הוא משתף פעולה עם הנאצים? אם לא, אז כנראה הוא לא היודנראט(למרות שגם לא כל היודנראטים שיתפו עמם פעולה ממה שזכור לי משיעורי היסטוריה)
--- סוף ציטוט ---
תלמד דקדוק לא יזיק. לא הבנתי את הפואנטה בעלק טענה הזו.
איפה למד היסטוריה? בקרמלין?

--- ציטוט ---14. אכן מיסיונרים, יהודים המאמינים בישו, איך שלא תקרא להם.
--- סוף ציטוט ---
אוקיי, כבר הסברתי מה צריך לעשות להם. שלא יעשו מעשי עוולה ורשע כאלו, ושלא יכריזו מלחמה על תורתו של בורא עולם בצורה כה נבזית ושפלה כמו שהמיסיונרים עושים. למען יראו ויראו.

--- ציטוט ---15. שמאלנים-ראה תגובה למעלה.
--- סוף ציטוט ---
תלוי.

--- ציטוט ---16. היום למדתי מה זה שר''י
--- סוף ציטוט ---
מה קשור

--- ציטוט ---19 בנוגע ל KKK למה לשאול אותכם? ומה זה רלוונטי אם זה נכון או לא, בדיוק כמו שלא כל השמאלנים בוגדים וכל הערבים מחבלים אז? וכן יש לובי ומבחינתם זאת הסיבה למה יש תמיכה של ארצות הברית בישראל שהיא כל כך גדולה.

--- סוף ציטוט ---
כל הכבוד שחשפת את עצמך. "מה זה רלוונטי אם זה נכון או לא" - לא אכפת לכם מה נכון ומה לא נכון, מהי אמת ומהו שקר, הכל מבולגן באידיאולוגיה של השמאל המבולבל.
כל השמאלנים בוגדים (לפחות בתפיסה) וכל ערבי מחבל בצורה כזו או אחרת.
אבל הלובי לא פועל לטובתנו ולא פועל כנגדם באופן מיידי (בסופו של דבר כן, כי הוא פועל לרעתנו, כל מי שפועל נגד עם עולם יזכה לקבל מכת עולם).
למה שארצות הברית תתמוך בשטח מנדטורי?

--- ציטוט ---אז זה כן לרעתם.
--- סוף ציטוט ---
האמריקאים שהרוויחו את מצרים כבעלת ברית חזקה במזה"ת לא מסכימים איתך.

--- ציטוט ---והנה הלשנו על ישו, הוא נהרג, אנחנו בעלי לובי יהודי ציוני בארץ שלהם, אז למה זה לא בסדר שהם ידרשו גירוש של יהודים משם לישראל? אם לכם מותר לדרוש גרוש של ערבים מסוכנים ואפילו יהודים מאמיני ישו אז להם מותר לדרוש גירוש של אותם יהודים בניו יורק.
--- סוף ציטוט ---
ראה למעלה.

--- ציטוט ---20 הבעיה בהוצאה האסלאם מהחוק היא עצם העובדה שזה מהלך לא דמוקרטי לשאלתך.
--- סוף ציטוט ---
עדיין לא הבנתי את הבעיה. ולך תלמד על דמוקרטיה מתגוננת. 

--- ציטוט ---21. בנוגע לעונש- זאת אומרת שאם יש לי שופט דוד ואני ואתה גונבים אתה מקבל עונש מוות ואני יוצא לחופשי. איזה כיף, איזה צדק מעולה.
--- סוף ציטוט ---
הרכוש שאנחנו גונבים - הוא של השופט הדוד שך?

--- ציטוט ---22. זה לא אותה טענה. אם אני ערס ומתנהג כמו ערס, ואתה נותן לי מכות, אני לא יכול להתלונן אם אתה מתנהג כמו ערס.
--- סוף ציטוט ---
זו בדיוק הטענה. השוואה בין דברים שאי אפשר להשוות אותם, כמו מה שה-KKK מציע ואומר (דברים לא מוסריים ושקריים) ומה שאנחנו מציעים (דברי אמת ומוסר),  ולהשתמש במעשה המוסרי (מה שאנחנו מציעים) כלגיטימציה למעשים לא מוסריים (מה שה-KKK מציע).

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 21, 2010, 13:17:35 ---בס"דפעם נוספת.
באמת הגיע הזמן שתהיה רציני.אז אתה כן מכיר בקיומה של שואה יהודית שכבר בוצעה ע"י הקומוניסטים. התקדמנו.
סטלין תיכנן לגרש את כל יהודי בריה"מ ומזרח אירופה לסיביר ולדאוג שכולם ימותו. זו עובדה היסטורית שמתועדת בעשרות ספרים בכירים, ביניהם סטלין של אדוורד רדזינסקי[i/] , הדיקטטורים של ריצ'רד אוברי וכו'. לא, זה ההבדל שהשכל העלוב שלך לא מסוגל (או מראה כאילו לא) להבין.
את עצם היותי אדם אני לא יכול לשנות. הקומוניזם אכן נותן לי בחירה בין מעמד שהוא רואה כשלילי ומעמד שהוא רואה חיובי. אבל לא משנה במה אבחר, אליבא דקומוניזם, אני או אמות או אחיה כמו כלב נרצע שקיומו לא חשוב כלל. לפי הנאציזם, דיני מוות ו/או שיעבוד בגלל היותי "אונטרמנש". לפי הקומוניזם, אותו דבר (או שאכנע, אזיק לאחרים ואתן לשלטון לדרוס אותי ואת זכויותיי ואת זכויות בני עמי - או שאלחם עד מוות למען מה שאני רואה ובצדק כטוב וצדק).
"ההפרדה המעמדית" זה מילה יפה להשמדה ושיעבוד מוחלט של כל מה שלדידך מזיק למעמד הכלכלי של האנושות בכלל. הקומוניזם רואה בדת (ביהדות [שאיננה דת] ובנצרות בפרט), בקפיטליזם, בגזע, בלאום אם כל חטאת שמביאות לכדי מה שהוא קורא "אי-שוויון" כלכלי או עושק של האנושות בכלל וה"מעמדות הנמוכים" בפרט. לפיכך, בכדי להפוך את כל מי שישרוד לשווים, צריך להחריב את הדתות, הלאומיות, הקפיטליזם, הגופים המדיניים לתוך חטיבה אנושית אחת (כל האנשים שישרדו, הקומוניזם גם דוגל בהרג בדיוק כמו חברו  משכבר הימים הנאציזם), שחבריה ימותו באופן איטי בצורה הכי משפילה וכל מי שיעז לערער ייחשב כאויבה של החברה החדשה (או הסדר העולמי החדש).
כך שנסכם - במובן הבסיסי ביותר, יש הבדל. אבל חצי אמת יותר גרועה משקר. בסופו של דבר, הקומוניזם גם דוגל בהרס וחורבן של דברים שאי אפשר לשנות אותם (עצם היותך בן אנוש), גם אם הוא טוען שברצונו להיטיב עימם (מכבסת מילים נטו). או בקיצור - קבל את משנתי הכלכלית או תמות (וגם אם תקבל את משנתי הכלכלית והאידיאולוגית, תחיה כמו כלב ואם תעז להתחרט, נחסל אותך).
  "רק משנים כמה דברים" זה משפט שמצניע את העקרון, לוקח את התפל ומוציא את העיקר. אתכם אפשר להשוות לנאצים, כי אתם וכל דומיכם יותר גרועים מהם.
אוקיי, תביא, מה הבעיה בתמונות כאלו? (כן, אני ממשיך להגיע לעקרון הכי בסיסי של הדיון בינינו שאתה פשוט מתחמק מלהבין אותו).טיעון שניתן לשמוע מערפאת ולא ממי שמתיימר להיות יהודי. הנה, אני אתן לך תגובה בדיוק באותה רמה של רצינות -
אני לא מאמין בגזעים. "אנטישמיות" זה מושג שלפי משמעו אפשר להבין כי הוא נגד כל בני מה שנקרא הגזע השמי, אבל בשימוש שלו הכוונה היא לבני העם היהודי. כל הכבוד שאתה עושה לי את העבודה. אין מה לענות אח שלי?חסכת לי כסף לסרט קומדיה ב-VOD.לא שווה תגובה. חצי אמת תמיד יותר גרועה משקר. זה מה שאתם מהשמאל הבוגדני יודעים לעשות --- להצניע ולהעלים משמעויות, להגביל את השיח מלכתחילה ולתת לנו הגבלות למשחק שלכם.
מה המשמעות של תמיכה בערבים והצדעה במועל יד, גאון?
אין הבדל רציני בין הערב רב האידיאולוגי שלכם (קומוניזם ואיסלם) לנאציזם.
אז אתם קודם כל ממשיכים בג'יהאד ביל ניסן או מתקדמים לג'יהאד ביל יאד?
תלוי. ברק בפעולות שלו מחריב את ארץ ישראל, משמן את גלגלי הג'יהאד העולמי כמיטב המסורת של "השוטים השימושיים" הקרמלינאיים (=עוזר להשמיד את העם היהודי לאט לאט, רוחנית ופיזית).
אין אידיאל של "ארץ ישראל השלמה". זה או ארץ ישראל או אין ארץ ישראל. לא נחזיק הרבה זמן, כמו שההיסטוריה כבר הספיקה להראות, בלי כל ארץ ישראל. ואם נסרב להכיר בכך, דיננו יהיה אף יותר גרוע.
כן, בוגדים ומיסיונרים מותר להוציא להורג.

הפעם אתם תהיו עם הפרחים ואנחנו עם הרובים (ע"ע האביב של פראג).
אם אנחנו ניתן לכם לחלל שבת אנחנו נסכן לא רק אתכם אלא גם את עצמנו ואת כל העולם.
ברק מסכן אותי גם אם אני "דתי" (מה זה?) וגם אם אני לא. כנ"ל אתה.
אתה יכול לעזוב ולעבור למקום שיתאים יותר למהות האתנית המבולבלת שלך כמו אירועראביה.
אז הומואים עושים מעשים מתועבים ומאיימים על שהייתי בארץ (שתקיא אותי מתוכה בגללם) ואני מסביר את חומרת פשעיהם בדיני תורת האמת ואתה תוקף אותי. אתה שונא את האמת התורנית ומנסה לחקות אותה באופן כה עלוב עם הידע (או ה"ידע") המוגבל שלך.
10 אחוז מהאוכלוסייה מסכנת לא רק את עצמה אלא גם אותי ואני לדידך אמור לשתוק ואפילו לתת לגיטימציה למעשי הרשע והתועבה שלה. כל הכבוד על שיתוף פעולה עם חוסר מוסריות.
גם אני יכול להשתמש ברטוריקה העלובה הזו. אין זכות קיום למעשים שפלים ולא מוסריים כמו הומוסקסואליות.
זכותם המוחלטת לעוף מן העולם ולהפסיק להעלו ת את זעמו של הקב"ה. או במקרה הזה (בגלל שאני מתון..) - זכותם לחיות באדמתם היא דרום סעודיה.
הם זוהמה בקטריאלית, לא בני אדם, ותן לי להזכיר לך - גם אנחנו היהודים בני אדם אבל את הזכויות שלנו אתם רומסים.
הגויה צריכה לעוף והגוי הבא על יהודייה (=המוסלמי) דינו מוות. חד וחלק. הילד של האישה היהודייה שנשואה למוסלמי הוא יהודי ולכן צריך לעבור חינוך יהודי ולעבור להורים יהודים מאמצים שיספקו לו את מה שהוא צריך כבן העם הנבחר. הילד של השיקסע והיהודון צריך לעודד אותו להתגייר כיוון שיש בו ניצוץ יהודי, אבל מספיק שישמור שבע מצוות בני נח.
תלמד דקדוק לא יזיק. לא הבנתי את הפואנטה בעלק טענה הזו.
איפה למד היסטוריה? בקרמלין?
    אוקיי, כבר הסברתי מה צריך לעשות להם. שלא יעשו מעשי עוולה ורשע כאלו, ושלא יכריזו מלחמה על תורתו של בורא עולם בצורה כה נבזית ושפלה כמו שהמיסיונרים עושים. למען יראו ויראו.
תלוי.
מה קשור
כל הכבוד שחשפת את עצמך. "מה זה רלוונטי אם זה נכון או לא" - לא אכפת לכם מה נכון ומה לא נכון, מהי אמת ומהו שקר, הכל מבולגן באידיאולוגיה של השמאל המבולבל.
כל השמאלנים בוגדים (לפחות בתפיסה) וכל ערבי מחבל בצורה כזו או אחרת.
אבל הלובי לא פועל לטובתנו ולא פועל כנגדם באופן מיידי (בסופו של דבר כן, כי הוא פועל לרעתנו, כל מי שפועל נגד עם עולם יזכה לקבל מכת עולם).
למה שארצות הברית תתמוך בשטח מנדטורי?
האמריקאים שהרוויחו את מצרים כבעלת ברית חזקה במזה"ת לא מסכימים איתך.
ראה למעלה.עדיין לא הבנתי את הבעיה. ולך תלמד על דמוקרטיה מתגוננת.  הרכוש שאנחנו גונבים - הוא של השופט הדוד שך?
 זו בדיוק הטענה. השוואה בין דברים שאי אפשר להשוות אותם, כמו מה שה-KKK מציע ואומר (דברים לא מוסריים ושקריים) ומה שאנחנו מציעים (דברי אמת ומוסר),  ולהשתמש במעשה המוסרי (מה שאנחנו מציעים) כלגיטימציה למעשים לא מוסריים (מה שה-KKK מציע).

--- סוף ציטוט ---

1. הוא תכנן לגרש אותם לסביר, אבל בו נומר שהוא תכנן שואה. האם הקומוניזם עצמו דוגל בכל סוג של השמדה לעם היהודי בשל הוא יהודי? לא. דת כן יהודי לא. אפשר לחשוב שסינגפור(מדינה קומוניסטית*) לא ביצעה מסחר עם יהודים. זאת אומרת זה הכל יחסי, טבעו של המשטר אינו השמדה להבדיל ממשטר אחר.  
2. תבחר מה שתבחר, הקומוניזם לא נועד להשמיד אותך אלא רעיונו הפשוט הוא שיתקיים שיוון. זה לא עושה את המשטר הקומוניסטי, ובטח לא הסובייטי למשטר פלאים בעל מוסריות גבוה. זה עדיין מבדיל בינו לבין הנאציזם. וגם לזה יש תלות, זאת אומרת אתה יכול להיות קומוניסט ופציפיסט כאחד, לדגול במשטר כלכלי בעל אופח קומוניסטי בלי להרוג אף אחד. אם זה יעיל זה ויכוח אחר. הנאציזם בטבעו לא מאפשר לך להתעלם מהרג.
3.
שני אוהדי בית''ר מהללים את תוקפי שמאי ומתפרעים

אוהד בית''ר תוקף שדר ספורט

הנה כל אוהדי בית''ר הם ערסים מפגרים ואלימים, גם אני יכול להיות דמגוג.

אנחנו יותר גרועים מהנאצים ואתם יהודים צדיקים. עשה לי טובה.
והצדעה במועל יד זה רק טמטום, תמיכה בערבים, או יותר אי שנאה לערבים(זאת אומרת אי שנאה לעם אחר) זה לא בדיוק נאציזם.

4. מה זאת אומרת אין לי מה לענות? אתה מביא ווידיאו של בחור שטוענים שהוא נאצי, כאשר יש איזה מצגת +שיר ממלך האריות. ואתה מצפה שאני יבין מה אתה רוצה?
ונניח שאותו עוזי או רוני הוא נאצי, כיצד זה אומר שאוהדי הפועל או השמאלנים או אפילו הקומוניסטים הם נאצים שרק רוצים להשמיד אותך היהודי היחיד במדינה?

5.  המשמעות של הצדעה במועל יד כמו שכתבתי זה בדיוק כמו המשמעות של "הפועל חזבאללה" כלום. זה נובע מהומור שחור של החברה בשער 5 ומגניבות טיפשית.
תמיכה בערבים או ליתר דיוק אי שנאה לערבים אינו שום תמיכה במשטר נאצי, או משטר הדוגל בלהשמיד את העם היהודי או כל עם אחר. זה שמבחינתך רק אתה יהודי זה לא אומר ששאר העולם חי בבועה הזאתי.
מה זאת אומרת האידאולוגיה שלכם שהיא קומוניזם ואסלם? מה זה אידאולוגיה של אסלם? אין כזה דבר, יש דת אסלם. ומי אמר שאנחנו קומוניסטים?

6.  תלוי במה? ומה הוא בדיוק אצליך נחשב לבוגד? שריד בוגד? ברק בוגד? ביבי בוגד?

7. בנתיים 60 שנה קיימת מדינת ישראל בלי ארץ ישראל השלמה. יתרה מכך קיים עם יהודי(שרובו עדיין בגולה) שחי 2000 שנה בלי ארץ ישראל השלמה. זה לא תלוי בהישרדותנו. וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי מכאן זה ויכוח של אמונה.
אין כאן מקום לדיאלוג רציני כי אתה לא יכול להוכיח שקיים כל כוח עליון מעל הספק המוחלט(אגב אי אפשר להוכיח שלא קיים לחלופין). ובכך אתה לא יכול להוכיח שיתקיים כל עונש משמים על ויתור על ארץ ישראל השלמה.

8. אז רגע נהיה חברים? אני יכול להגיד שאני מכיר אותך ברבים? אתה פשוט כזה מגניב.

9. עוד פעם אתה לא יכול להוכיח שאני מסכן אותך אם אני מקיים מסחר בשבת. ומה זאת אומרת ללכת? לך אתה. לא טוב לך תקים מדינה הלכה באיזה חור ותעזוב את רוב העם היהודי חילוני בשקט.
ותפסיקו כבר לקחת בעלות על הדת. כפי שזכור לי הרצל וחבריו אכלו בשר חזיר בלילות. וזה רק מוכיח כמה אתה מסוכן למדינה הזאתי, שאתה מכריח אותי ואת כל עם ישראל לחיות בדיוק כפי שאתה רוצה.

10. תוכיח שהומו מסכן אותך. חוץ מזה אם הומו קיים וזו עובדה ואל קיים והוא ברא אותו, האל ברא אותו כהומו. כל מחקר בא ומדגיש שרוב הומוסקסואלים הם תוצר של גנטיקה ללא שליטה או בחירה עצמית.
ואיזה אמת? כי כתוב בספר? זה לא אמת ובטח לא אמת מוכחת. ושוב אני רק מראה לך כמה אנשים אתה מסכן לאומת "השמאל הבולשביקי נאצי שר''י בלה בלה בלה". כל האוכלוסיות הללו יכולים לחיות בשלווה עם השמאל או הימין המזוייף, לא עם הימין שלכם.

11. לא רק שם בני אדם הם גם יהודים, והם ימשיכו לעצבן את אלוקים. מה אתה בכלל מתערב לו בעבודה? הם מעצבנים אותו? הוא יטפל בהם.

12. יופי עכשיו גם נפריד משפחות, אני מתחיל להעדיף משטר קומוניסטי.

13. כל מי שרוצה להתאסלם עושה זאת על מנת להשמיד את העם היהודי? זו תגלית חדשה.

14. קרא את 10, או 11 בחירה שלך.

15. שוב תלוי במה(תענה כבר בסעיף הראשון ששאלתי אותך, אין טעם לחזור פעמיים מין הסתם).

16. כתבת "תלמד מילים חדשות" למדתי שלשום מה זה שר''י.

עקב הקפיצה שעשיתי אז נעשה גם עכשיו:

19. אני חושב שאתה לוקה בהבנת הנקרא- כפי שזה לא נכון שכל הערבים מחבלים כי אתה החלטתה שאיזה ספר מסוים הוא דרך החיים החדשה ואיזה פרשנות מאוד מאוד מעוותת שלו, אפשר להמציא הרבה דברים למען מטרה מסוימת.
כל השמאלנים בוגדים, רק אתה צדיק.
כל הערבים מחבלים, רק אתה צדיק.
כולם חארות ואתה המשיח.

ויכול להיות שהאמריקאים לא מסכימים עם פעילי הKKK שלהם, אני דיברתי באופן מפורש כיצד הKKK יכול לעוות מציאות כדי לקדם את האידאולוגיה שלו, בה האיש הלבן הוא היחידי שחשוב בדיוק כמו שאתה עושה. לך יש את תרוץ ארץ ישראל השלמה וערבים מסוכנים, להם יש
את התירוץ של רצח ישו והסכנה מהשתלטות יהודית ציונית במדינתם, והפניית משאבים לישראל על חשבונם.

20. דמוקרטיה מתגוננת יכולה להוציא דת מחוץ לחוק? מה אתה אומר. דמוקרטיה מתגוננת היא הסיבה למה המפלגה שלך היא מחוץ לחוק. מדינה דמוקרטית לא יכולה להוציא דת מחוץ לחוק. היא כן יכולה להוציא מחוץ לחוק מי שתומך על ביטולה.

21. מה זה משנה? דיברנו על עבריין ערבי שביצע פשע מסוים שלפי שיטתכם הוא מקבל עונש מוות ואותו יהודי שעושה את אותו פשע יקבל עונש אחר. אני רק הקצנתי את זה עוד קצת.

22. מוסר הוא יחסי מאוד. מה שאתה אומר עובר כל קו מוסרי להרבה מאוד אנשים, אבל כיוון שמדובר כאן על ויכוח מוסר הוא חסר טעם. אם תתעקש, אין שום מוסר בהוצאה להורג של אף אחד, בטח לא הומו או סתם בעל דעה פוליטית שונה משלך(שכחתי זה תלוי עלק).
אתה החלטתה שזה נגד יהודים זה לא מוסרי שזה נגד ערבים זה כן. הצדקת את זה באיזה הבטחה אלוקית שלה אין הוכחה מדעית, בדיוק כמו שהKKK מצדיקים גירוש יהודי עקב כל מיני טעונים דתיים. אבל העיקר אתה מחפש את "האמת".

אגב אני מקווה שתגיב גם להודעה השניה שלי, זאת אומרת אחת לפני ההודעה הזאתי.

El Blanco:
בס"ד

אני בכוונה לא הגבתי להודעה השניה שלך כי ידעתי שאני אצטרך
לכתוב הרבה - דבר שאין לי זמן אליו. אך אל דאגה,
ב"נ היום בערב או מחר בבוקר תצטרך להיכנע גם בדיון הזה.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 21, 2010, 15:10:39 ---בס"ד

אני בכוונה לא הגבתי להודעה השניה שלך כי ידעתי שאני אצטרך
לכתוב הרבה - דבר שאין לי זמן אליו. אך אל דאגה,
ב"נ היום בערב או מחר בבוקר תצטרך להיכנע גם בדיון הזה.

--- סוף ציטוט ---

רק לא רציתי שתשכח
ומה אם אתה תיכנע? תחזור בשאלה? אתה לוקח את זה יותר מדי אישי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה