שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן

<< < (2/24) > >>

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: benjo_k על ינואר 12, 2010, 19:08:20 ---

בס"ד

מה הקשר לאלימים?!  :old_WTF_Aza: ציינתי עובדות.
 זה ידוע שהקהל שלכם מורכב ברובו מערבים ושמאלנים וכל פעם שראיתי צלבי קרס בהקשר לכדורגל הם רוססו ע"י אוהדי הפועל.
אולי תענה לי לעניין למה אתם (לא אתה באופן אישי) מרססים צלבי קרס? מה אתם מנסים להביע בזה?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

הם חושבים שכשהם עושים את זה אז יעני אנחנו "נפחד",אבל הם שמאלנים למה אתה מצפה שיציירו מגן דוד??אמנם צלבי קרס זה של הגרמנים הנאצים יש"ו שר"י אבל זה הריי ברור שלאוהדיי הגועל לא אכפת מהשואה ומקורבנות השואה,אכפת להם רק מאחיהם הערבים יש"ו שר"י.

benjo_k:
בס"ד

זה ברור לי רק רציתי לדעת איך הוא שקורא לעצמו בגאווה אוהד הפועל מתרץ את התופעה הזאת... שיהודי ירסס צלב קרס...לאן הגענו?!

El Blanco:
בס"ד

--- ציטוט של: benjo_k על ינואר 12, 2010, 19:59:49 ---בס"ד

זה ברור לי רק רציתי לדעת איך הוא שקורא לעצמו בגאווה אוהד הפועל מתרץ את התופעה הזאת... שיהודי ירסס צלב קרס...לאן הגענו?!

--- סוף ציטוט ---

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: benjo_k על ינואר 12, 2010, 19:08:20 ---

בס"ד

מה הקשר לאלימים?!  :old_WTF_Aza: ציינתי עובדות.
 זה ידוע שהקהל שלכם מורכב ברובו מערבים ושמאלנים וכל פעם שראיתי צלבי קרס בהקשר לכדורגל הם רוססו ע"י אוהדי הפועל.
אולי תענה לי לעניין למה אתם (לא אתה באופן אישי) מרססים צלבי קרס? מה אתם מנסים להביע בזה?

--- סוף ציטוט ---

בדיוק מאותה סיבה להם ,אתם" מפוצצים מכות אוהדים ערבים שנכנסים בטעות ליציע שלכם, זורקים בקבוקי תעברה, שורפים משרדים ושאר הירקות.

ומה זה עובדתית? חארטה בארטה, יש לנו גם אוהדים ימניים קיצוניים שלא מביישים אף פעיל כאן. האמת היא שיותר נדיר למצוא אוהד ביתר שמאלני(כמובן אצליכם ליברמן זה שמאל) מאשר אוהד הפועל ימני.

ורק אם לא הבנת בדיוק כמו שצלינו יש כמה חברה שחושבים שזה מאגניב לצייר צלבי קרס(ובדיוק כמו שיש אצל מכבי וחיפה אותו דבר) אצליכם יש את אותו דבר. אפשר לחשוב שלזרוק בקבוקי תעברה זה יותר טוב מאשר לצייר קשקושים על הקיר.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 12, 2010, 20:47:11 ---בס"ד

--- סוף ציטוט ---

א. אני פעם המיליון לא קומוניסט
ב. זה לא יכול להיות שווה, זה בערך להגיד שחד''ש=כהנא חי, מבחינה היסטורית.
ג. שיא אבל שיא הצביעות בדיוק אחרי התגובה של בנג'ו. תהיו בריאים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה