שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---א. אני פעם המיליון לא קומוניסט
--- סוף ציטוט ---
סוציאליסט זה ייפוי
--- ציטוט ---ב. זה לא יכול להיות שווה, זה בערך להגיד שחד''ש=כהנא חי, מבחינה היסטורית.
--- סוף ציטוט ---
מבחינה היסטורית, הקומוניזם קבר עשרות מיליוני בני אדם בדיוק כמו הנאציזם אם לא הרבה יותר ממנו.
השוואה מגוחכת.
--- ציטוט ---ג. שיא אבל שיא הצביעות בדיוק אחרי התגובה של בנג'ו. תהיו בריאים.
--- סוף ציטוט ---
וכי למה צביעות?
אוהד הפועל:
א. מה? אתה רציני? תלמד מה הם הזרמים בשמאל החברתי, ואני סוציליסט מאוד מאוד מתון אבל זה לא חשוב לדיון.
ב. כן ההבדל הגדול הוא שהקומוניסטים לא רצו להשמיד אף עם. תגיד את האמת אחי הברזת בשיעורי היסטוריה אה?
אם הקומוניזם בא ואומר "כולם שווים" זה אוטומטית סותר את האידאולוגיה הנאצית בה יש שווים יותר ויש שווים פחות לכן המשוואה לא יכולה להתקיים.
זה מאוד מאוד מאוד בכללי. קרא את דס קפיטל של מארקס קרא את מיי קאנף ותראה את ההבדל המהותי.
אגב היטלר גם היה צמחוני אולי גרין פיס=נאצים
ג. אתה מתלונן על זה שאוהדי הפועל ציירו צלבי קרס או רומז על כך ומצד שני משווה אידאולוגיה שלמה שנוסדה על ידי יהודי, שרבים התומכים בה(נכונה או לא) היו יהודים ועדיין יש יהודים קיימים בעלי גישה זו, ואף חלק ממקימי המדינה הם יהודים קומוניסטים, לנאציזם.
תקן אותי אם אני טועה אתה לא מבדיל ביני לבין קומוניסט, לפי תגובתך. זאת אומרת בעקיפין(ושוב אני מקווה שאני טועה) אתה קורה לי נאצי. ואני יהודי, ומצד שני אתה מתלונן על קשקוש על הקיר מצד אוהדי הפועל? זה צביעות
benjo_k:
בס"ד
אחי קודם כל בוא נרגע אין לי כלום נגדך באופן אישי. אתה פשוט נשמע לי בחור עם ראש על הכתפיים, וזה משמח אותי לדעת שאתה ימני בדעותיך. (משלנו)
אבל בוא נדבר ת'אכלס בנוגע לעניין הספציפי שלנו איך אתה מסוגל (ואם היית סתם איזה אידיוט אז לא הייתי שואל אותך) לאהוד קבוצה כמו הפועל? מה מדבר אליך בקבוצה הזאת? אלא אם כן זה בא מהבית ואז התמונה יותר תהיה ברורה... דרך אגב יש בפורום סרטון שמראה יציע שלם של הפועל ואני מדגיש יציע שלם ולא קומץ קטן שתוך כדי משחק מצדיעים במועל יד... :thumbsdown: ולא ייצא לי לראות אף קבוצה אחרת (אני לא מחשיב ת'ערביות) עושה את זה.
נ.ב
אני חס ושלום לא חושב שאתה נאצי, אני דווקא חושב שאתה יהודי יקר שקצת טועה בנקודות מסוימות.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---א. מה? אתה רציני? תלמד מה הם הזרמים בשמאל החברתי, ואני סוציליסט מאוד מאוד מתון אבל זה לא חשוב לדיון.
--- סוף ציטוט ---
אל תהיה אידיוט ואל תהיה פראבדה, אין הבדל, הכל בלוף, בעיקר במבחן התוצאה, אם כן יש הבדל, פרט.
--- ציטוט ---ב. כן ההבדל הגדול הוא שהקומוניסטים לא רצו להשמיד אף עם. תגיד את האמת אחי הברזת בשיעורי היסטוריה אה?
אם הקומוניזם בא ואומר "כולם שווים" זה אוטומטית סותר את האידאולוגיה הנאצית בה יש שווים יותר ויש שווים פחות לכן המשוואה לא יכולה להתקיים.
זה מאוד מאוד מאוד בכללי. קרא את דס קפיטל של מארקס קרא את מיי קאנף ותראה את ההבדל המהותי.
אגב היטלר גם היה צמחוני אולי גרין פיס=נאצים
--- סוף ציטוט ---
א.) בקשר למודגש - תמיד תהיתי.. :old_rolleyes:
ב.) קראתי את המיין קמפף, קראתי את הדאס קפיטל, קראתי את מוצא המינים, קראתי גם את זה וגם את זה, שניהם רפש אינטלקטואלי שלא ראיתי מימיי.
ג.) לנאציזם היה אויב על בסיס לידתי-"גזעי" (אונטרמנש), לקומוניזם על בסיס אידיאולוגי-רעיוני (נגד הדתות, הלאומים, שיטות כלכליות שונות, וכל מה שעוצר את ה"מהפכה" או את "הסדר העולמי החדש"), בקיצור, אותה רטוריקה, מונחים שונים, אל תשכח אף לא לרגע, שגם הנאצים היו "סוציאליסטים".
--- ציטוט ---ג. אתה מתלונן על זה שאוהדי הפועל ציירו צלבי קרס או רומז על כך ומצד שני משווה אידאולוגיה שלמה שנוסדה על ידי יהודי, שרבים התומכים בה(נכונה או לא) היו יהודים ועדיין יש יהודים קיימים בעלי גישה זו, ואף חלק ממקימי המדינה הם יהודים קומוניסטים, לנאציזם.
--- סוף ציטוט ---
לא אכפת לי אם היא נוסדה על ידי יהודי או על ידי חייזר, האידיאולוגיה ביצעה שואה משל עצמה בעם היהודי, שלטווח הארוך (הרוחני), הייתה אף נוראה יותר מזו הנאצית, אז עם כל הכבוד..
--- ציטוט ---תקן אותי אם אני טועה אתה לא מבדיל ביני לבין קומוניסט, לפי תגובתך. זאת אומרת בעקיפין(ושוב אני מקווה שאני טועה) אתה קורה לי נאצי. ואני יהודי, ומצד שני אתה מתלונן על קשקוש על הקיר מצד אוהדי הפועל? זה צביעות
--- סוף ציטוט ---
יש מספיק יהודים נאצים (מוסלמים ורוני הנאצי), קומוניזם ונאציזם זה היינו הך, ואתה גם רמזת שאנחנו נאצים, סוו וואט? הלאה הצביעות השמאלנית.
אוהד הפועל:
בנג'ו
1. אני לא מהמחנה שלכם. לא מגדיר את עצמי כשמאלני אבל אני חוזר ואומר אצלכם ליברמן הוא שמאלני. אני מגדיר את עצמי כרציונל לרוב, זאת אומרת אני שוקל דברים ורואה אם זה טוב או רע ואז מחליט. האמת באתי לפורום לראות אם אכן אפשר לקיים טרנספר לערבים
באופן הגיוני(הגיוני מבחינתי כמובן) וכעט מצאתי שבמידה וזה יקרה יש סכנה שגם אני יגורש. אז כנראה שזה לא שווה(אל דאגה אני ימשיך לכתוב פה)
2. לשאלתך אכן משפחתי, אבי אוהד הפועל. אבל תאכלס, העניין האמיתי התחיל מזה שבגיל 14 לקחו אותי למשחק של הפועל(1/1 מול חיפה 2001 שער של בלילי, בניון החמיץ מול שער ריק עקב עדיפה של הלל מהקו). אם לחילופין באותו שבוע היה אחיו של דודי, אוהד מכבי לוקח אותי למשחק של מכבי סביר להיות שהיום הייתי אוהד נימני אה סליחה מכבי.
3. אני אישית בטדי שמעתי יציע שלם שר וזועק "אין יציאה" או "מטדי לא יוצאים חיים". יש אצלינו חברה שהם ימנים קיצוניים שבמשחקים מולכם שרים "ירושלים לחלק ל-2" ובמשחק האחרון הם שרו "ישמעאל עולה". לא כל מה שאתה שומע אתה צריך להפנים. וחוץ מזה אותי אישית מגעיל כל הנאצים, שואה, חזבאללה
אלימות ושאר הירקות(לא חסר). אני מקווה שגם אותך.
מיכאל
עכשיו אני אידיוט? אוקי בו נפרט
קומוניזם הטהור בה ואומר "יש לחלק את ההון באופן שווה, כל אחד מקבל מה שהוא צריך ועובד כמה שהוא יכול". בוודאי שאני לא תומך בגישה חברתית שכזו, למרות שלעין זה נשמע נהדר. אתה אני ושרי אריסון שווים. אבל הבעיה היא שאם מפרידים את פרנסתו של אדם מכמות עבודתו אין לו סיבה לעבוד.
ולכן אין משטר זה כדאי.
אני כן תומך בכללה חופשית אך מוגבלת בכמות החופש הנתון בה כיוון שמבחינתי האדם בטבעו תאב בצע ואנוכי. כמו שבקמוניזם אדם שאין לו סיבה לעבוד לא יעבוד כאן אדם שאין מי שיפקח על מעשיו הכלכליים יעשה מה שהוא רוצה.
סוציליזם באופן כללי היא דאגה לעניים בלשון העם. הוא צדק חברתי מסוים. כמו שכבר כתבתי אני סוציאליסט או סוציאל דמוקרט מאוד מאוד מתון תלוי איך אתה מגדיר את זה. מרכזניק בגדול.
השאלה היא רמת שלילת הזכויות של הפרט(אדם או חברה בע''מ) כדי לקיים עקרונות של שוויון או צדק. מהקיצוניים ביותר לא ניתן להבדיל בינם לבין קומוניסטים כלל. אבל יש רמות שונות תלוי איזה נושא תלוי מה המסכנה ממנו.
כמו שאתה לא יכול להגיד שכהנא חי ומפד''ל זה אותו דבר כי זה לא.
א. אולי אני לא רואה טוב, מה מודגש
ב. צודק ולכן אני לא נאצי ואני לא קומוניסט.
ג. ולכם יש אויב על פי לאום-דת אז אתם נאצים? או קומוניסטים? והאויב הדתי הוא לו דת ספציפית אלא כפי שאמרת כל הדתות כי כולם שווים. כיוון שאנחנו עם מבחר אנחנו בכך לא שווים לשאר על פי הגישה הקומוניסטית(עזוב אם זה נכון או לא נכון) ולכן הדת פסולה.
אבל הנאצים באו ואמרו מראש אתה ואני לא שווים ולא חשוב מה נעשה אנחנו לא שווים אנחנו נוכלים אנחנו גנבים עם עף ארוך, דנינו מוות. הקומוניסטים באו ואמרו אתם שווים בדיוק כמו הגויים ולכן מגיע לכם מה שאתם צריכים ולעבוד רק על פי יכולתוכם. זה הבדל די משמעותי בהתבסס במיוחד שהעולם
מתחלק לנאצים, קומוניסטים וכל מה שבין לבין.
בנוגע ליהודי קומוניסט
אוקי אז זה עדיין צביעות אם אתה קורה לכל מי שהוא קומוניסט ולי בעקיפין(לא אתה הבחור השני) נאצי ומתלונן למה קוראים לך נאצים. זה הייתה הפואנטה.
יש יהודים נאצים ובסוגריים מוסלמים? אז הם יהודים או מוסלמים? ומי זה רוני? ואיפה רמזתי שאתם נאצים? אמרתי שאתם ימנים קיצוניים, שאתם מסכנים אותי. הדבר הקרוב ביותר היה סיפור ה-KKK ואם כךל אני מתנצל כי לא הבנת את כווונתי. אני לא קורה לכם נאצים כי אני לא מסוגל לקרוא לאף יהודי נאצי.
כוונתי הייתה שכפי שלכם מותר לבצע את תוכנית הטרנספר שכוללת כתמריץ שלילי ענישה בעונש מוות ערבים מותר לחברה מה-KKK לדרוש עונש מוות(לדוגמה) ליהודי עבריין.
כפי שמותר לכם לאסור בחוק על האיסלם(מתגובתו של המשתמש נ''ץ) מותר ל-KKK לדרוש בחוק איסור על היהדות.
לא אמרתי שאתם חברה של הKKK שהולכים ותולעים כושים כי הם כושים. אני רק מסביר שאי אפשר מצד אחד לבוא בטענות למשהוא שפוגע בי אם אני עושה אותו דבר לאחר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה