שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן
El Blanco:
בס"ד
אוהד הגועל, אני אענה לך מאוחר יותר (ואל תחשוב שאין לי תגובה, חכה להפצצה) בימים הקרובים, אני פשוט צריך לנסוע.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 17, 2010, 07:03:56 ---בס"ד
אוהד הגועל, אני אענה לך מאוחר יותר (ואל תחשוב שאין לי תגובה, חכה להפצצה) בימים הקרובים, אני פשוט צריך לנסוע.
--- סוף ציטוט ---
רוני רון בן מיכאל אוהד ביתARS(לא נמאס לכם עם המשחקי מילים הדביליים האלו?)
למה אתה חושב שאני חושב שאין לך תגובה, זה בסדר. אני מרשה לך
כך את הזמן, סע בזהירות תחזור תגיב.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---1. נכון בקומוניזם נאמר שגם מי שלא עושה כלום מקבל שכר לפי צרכיו. מה הקשר בין זה לנאציזם, על זה הדיון. אני לא כאן כדי להצדיק משטר קומוניסטי בראשית כל כיוון שאיני קומוניסט.
--- סוף ציטוט ---
מה לא מובן? בנאציזם, עצם היותך שייך לקולקטיב כלשהו, חורץ את דינך (שיעבוד, מוות, וואטאבר, פשוט מצב מחייה שלילי), בקומוניזם כנ"ל (השיפוט מתבצע על עצם היותך אדם ולא על שייכות גזעית, נכון, עוד סיבה למה הקומוניזם קבר הרבה יותר בני אדם מהנאציזם, וגם הקומוניסטים ביצעו שואה ותכננו עוד שואות בעם ישראל, סה טו).
--- ציטוט ---2. אתה כן בא או אתה לא בא, אוהדי הפועל הם יהודים, ברובם, ואם אתה או הבחור השני משווה את אוהדי הפועל, ביניהם הקומוניסטים לנאצים כי ככה אתה מאמין, אל תתלונן שאחר כך קוראים לך נאצי כי ככה משהוא אחר מאמין. אבל אם תתלונן תהיה צבוע.
--- סוף ציטוט ---
הנה יכולת ההשוואה הקוסמופוליטית הפוסט-מודרניסטית מתגלית לה, אין מה להשוות ביני לבין הרפש שנקרא אוהדי הגועל,
ליהודי בית"ר,
[/quote]
עצם היותך יהודי לא אומרת שאתה לא יכול אנטישמי/נאצי (בשבילי, היינו הך).
--- ציטוט ---3. לא הבנתי מהווידיו שהבאת כיצד רוני(שם מופיע עוזי) קשור לנאציזם.
--- סוף ציטוט ---
העיקר להגיד שיהודי בית"ר לא יודעים קרוא וכתוב.. (רוני זה כינוי יא אוויל, עוזי זה השם האמיתי).
קריאה לשואה שניה איננה הופכת אותך לנאצי או אוהד הנאצים (הוא בעצמו אוהדו של היטלר מוצהר).
--- ציטוט ---גם אני יכול לכתוב מצגת שבא אני כותב שחיים בן פסח הוא פדופיל אז? שלום עכשיו כבר עשו את זה, תסכים איתי שזה מטומטם. אגב איני יודע שוב מי זה לכל הרוחות רוני או עוזי. וזה פחות רלוונטי כרגע.
--- סוף ציטוט ---
זו לא רק "מצגת" (שגם היא הוכחה כלא נכונה), זו פרשה שלמה, אתה יכול לחפש בפורום את כל האשכולות שצריך בשביל לבדוק עליו, וכן, הוא נאצי.
זה כן רלוונטי כדי להמחיש לך שיהודי כן יכול להיות נאצי ואני לא מתבייש לקרוא לו נאצי כמו שאני לא מתבייש לקרוא לקומוניסטים נאצים.
--- ציטוט ---אין בעיה תמשיך לקרוא ליהודים נאצים ויהודים אחרים יקראו לך נאצי ותוכל לכתוב כאן בפורום כמה שהצד השני חארות וכמה שאתה מושלם.
--- סוף ציטוט ---
די עם ההתבכיינות הזו, ההבדל הוא שאני לא!!! נאצי ולא שום דבר שמתקרב אליו, הם כן!!! אני מאוד נזהר בשימוש בביטוי נאצי אבל נגד אנשים כמו טרוצקי שהם באמת כאלה ואף יותר גרועים במובנים מסויימים (ואני בתור יהודי רוסי יכול להעיד על כך באופן אישי) לא תהיה בעיה להשתמש בביטוי כזה.
--- ציטוט ---ושוב עצם היותך תומך בעונש מוות לכל מי שלא חושב כמוך(ואחר כך מתלונן למה המפלגה שלך הוצאה מחוץ לחוק) מסכן אותי וחלק גדול מעם ישראל.
--- סוף ציטוט ---
האשמה חסרת בסיס, מתי אמרתי כך?
הסיבה שהמפלגה שלי הוצאה אל מחוץ לחוק היא בדיוק הסיבה למה אין דמוקרטיה ב"מדינה" הזו.
--- ציטוט --- ברק לא מסכן עכל הימין פיזית. אולי את רכושך במידה ואתה מתגורר בשטחים, אולי כמות מזערית מפעולה ביטחונית לא טובה ולא חכמה, אבל הוא לא קורה
לתת לך או לי או לחיים בן פסח עונש מוות לתמיכתם האידאליזם של כהנא.
--- סוף ציטוט ---
א.) ברק, בפעולות שלו, לא רק את מסכן את ה"ימין" (מי?) פיזית, אלא את כל העם היושב בציון בפרט ואת כל עם ישראל בכלל, הלאה אורוויליאניזם.
ב.) כהניסטים רבים וטובים נרצחו ונפגעו רק בגלל דעותיהם בגלל אנשים כברק ושכמותם, אל תספר לי סיפורי סבתא ותמסור ד"ש לרבין.
--- ציטוט --- אתה בהיותך תומך בכהנא מסכן אותי יותר מאשר הערבים מהשטחים כי לך יש תעודה זהות כחולה, וזכות בחירה.
--- סוף ציטוט ---
בהיותך מה שאתה אתה מסכן לא רק אותי אלא את כל עם ישראל אלא אם אתה סתם מסכן שאין לדעות שלו השפעה על מיקרובים במלפפון.
הערבים בשטחים בלי בעיה יתלו את השלט "ארבייט מאכט פריי" על הראש שלך, אני לא אהרוג אותך רק בגלל היותך יהודי ובגלל היותך יושב באדמה שהיא במקרה גם שלי וגם לא ארצה לאנוס את בתך (אם יש או תהיה לך בכלל) או וואטאבר, אבל לאהוב אותך אני לא אוהב.
--- ציטוט ---ולא רק אותי, כל מי שהוא חילוני,
--- סוף ציטוט ---
א.) מושג שגוי שלקוח מן הנצרות.
ב.) רוב האנשים שאני מכיר ("חילונים") לא מסכימים איתך.
--- ציטוט --- הומו,
--- סוף ציטוט ---
ראה דיני ההלכה לגביהם.
--- ציטוט --- פעיל זכויות אדם,
--- סוף ציטוט ---
למה שאני אסכן את עצמי?
--- ציטוט --- בעל הורה גוי הנשוי ליהודי,
--- סוף ציטוט ---
אה?
--- ציטוט ---
בעל רצון להתאסלם,
--- סוף ציטוט ---
גם אם הייתי מסכן את היודנראט היית משמיץ אותי עלק השמצות כאלה.
--- ציטוט --- משיחיסט,
--- סוף ציטוט ---
מיסיונרים?
--- ציטוט --- שמאלן(מבחינתך אני שמאל קיצוני מה שעובדתית לא נכון, אגב מבחינת העולם היטלר לא נמצא בצד שלי אבל אם כבר קוראים אחד לשני בשמות דביליים אז הנה לך),
--- סוף ציטוט ---
ראה למעלה. ואם אתה תומך בפתרון הסופי AKA "פתרון 2 מדינות לשני עמים" אתה השמאל הכי קיצוני שיש.
--- ציטוט ---פעיל זכויות אדם,
--- סוף ציטוט ---
תלמד מילים חדשות
--- ציטוט ---
4. מה זאת אומרת היהדות לא פשעה בKKK? שאלה אותם,
--- סוף ציטוט ---
למה לשאול אותם?
--- ציטוט --- מבחינתם כולנו קומוניסטים חארות בוגדים ציונים שמסכנים את ביטחונם.
--- סוף ציטוט ---
זה שזה מבחינתם לא אומר שזה נכון
--- ציטוט --- יש לובים יהודים בארצ''ב בעלי כוח(ויש זה עובדה) ואנו מנצלים את כוחנו לרעה.
--- סוף ציטוט ---
הם צודקים, אבל לא לרעתם.
--- ציטוט ---בנוסף הרגנו את ישו.
--- סוף ציטוט ---
באמת הרגנו אותו..
--- ציטוט --- זה לא אומר שהכל כאן נכון שחור על גבי לבן(כמו מיליון דברים אחרים) אבל מבחינתם אתה ואני היצורים הכי גרועים בתולדות האנושות.
--- סוף ציטוט ---
א.) לא הבנתי את הקטע עם השחור על גבי לבן?
ב.) מה אכפת לי מה מבחינתם כל עוד זה לא אמת?
--- ציטוט --- ואנחנו פוגעים בהם, ואם לנו מותר לבצע פעולות לא דמוקרטיות קיצוניות כפי שאתם מציגים זאת, כמו הוצאה בחוק של האיסלם,
--- סוף ציטוט ---
א.) קיצוניות זה דבר יחסי.
ב.) מה הבעיה בהוצאה לחוק של האיסלם?
--- ציטוט ---וכמו עונש מוות לעבריין ערבי כאשר עבריין יהודי לא יקבל אותו עונש רק כיוון שנולד יהודי,
--- סוף ציטוט ---
הייתי מעניש בחוזקה רבה יותר אויב שלי שגנב לי מאשר את אחי אם הוא היה גונב לי.
--- ציטוט ---אז גם להם מותר
--- סוף ציטוט ---
הנה טענה אם אותה יכולת שכנוע: אם אתה קראת לי ערס אז אני יכול לפתוח את אמא שלך. שמת לב לחוסר לוגיקה פה?
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---1. רון להל''ן ההבדל המהותי, נא דייק, ראשית כל לא הייתה שווה בקומוניזם עקב יהודי דתי מאמין לא יהודי(שזה די משמעותי), אם כי זו היא לא הייתה מטרה המרכזית של הקומוניזם. הקומוניזם מעולם לא שאף להשמיד את אף אחד מלבד המעמדות.
--- סוף ציטוט ---
הקומוניזם בהחלט שאף, כי "להשמיד את המעמדות" גורר השמדה של אנשים רבים, "מעמד" זה לא רק טייטל ולא רק כסף.
ואתה צודק, לא הייתי שווה, הייתי גומר אף הרבה יותר גרוע מיהודי לא "דתי".
--- ציטוט ---תוכל להיות קומוניסט ולהאמין בזכויות אדם,
--- סוף ציטוט ---
זו זכותך המלאה לגווע ברעב בדיוק כמו כולם חוץ מהאליטה!
--- ציטוט ---הנאציזם בתורתו בא ומראש מצהיר על מעמדות, אזי סוג א שווה יותר מסוג ב. או במילים אחרות הגזע ההארי שווה יותר מהגזע השמי.
--- סוף ציטוט ---
הקומוניזם בתורתו בא ומראש מצהיר על מעמדות, אזי חשיבה א' שווה פחות מסוג ב' או במילים אחרות כל בני האדם חייבים לחיות לפי תפיסה ודרך חיים אחת והשאר לא שוות כלום.
--- ציטוט ---כאשר לכל גזע יש מטרה. זה הבדל מהותי. אתה לא יכול להיות נאצי ופעיל זכויות אדם, הדוגל בחופש דת, גזע ולאום.
--- סוף ציטוט ---
כאשר לכל אדם אין מטרה. זה הבדל מהותי. אתה לא יכול להיות קומוניסט ופעיל זכויות אדם, הדוגל בחופש דת, כלכלה ולאום (דברים שהקומוניזם מתעב).
--- ציטוט ---2. בנוגע לסוציאל דמוקרט עד סוציאליזם מסוים- זה בדיוק העניין, אני כן מאמין שיש צורך בלעזור לאחרים, וכן יש צורך בלעזור למסכנים, לחלשים ולעניים. במיוחד מי שלא יכול לעבוד(נכים לדוגמה) או מי שיכול לעבוד באופן מוגבל(אמהות חד הוריות).
--- סוף ציטוט ---
מי אתה שתכריח אותי לשלם מהכסף שאני עשיתי בעצמי לאנשים אחרים?
--- ציטוט ---איני כלל מכיר את פרשה בן ארי לעומקה כך שאיני יכול להגיב, אך בכללי, אתה כן צריך לתת חופשה עם תשלום לאישה שילדה, ואני לא באמת מאמין שאתה לא מאמין בזה.
--- סוף ציטוט ---
אני לא, אין לך זכות להכריח אותי לשלם למישי שלא עושה את עבודתה ובגללה אני מפסיד כסף. אם אני ארצה אני אתן לה מחוץ למסגרת העבודה ואם לא אין לך זכות להכריח אותי לעשות כן.
--- ציטוט ---האם יש בכל זה ניצול לרעה של המערכת בה אדם שמסוגל, ויכול לעבוד אך לא רוצה ולא עובד? ברור לחלוטין.
--- סוף ציטוט ---
למה אתה מתכוון?
--- ציטוט ---
ראה את החברה של הישיבות(ללמוד תורה זה לא לעבוד).
--- סוף ציטוט ---
זה לא "החברה של הישיבות", זה בודדים שבוחרים לא לעבוד לפרנסתם ומתפרנסים מתרומות של אנשים שתורמים מרצון (התקציבים שהם מקבלים מהממשלה זה גרושים שהם נלחמים עליהם כל שנה).
רובם עובדים ומתפרנסים וכל טענה אחרת היא דיביליזם כרוני.
--- ציטוט ---התעלמות מוחלטת מהנעשה בשוק לדעתי ולענייני תביא לכך שרק החזק ישרוד. זאת אומרת רמת החיים של בעל ההון תהיינה בפער עצום מהמעד התחתון.
--- סוף ציטוט ---
אני לא בעד התעלמות מוחלטת אבל התעלמות כמעט-מוחלטת היא כן הכרחית, אין לתת לממשלה להתערב בשוק כי גם לממשלה יש אינטרסים ובחברה שאני רוצה אלו שמתעסקים בשוק לא ילכו לעשות רע (אני לא קפיטליסט הארדקור ולא מאמין שהרכוש הוא של האדם אלא מתנה לו מהקב"ה, כך שהרכוש איננו "שלו" אלא "מושכר", כלומר שיש לו זכות עליו יותר מרוב האנשים האחרים, סה טו), אין בעיה כלל בתחרות, תמיד יש עליות וירידות, אין מנצח קבוע, סה טו.
3
--- ציטוט ---. אתה יודע מה אני אפילו יוכח לך בצורה לוגית שמשטר ללא התערבות בכלל בשוק לא יכול להתקיים.
גובה השכר לתפקיד מסוים נקבע על ידי יצרנים רבים וצרכנים רבים- כל מרצה לכלכלה יומר לך זאת.
השכר עצמו נקבע על ידי התפוקה השולית של העובד האחרון ליצירת מוצרים.
זאת אומרת לדוגמה אם יש 10 עובדים בענף מסוים-4 הראשונים נותנים תפוקה של 10 מוצרים כל אחד ליום, סך40. 5-8 אנשים הבאים הפועלים הבאים מוסיפים תפוקה של 5 מוצרים כל אחד סך של 60. וה-2 הנותרים מוספים תפוקה של 3 מוצרים סך 66.
כלל העובדים יקבלו שכר של ערך של 3 מוצרים ליום.
אם היו רק 8 עובדים היו אותם עובדים מקבלים שכר של ערך 5 מוצרים ליום.
לכן עדיף ליצרן שיהיו כמה שיותר עובדים בשוק ליצירת המוצר שלו ובכך הוא יכול לשלם כמה שפחות לעובדים שלו.
זה אלמנטרי. לכן ללא פיקוח שימנע חלוקה לא שוויונית זו ומקרים של ניצול עקב עודף עובדים יש צורך בפיקוח מסוים של גוף שלישי.
--- סוף ציטוט ---
עד לחלק האחרון (עברתי ברפרוף, אני נורא עייף) הכל היה סבבה, כמו שציינתי, אינני קפיטליסט הארדקור ואני לא תומך במה שאתה מכנה "התעלמות מוחלטת", מה שאתה מכנה "חלוקה לא שוויונית" הוא דבר הכרחי שיתקיים תמיד, עם פיקוח או בלי (שגם לו יהיו אינטרסים), אי אפשר לעצור את זה וחנק הולך וממשיך של "גוף שלישי" רק יזיק והעובדים ימשיכו לדרוש עוד.
--- ציטוט ---בכך יהיה כדאי לכל גוף לעודד כמה שיותר ילודה בעלי השכלה נמוכה ביותר ובכך להגדיל את הרווח בצמצום הוצאות לגורמי היצור(פועלים). דבר זה בפועל במרוצת השנים יגביר את בעיית העיקרון האוכלוסין של מאלתוס(עיקרון בו יבוא יום ומקורות העולם לא יספיקו לצרכיהם של בני האדם החיים בו עקב חוק התפוקה השולית הפוחתת בו כלל האוכלוסייה האנושית גדלה עוד ועוד וכמות המקורות נשארת מוגבלת).
--- סוף ציטוט ---
העיקרון של מאלתוס שגוי כיוון שבעולם הזה תמיד יהיו משאבים להמשך תפקודו ופעילותו של האדם בעולם הזה עד לגאולה.
--- ציטוט ---בכל מקרה מה כוחו של אדם דל אמצעים מול מכונה משומנת שהיא עסק? חסר לך מקרים בהיסטוריה של ניצול מחפיר? תראה כל ספר היסטורי ותנאיהם של הפועלים בדיוק בתחילת המהפכה התעשייתית. ולכן יש צורך בפיקוח מינימלי על ההון ועל חלוקתו.
--- סוף ציטוט ---
אדם "דל אמצעים" לא יקבע כמה הוא יקבל אלא מלכתחילה ידע על כמות השכר. ניצול מחפיר יכול גם להתרחש על ידי אדם "דל האמצעים" הוא בן בריתו של "הגוף השלישי" שאתה מאליל. פיקוח מאוד מינימלי זה דבר שאני תומך בו באופן כללי אבל לא באופן ישיר (כלומר שהוא לא בא ובודק אלא אם יש בעיה העובד יכול לפנות לגוף השלישי ולדווח על הבעיה [כלומר הפרה של חוזה ההעסקה מצידו של המעסיק אבל לא כמות השכר שנראית לשכיר], כל מקרה לגופו, אבל לגוף עצמו אין יכולת שיפוטית ואין לו יכולת "לחלק" את ההון שמקבל המעסיק, רק בית משפט מתאים).
--- ציטוט ---5. זה בדיוק ההבדל ביני לבינך, אין לי בעיה עם הערבים כי הם מעוניינים בחלק מין הארץ,
--- סוף ציטוט ---
כולה.
--- ציטוט ---כי אין לי בעיה לא לחיות בארץ ישראל השלמה(בדיוק כמו עכשיו), לך יש. מכאן יש ויכוח בין אמונות והוא די חסר טעם
--- סוף ציטוט ---
.
אין לך בעיה גם לחיות במזרח גרמניה, לי יש, כי אני יהודי ומקומו של יהודי הוא בארץ ישראל. מכאן אכן יש ויכוח בין אמונות השאלה היא איזו מביניהן נכונה (ואין לי בעיה להיכנס איתך לויכוח נדון, אהלן ווסהאלן), למה חסר טעם? אה כן, האמת לא חשובה, העיקר להתפשר על הכל ולהיות צבוע.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 18, 2010, 16:23:54 ---בס"ד
מה לא מובן? בנאציזם, עצם היותך שייך לקולקטיב כלשהו, חורץ את דינך (שיעבוד, מוות, וואטאבר, פשוט מצב מחייה שלילי), בקומוניזם כנ"ל (השיפוט מתבצע על עצם היותך אדם ולא על שייכות גזעית, נכון, עוד סיבה למה הקומוניזם קבר הרבה יותר בני אדם מהנאציזם, וגם הקומוניסטים ביצעו שואה ותכננו עוד שואות בעם ישראל, סה טו).הנה יכולת ההשוואה הקוסמופוליטית הפוסט-מודרניסטית מתגלית לה, אין מה להשוות ביני לבין הרפש שנקרא אוהדי הגועל,
ליהודי בית"ר,
עצם היותך יהודי לא אומרת שאתה לא יכול אנטישמי/נאצי (בשבילי, היינו הך). העיקר להגיד שיהודי בית"ר לא יודעים קרוא וכתוב.. (רוני זה כינוי יא אוויל, עוזי זה השם האמיתי).
קריאה לשואה שניה איננה הופכת אותך לנאצי או אוהד הנאצים (הוא בעצמו אוהדו של היטלר מוצהר).זו לא רק "מצגת" (שגם היא הוכחה כלא נכונה), זו פרשה שלמה, אתה יכול לחפש בפורום את כל האשכולות שצריך בשביל לבדוק עליו, וכן, הוא נאצי.
זה כן רלוונטי כדי להמחיש לך שיהודי כן יכול להיות נאצי ואני לא מתבייש לקרוא לו נאצי כמו שאני לא מתבייש לקרוא לקומוניסטים נאצים.
די עם ההתבכיינות הזו, ההבדל הוא שאני לא!!! נאצי ולא שום דבר שמתקרב אליו, הם כן!!! אני מאוד נזהר בשימוש בביטוי נאצי אבל נגד אנשים כמו טרוצקי שהם באמת כאלה ואף יותר גרועים במובנים מסויימים (ואני בתור יהודי רוסי יכול להעיד על כך באופן אישי) לא תהיה בעיה להשתמש בביטוי כזה.האשמה חסרת בסיס, מתי אמרתי כך?
הסיבה שהמפלגה שלי הוצאה אל מחוץ לחוק היא בדיוק הסיבה למה אין דמוקרטיה ב"מדינה" הזו.א.) ברק, בפעולות שלו, לא רק את מסכן את ה"ימין" (מי?) פיזית, אלא את כל העם היושב בציון בפרט ואת כל עם ישראל בכלל, הלאה אורוויליאניזם.
ב.) כהניסטים רבים וטובים נרצחו ונפגעו רק בגלל דעותיהם בגלל אנשים כברק ושכמותם, אל תספר לי סיפורי סבתא ותמסור ד"ש לרבין. בהיותך מה שאתה אתה מסכן לא רק אותי אלא את כל עם ישראל אלא אם אתה סתם מסכן שאין לדעות שלו השפעה על מיקרובים במלפפון.
הערבים בשטחים בלי בעיה יתלו את השלט "ארבייט מאכט פריי" על הראש שלך, אני לא אהרוג אותך רק בגלל היותך יהודי ובגלל היותך יושב באדמה שהיא במקרה גם שלי וגם לא ארצה לאנוס את בתך (אם יש או תהיה לך בכלל) או וואטאבר, אבל לאהוב אותך אני לא אוהב.א.) מושג שגוי שלקוח מן הנצרות.
ב.) רוב האנשים שאני מכיר ("חילונים") לא מסכימים איתך. ראה דיני ההלכה לגביהם.למה שאני אסכן את עצמי? אה? גם אם הייתי מסכן את היודנראט היית משמיץ אותי עלק השמצות כאלה.מיסיונרים?ראה למעלה. ואם אתה תומך בפתרון הסופי AKA "פתרון 2 מדינות לשני עמים" אתה השמאל הכי קיצוני שיש.תלמד מילים חדשות
למה לשאול אותם?זה שזה מבחינתם לא אומר שזה נכוןהם צודקים, אבל לא לרעתם.
באמת הרגנו אותו..א.) לא הבנתי את הקטע עם השחור על גבי לבן?
ב.) מה אכפת לי מה מבחינתם כל עוד זה לא אמת?
א.) קיצוניות זה דבר יחסי.
ב.) מה הבעיה בהוצאה לחוק של האיסלם?
הייתי מעניש בחוזקה רבה יותר אויב שלי שגנב לי מאשר את אחי אם הוא היה גונב לי.
הנה טענה אם אותה יכולת שכנוע: אם אתה קראת לי ערס אז אני יכול לפתוח את אמא שלך. שמת לב לחוסר לוגיקה פה?
--- סוף ציטוט ---
וואו הראתה לי
עכשיו ברצינות.
1. היה תכנון לעוד שואה יהודית על ידי הקומוניסטים? תוכל להראות?
2. זה בדיוק ההבדל ההפרדה הגזענית מול ההפרדה המעמדית. עצם העובדה שאת הגזע שלך אתה לא יכול לשנות את המעמד כן. זה הבדל משמעותי. היכן שהקומוניזם בא ומשווה בין שני פרטים שונים באופן מוחלט הנאציזם מפריד.
3. מה זאת אומרת אי אפשר להשוות? קשה להשוות אותכם לנאציזם? רק משנים כמה דברים אז? ואתה רוצה שאני יביא לך תמונות של אוהדי בית''ר הצדיקים מפוצצים מכות כל מה שזז?
אגב גם הערבים הם מהגזע השמי(הופה גם אני יכול להכניס בקטנות, מה הסיכוי שתגיב לזה ברצינות?). וכן אם אתה מצדיע במועל יד אתה נאצי, די לחיות בסיסמאות.
4. אה רוני זה כינוי, בטח אני צריך לנחש זאת. למה אתה חושב שכל העולם מכיר את אותו עוזי/רוני?
אם אתה מביא מקור לא מובן אני לא זה שצריך להבין מה אתה התכוונת לומר. מה ציפית שאני ינחש? ואגב לא אמרתי שאוהדי בית''ר לא יודעים קרוא וכתוב מעולם, נא אל תכניס לי מילים לפה.
5. אתה לא נאצי, אוהדי הפועל כן. למה? כי הם לא שונאים ערבים וכי הם מצדיעים במועל יד. תהיה בריא. ללא ספק אוהדי הפועל שמצדיעים במועל יד הם טמבלים, מכאן ועד נאציזם הפער רחוק(עצם העובדה שהם לא מאמינים שצריך לחסל את כל היהודים או כל גזע אחר). האמת עלית עלינו בפגישה האחרונה החלטנו איך להשמיד את כל הצוענים, פגישה הבאה אנחנו מדברים על איך להשמיד את היהודים.
6. צודק התבלבלתי בינך לבין רן שכתב שהוא מעוניין להעיף את כל השמאלנים. אבל, מבחינתכם זה כל מי שהוא שמאל קיצוני(ששוב מבחינתכם זה ביבי) שמאמין ב-2 מדינות ל-2 עמים. מה צריך לעשות איתם? לגרש או להרוג או כלום?
7. זה בדיוק העניין, ברק בפעולות שלו לא מסכן אותך אישית, הוא מסכן את האידיאל של ארץ ישראל השלמה, של נסיגה, של גירוש יהודים וכו' וכו' וכו'. לאומת זאת בו שתף אותי מהיא תוכניתכם לכל מי שהוא שמאלני או משיחיסט(אתה אישית כתבת שמי שמשיחיסט יהודי מאמין בישו אפשר גם להוציא להורג).
8. אתה לא אוהב אותי? שיט חשבתי שאנחנו נהיה חברים טובים. מה אם אני יביא לך פרחים?
9. חילונים-אם אתם תגיעו לשלטון ואתם לא תאשרו ליהודים לעבוד בשבת אתם מסכנים פרנסה של יהודים. אני לא מסכן אותך אם אתה דתי, גם ברק לא. אתה יכול להתפלל מתי שבא לך.
10. אז אתה מסכן הומואים ומתרץ את זה בדיני הלכה. אם אני הומו(אני אומנם אוהד הפועל אבל לא הומו) אני יהיה בסכנה אם אתה עולה לשלטון, וזה אומר ש-10 אחוז מהאוכלוסייה היא בסכנה.
11. פעיל זכויות אדם זה גם פעיל לזכויות ערבים, כי גם הם בני אדם.
12. הכוונה- בעל אמא גויה הנשואה ליהודיה- ואף לחילופין יהודי כהלכה שאבא שלו מוסלמי.
13. כי מי שרוצה להתאסלם הוא משתף פעולה עם הנאצים? אם לא, אז כנראה הוא לא היודנראט(למרות שגם לא כל היודנראטים שיתפו עמם פעולה ממה שזכור לי משיעורי היסטוריה)
14. אכן מיסיונרים, יהודים המאמינים בישו, איך שלא תקרא להם.
15. שמאלנים-ראה תגובה למעלה.
16. היום למדתי מה זה שר''י
19 בנוגע ל KKK למה לשאול אותכם? ומה זה רלוונטי אם זה נכון או לא, בדיוק כמו שלא כל השמאלנים בוגדים וכל הערבים מחבלים אז? וכן יש לובי ומבחינתם זאת הסיבה למה יש תמיכה של ארצות הברית בישראל שהיא כל כך גדולה.
אז זה כן לרעתם.
והנה הלשנו על ישו, הוא נהרג, אנחנו בעלי לובי יהודי ציוני בארץ שלהם, אז למה זה לא בסדר שהם ידרשו גירוש של יהודים משם לישראל? אם לכם מותר לדרוש גרוש של ערבים מסוכנים ואפילו יהודים מאמיני ישו אז להם מותר לדרוש גירוש של אותם יהודים בניו יורק.
20 הבעיה בהוצאה האסלאם מהחוק היא עצם העובדה שזה מהלך לא דמוקרטי לשאלתך.
21. בנוגע לעונש- זאת אומרת שאם יש לי שופט דוד ואני ואתה גונבים אתה מקבל עונש מוות ואני יוצא לחופשי. איזה כיף, איזה צדק מעולה.
22. זה לא אותה טענה. אם אני ערס ומתנהג כמו ערס, ואתה נותן לי מכות, אני לא יכול להתלונן אם אתה מתנהג כמו ערס.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה