שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן

<< < (4/24) > >>

benjo_k:
בס"ד

אם אתה רוצה להריע לקבוצה שערבים מזדהים איתה, קבוצה שטורחת לקיים מפגשים בין ילדי הקבוצה יהודים/ערבים,קבוצה שהמדים שלה אדומים כראוי לקומוניסטים ושהאוהדים שלה מתבטאים באמצעות קריאות כגון - "ירושלים לחלק ל-2"  ריסוס - צלבי קרס  ותנועות אנטי יהודיות מובהקות כגון - מועל יד.... אז מה אני יכול להגיד? אתה בטח לא מצפה ממני לפרגון על הפטריוטיות שבך....
מותר להודות בטעויות, גם אותי פעם האכילו בכפית עם הבלופים האלה.
תתעורר אחי שנינו יודעים שזה מעבר לכדורגל, על פי רוב הקבוצה שאדם אוהד מעידה על הדעות הפוליטיות והחברתיות שלו כמו כן על הסביבה שהוא מסתובב איתה.
עוד לא מאוחר לעבור לביתר ירושלים נקבל אותך בברכה.
נ.ב
העיקר שתיפסק האלימות במגרשים!!!

El Blanco:
בס"ד

--- ציטוט ---קומוניזם הטהור בה ואומר "יש לחלק את ההון באופן שווה, כל אחד מקבל מה שהוא צריך ועובד כמה שהוא יכול". בוודאי שאני לא תומך בגישה חברתית שכזו, למרות שלעין זה נשמע נהדר. אתה אני ושרי אריסון שווים. אבל הבעיה היא שאם מפרידים את פרנסתו של אדם מכמות עבודתו אין לו סיבה לעבוד.
ולכן אין משטר זה כדאי.
--- סוף ציטוט ---
קומוניזם, זה מעל הכל, "עולם ישן עדי יסוד נחריבה" - עם כל המשתמע מכך. ולפי הקומוניזם, אני לא שווה כלום, ובברית המועצות, על דעותיי, ועל היותי יהודי (בסופו של דבר), הייתי מתחת לאדמה.

--- ציטוט ---אני כן תומך בכללה חופשית אך מוגבלת בכמות החופש הנתון בה כיוון שמבחינתי האדם בטבעו תאב בצע ואנוכי. כמו שבקמוניזם אדם שאין לו סיבה לעבוד לא יעבוד כאן אדם שאין מי שיפקח על מעשיו הכלכליים יעשה מה שהוא רוצה.
--- סוף ציטוט ---
בסופו של דבר, התכנית הזו רומסת לגמרי את כמות החופש, כמו שפה זה התחיל מ"הגבלה", והגיע ל"רמיסה מוחלטת". ואף אחד לא עושה פה מה שהוא רוצה, במיוחד לא בחברה תורנית.

--- ציטוט ---סוציליזם באופן כללי היא דאגה לעניים בלשון העם. הוא צדק חברתי מסוים. כמו שכבר כתבתי אני סוציאליסט או סוציאל דמוקרט מאוד מאוד מתון תלוי איך אתה מגדיר את זה. מרכזניק בגדול.
--- סוף ציטוט ---
צדק כלכלי?  :::D :::D
זה לא צדק כלכלי, ולא צדק חברתי, ולא דאגה לעניים, אלא דאגה לעצמך, נתינה לאנשים שלא מגיע להם, לקיחה מאנשים שכן מגיע להם... בקיצור, בלבול ביצים מוחלט. אני בטוח שאתה גם חלק משדולת הנשים שהשתלחה ברב בן ארי שבתור מעסיק, זכותו לא לשלם לעובדת לא יעילה שנכנסת להיריון סעד/משכורת/ביחד/וואטאבר, זה סתם הפסד שלו.

--- ציטוט ---השאלה היא רמת שלילת הזכויות של הפרט(אדם או חברה בע''מ) כדי לקיים עקרונות של שוויון או צדק. מהקיצוניים ביותר לא ניתן להבדיל בינם לבין קומוניסטים כלל. אבל יש רמות שונות תלוי איזה נושא תלוי מה המסכנה ממנו.
כמו שאתה לא יכול להגיד שכהנא חי ומפד''ל זה אותו דבר כי זה לא.
--- סוף ציטוט ---
כמו שאתה לא יכול להגיד שסטלין וטרוצקי היו שונים, כמו שאתה לא יכול להגיד שהיטלר והניאו-נאצים שונים, כמו שאתה לא יכול להגיד שמרקוזה ומרקס שונים, ההבדל הוא של נוצה במקרה הכי גדול. עקרונות של שוויון וצדק על פי הסוציאליזם מתקיימים עכשיו בקובה.

--- ציטוט ---א. אולי אני לא רואה טוב, מה מודגש
--- סוף ציטוט ---
חשבתי שיש לך משקפיים טרוצקי

--- ציטוט ---ב. צודק ולכן אני לא נאצי ואני לא קומוניסט.
--- סוף ציטוט ---
פיצול אישיות

--- ציטוט ---ג.  ולכם יש אויב על פי לאום-דת אז אתם נאצים? או קומוניסטים? והאויב הדתי הוא לו דת ספציפית אלא כפי שאמרת כל הדתות כי כולם שווים. כיוון שאנחנו עם מבחר אנחנו בכך לא שווים לשאר על פי הגישה הקומוניסטית(עזוב אם זה נכון או לא נכון) ולכן הדת פסולה.
--- סוף ציטוט ---
אנחנו לא קוראים למחיית כל הנוצרים בעולם רק בגלל היותם שונים מאיתנו באופן דתי, אנחנו לא קוראים להרס כל הלאומים האחרים, אנחנו לא קוראים להרס דתות שאינן מזיקות לנו (יש לי חברים הינדים, טאואיסטים, קונפוציוניסטים, קתולים, אנגליקנים), אנחנו לא קוראים להשלטה בכוח, בדם ובכל דבר שיינתן להשלטת היהדות בעולם, אנחנו לא מיסיונרים, ובשונה מהקומוניזם, אנחנו נלחמים למען האמת והצדק האמיתיים (ואפשר להיווכח, אין בעיה), אם לערבים לא היה בעיה איתנו (ויש להם, מעצם היותם ערבים, כפי שכבר הוכחתי והסברתי), לא היה לי כל בעיה איתם.
אגב, אני לא מאמין בלאום ללא סיבה אמיתית, אני מאמין רק בלאומיות של עמים אחרים, כמו שאני לא מאמין בגזע, ערבי יכול להפסיק להיות ערבי כי זה תרבות-ציוויליזציה ולא גזע-לאום.

El Blanco:
בס"ד

--- ציטוט ---אבל הנאצים באו ואמרו מראש אתה ואני לא שווים ולא חשוב מה נעשה אנחנו לא שווים אנחנו נוכלים אנחנו גנבים עם עף ארוך, דנינו מוות. הקומוניסטים באו ואמרו אתם שווים בדיוק כמו הגויים ולכן מגיע לכם מה שאתם צריכים ולעבוד רק על פי יכולתוכם. זה הבדל די משמעותי בהתבסס במיוחד שהעולם
מתחלק לנאצים, קומוניסטים וכל מה שבין לבין.
--- סוף ציטוט ---
אבל הקומוניסטים באו ואמרו מראש אני ואתה שווים, לא חשוב מה נעשה אנחנו שווים אנחנו עלובים אנחנו באותו מצב כלכלי עלוב, דינינו הישארות במצב הכלכלי הזה לעד. בקומוניזם גם מי שלא עושה דבר מקבל ומי שעושה מקבל את אותו ה"שכר".

--- ציטוט ---אוקי אז זה עדיין צביעות אם אתה קורה לכל מי שהוא קומוניסט ולי בעקיפין(לא אתה הבחור השני) נאצי ומתלונן למה קוראים לך נאצים. זה הייתה הפואנטה.
--- סוף ציטוט ---

אנחנו לא באים לעשות את העוולות שאתם וחבריכם מהקרמלין עשיתם, זה ההבדל וזו הפואנטה, למוסלמים אני כן אקרא נאצים אבל לאלכופאר שרוצה להשמיד אותם אני לא.

--- ציטוט ---יש יהודים נאצים ובסוגריים מוסלמים? אז הם יהודים או מוסלמים? ומי זה רוני? ואיפה רמזתי שאתם נאצים? אמרתי שאתם ימנים קיצוניים, שאתם מסכנים אותי. הדבר הקרוב ביותר היה סיפור ה-KKK ואם כךל אני מתנצל כי לא הבנת את כווונתי. אני לא קורה לכם נאצים כי אני לא מסוגל לקרוא לאף יהודי נאצי.
--- סוף ציטוט ---
רוני -

לא הבנת, יהודי נשאר יהודי גם אם הוא יהיה היטלר בכבודו ובעצמו, אבל מבחינה חשיבתית, הוא נאצי לכל דבר (גם אם הוא לא תואם באופן מדויק את הגיאו-פוליטיקה בחשיבה הנאצית, הוא נאצי כי הכוונות שלו נגדי שוות ערך).
ואני אומר שאתם שמאל קיצוני (אין דבר כזה מרכז, הבדל של נוצה ובלבול שכל כפי שכבר הוכח היסטורית, בדיוק כפי ששתי מדינות לשני עמים זה הפתרון הסופי 2, מדינה ערבית מהים לנהר ותו לא), שאתם בוגדים בי, שאתם מסכנים אותי, שבגללכם אני אושמד, שבגללכם כבודו של הקב"ה מושפל בעולם. הדבר הקרוב ביותר היו הבולשביקים היהודים שאחראים לשואת יהודי ברית המועצות (שאני אחד מהם), השואה שה"ימין הקיצוני" הציל אותי ממנה.

--- ציטוט ---כוונתי הייתה שכפי שלכם מותר לבצע את תוכנית הטרנספר שכוללת כתמריץ שלילי ענישה בעונש מוות ערבים מותר לחברה מה-KKK לדרוש עונש מוות(לדוגמה) ליהודי עבריין.
כפי שמותר לכם לאסור בחוק על האיסלם(מתגובתו של המשתמש נ''ץ) מותר ל-KKK לדרוש בחוק איסור על היהדות.
לא אמרתי שאתם חברה של הKKK שהולכים ותולעים כושים כי הם כושים. אני רק מסביר שאי אפשר מצד אחד לבוא בטענות למשהוא שפוגע בי אם אני עושה אותו דבר לאחר.
--- סוף ציטוט ---
נו, והנה הקומוניסט יוצא מהארון, מה הסיבות שאנחנו רוצים להוציא אל מחוץ לחוק את האיסלם ומהן הסיבות שה-KKK רוצה וירצה להוציא אל מחוץ לחוק את היהדות?!
אני מסביר שאתה בעצם פוסט-מודרניסט (או: לניניסט במסווה) שלדידו אין ערך לאמת וכי ההשוואה פסולה מיסודה, היהדות לא פשעה בחברי ה-KKK כפי שפשע ופושע ויפשע האיסלם בנו.

El Blanco:

--- ציטוט של: benjo_k על ינואר 13, 2010, 09:26:09 ---בס"ד

העיקר שתיפסק האלימות במגרשים!!!

--- סוף ציטוט ---

מה אתה רפסן
עד שהערבים והשמאלנים לא יפסיקו להתפרע הם יאכלו בתחת

benjo_k:
בס"ד

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 13, 2010, 14:39:41 ---מה אתה רפסן
עד שהערבים והשמאלנים לא יפסיקו להתפרע הם יאכלו בתחת

--- סוף ציטוט ---

:::D כן אחי אתה צודק ואתה יודע שאני איתך אבל יש גם פוליטיקלי קורקט חוץ מזה אני מנסה לקרב אנשים אם אני רואה שיש מצב הרי זו המטרה של התנועה לא? אני בכלל לא מתרפס, אבל השם שיצא לביתר של אוהדים אלימים לא משרת לא את הקבוצה ולא את האוהדים.
המטרה משרתת את האמצעים לא? זה לא יעזור לנו אם נעיד על עצמנו שאנוחנו אלימים אתה מסכים איתי?
ולא דיברתי על מתפרעים... הרי זה ברור ששן תחת שן ועין תחת עין...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה