כתב נושא: רע לי  (נקרא 12471 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
רע לי
« ב- : אוקטובר 30, 2008, 21:59:55 »
חבר'ה, לאחרונה אכלתי הרבה קש....עכשיו אני מיואש...פצעי הבגרות שלי כל-כך חמורים שזה מביא אותי למצב של השפלה...  :disease: :disease::'(
אנשים מפחדים להסתכל עליי, החברה יורקת אותי ממנה :(...ואני בודד ומרגיש מושפל וחסר תקווה...אני יודע שפצעי הבגרות יירדו במוקדם או במאוחר, אך אני
פוחד ממה שיהיה לאחר שהם יירדו...אני פוחד מהצלקות המחרידות שיישארו לי מהם...אף אשה לא תרצה אותי כשאני אגדל...כולם יפחדו ממני (כמו עכשיו)...
הכאב הפיזי והנפשי שלי נוראי ואפילו לשונאים שלי אני לא מאחל את זה....המצב הזה גורם לי לרצות לבכות אבל אני לא מסוגל.....נוסף לזה המצב שלי מבחינת
מתמטיקה מוסיף להרגשה הרעה (אני 3 יח"ל למרות שאני לומד חומר של 4-5 יח"ל ואני בערך ברמה שלהם)...ההורים שלי ניגשו ל4-5 יח"ל ומשפיל אותי
שאני ניגש ל-3....אבא שלי תמיד ציפה ממני לגשת ל-5 יח"ל ואני מאכזב אותו, ועצם העובדה שאני מאכזב אותו ונאלץ להיות מושפל הורסת אותי....

אני מרגיש ממש נורא, למישהו יש איזו עצה איך לשפר את המצב? אני ממש אשמח לאיזה עידוד או עצה....תודה רבה לכם.. :'( :'(

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
רע לי
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 30, 2008, 22:11:31 »
בס"ד

תישתדל לאכול כמה-שפחות מאכלים-שומניים,ובנוסף תבקש מהרופא-עור שיביא-לך את התרופה "ראקוטן" אני לקחתי אותה(כי סבלתי גם מפצעי-בגרות) וזה ממש עזר-לי!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
רע לי
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 30, 2008, 22:26:38 »
זה יעבור אל תדאג
גם אני ניגשתי ל3 יחידות אפילו שההורים כעסו, הסברתי להם שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלי וזה מה יש.
אל תהיה מודאג בגלל דברים כאלה, יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים.
שמעתי שאתה חוזר את כל הדרך...

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 30, 2008, 22:49:39 »
בס"ד

תישתדל לאכול כמה-שפחות מאכלים-שומניים,ובנוסף תבקש מהרופא-עור שיביא-לך את התרופה "ראקוטן" אני לקחתי אותה(כי סבלתי גם מפצעי-בגרות) וזה ממש עזר-לי!!!

א': תודה על העצה

ב': אני כבר לוקח ראקוטן..  ;D , אבל מצב האקנה שלי כל-כך גרוע שאני מפחד מהצלקות שעומדות להישאר לי...וזה עושה לי רע. :'(

זה יעבור אל תדאג
גם אני ניגשתי ל3 יחידות אפילו שההורים כעסו, הסברתי להם שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלי וזה מה יש.
אל תהיה מודאג בגלל דברים כאלה, יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים.

תודה אחי, אבל זה משפיל לגשת ל-3 יחידות לימוד....אבל שלי כל-כך רוצה שאני אגש ל-5 יחידות לימוד שכואב לי לראות אותו מאוכזב ממני..

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רע לי
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 30, 2008, 23:43:54 »
בס''ד

אל תדאג מנורה. בע''ה הכל יהיה בסדר.
בכל מקרה, הנה כמה עצות:

א. תאכל רק אוכל בריא. ירקות, פרות, דג, מרק, ועוף בלי העור. לא טוב לאכול ולשתות דברים לא בריאים. אם תקפיד באכילה בריאה, זה לא רק עשוי לעזור עם פצעי בגרות אלא הרבה יותר חשוב שזה יתן לך לב וגוף בריאים. כמו שרן אמר, מאכלים שומניים לא טובים. ובנוסף לכך, גם סוכר, סוכריות, ממתקים, עוגות, עוגיות - כל זה זבל. זה לא רק רע לעור הפנים, זה רע ללב ולגוף ר''ל.
ב. תישן כמו שצריך. לא יותר מדי ולא פחות מדי.
ג. תרגע, כי עצבנות מחריפה פצעי בגרות.

במרוצת הזמן, כל זה יעבור. ויתכן שלא תהיינה לך צלקות.

מנותק Danielj

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
רע לי
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 31, 2008, 00:27:22 »
תאמין לי אחי היה לי פני שנראו כמו פיצה ולקחתי את הראקוטן ותוך כמה זמן ירד לי ואין שום צלקות, זה עובר באמת אין מה לדאוג
כ ה נ א    צ ד ק

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
רע לי
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 31, 2008, 01:13:09 »
בקשר לצלקות אם יהיו, היום יש ניתוחים פלסטים שמסדרים הכל בצ'יק...
יש לך גם צבא לעבור אם עד אז אתה רואה שהבעייה לא חלפה אפשר לפנות לניתוח,
גם תהיה לך הנחה מסויימת תתחיל לחסוך כסף, שים הכל בחיסכון...
טעות שלי שהתחלתי מאוחר מדיי לשים בחיסכון, אין ממש מה לעשות עם הכסף שאתה מקבל מהצבא מספקים לך הכל.

תסביר יותר על הבעייה במתמטיקה באיזו כיתה אתה?
אתה לומד חומר של 4 יח"ל, אז אם אתה עדיין לא בי"א או מתחיל י"א שום דבר לא מאוחר
אתה יכול לעלות ל4, השאלה במה אתה מתקשה אתה מבין את החומר הנלמד?

תענה ואולי יש לי רעיון בשבילך
« עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2008, 01:13:54 על ידי 2shpatz »
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רע לי
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 31, 2008, 06:07:00 »
אל תדאג אחי תאמין לי שמתמטיקה זה שטויות!העיקר שלא תאכזב את הקב"ה ובקשר להורים הם פשוט לא מבינים מהי משמעות החיים אז תקשיב אחי עדיף ששתחזק בדת הנה כמה אתרים:www.hidabroot.org
www.shofar.net
תקשיב להרצאות והקב"ה יחזיר אותך בתשובה שלימה במהרה בימינו!!!!!!!!!!!1
אמן!!!!1
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
רע לי
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 31, 2008, 10:34:49 »
אחי מנורה,
אנו לומדים כדי להחכים ולהרוויח יותר כסף בעבודה מפרנסת יותר.
הקב"ה נותן את היכולת הבסיסית ואת היכולת להתפתח.
בנוסף לכך הרבה טמון בהשתדלות, תאבק מספיק חזק ותראה נכונות, ובסופו של דבר תצליח לגשת ל-4 יח"ל.
מה שחשוב הוא שתספיק לעשות זאת בהיותך תלמיד בתיכון, ולא לאחר מכן - כי מאוחר יותר זה יהיה קשה יותר יעלה הרבה יותר, ויבזבז את זמנך היקר.

לגבי החצ'קונים אין לי ניסיון, אני פשוט הייתי מפוצץ אותם בעצמי, ולא כל כך מפריע לי כמה נקודות על הפנים, למרות שבמקרה שלך זה כנראה יותר רציני.
החברים כאן דואגים לך, אתה תמצא תרופה.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 31, 2008, 11:17:24 »
בס''ד

אל תדאג מנורה. בע''ה הכל יהיה בסדר.
בכל מקרה, הנה כמה עצות:

א. תאכל רק אוכל בריא. ירקות, פרות, דג, מרק, ועוף בלי העור. לא טוב לאכול ולשתות דברים לא בריאים. אם תקפיד באכילה בריאה, זה לא רק עשוי לעזור עם פצעי בגרות אלא הרבה יותר חשוב שזה יתן לך לב וגוף בריאים. כמו שרן אמר, מאכלים שומניים לא טובים. ובנוסף לכך, גם סוכר, סוכריות, ממתקים, עוגות, עוגיות - כל זה זבל. זה לא רק רע לעור הפנים, זה רע ללב ולגוף ר''ל.
ב. תישן כמו שצריך. לא יותר מדי ולא פחות מדי.
ג. תרגע, כי עצבנות מחריפה פצעי בגרות.

במרוצת הזמן, כל זה יעבור. ויתכן שלא תהיינה לך צלקות.

אני אצמצם במתוק...תודה חיים...סה"כ אני פועל לפי מה שאמרת...

בקשר לצלקות אם יהיו, היום יש ניתוחים פלסטים שמסדרים הכל בצ'יק...
יש לך גם צבא לעבור אם עד אז אתה רואה שהבעייה לא חלפה אפשר לפנות לניתוח,
גם תהיה לך הנחה מסויימת תתחיל לחסוך כסף, שים הכל בחיסכון...
טעות שלי שהתחלתי מאוחר מדיי לשים בחיסכון, אין ממש מה לעשות עם הכסף שאתה מקבל מהצבא מספקים לך הכל.

תסביר יותר על הבעייה במתמטיקה באיזו כיתה אתה?
אתה לומד חומר של 4 יח"ל, אז אם אתה עדיין לא בי"א או מתחיל י"א שום דבר לא מאוחר
אתה יכול לעלות ל4, השאלה במה אתה מתקשה אתה מבין את החומר הנלמד?

תענה ואולי יש לי רעיון בשבילך

אני בכיתה י', אני יודע 3 יח"ל בצורה מושלמת אז אני לומד גם חומר של 4-5 יח"ל ועובד עליו אבל אני נמצא בכיתה עם כל ה-3 יח"ל...לא נותנים לי להיות עם 4-5
מכיוון שנתנו לי מבחני הכשלה שלא הצלחתי בהם...לפי טענתם אסור לי לעלות ל4-5 ואין עוד צ'אנס וזה משגע אותי...אם יש לך עצה אני אשמח לשמוע..

תאמין לי אחי היה לי פני שנראו כמו פיצה ולקחתי את הראקוטן ותוך כמה זמן ירד לי ואין שום צלקות, זה עובר באמת אין מה לדאוג

חח הדמיה מצחיקה, אבל סביר להניח שלא היה לך אקנה קשה כמו שלי יש....זה ממש נוראי מה שהולך לי בפנים....אני מקווה שבעז"ה גם אצלי זה יהיה כך ואני
אשאר בלי צלקות או חורים מזה..

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 31, 2008, 11:20:09 »
אני מודה לכולכם על העצות הנהדרות שלכם! :) אתה יהודים יקרים ונהדרים, יהיה רצון שהקב"ה ייברך את כולכם, יחייכם ויישמרכם אכי"ר במהרה בימינו
ושתיפול עלינו סוכת דוד בע"ה... :) :)   אני מקווה שהמידע שנתתם לי יעזור לי ואני אנסה לקיים את כל העצות שלכם...תודה רבה לכם! O0 O0

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
רע לי
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 31, 2008, 11:22:56 »
חבר'ה, לאחרונה אכלתי הרבה קש....עכשיו אני מיואש...פצעי הבגרות שלי כל-כך חמורים שזה מביא אותי למצב של השפלה...  :disease: :disease::'(
אנשים מפחדים להסתכל עליי, החברה יורקת אותי ממנה :(...ואני בודד ומרגיש מושפל וחסר תקווה...אני יודע שפצעי הבגרות יירדו במוקדם או במאוחר, אך אני
פוחד ממה שיהיה לאחר שהם יירדו...אני פוחד מהצלקות המחרידות שיישארו לי מהם...אף אשה לא תרצה אותי כשאני אגדל...כולם יפחדו ממני (כמו עכשיו)...
הכאב הפיזי והנפשי שלי נוראי ואפילו לשונאים שלי אני לא מאחל את זה....המצב הזה גורם לי לרצות לבכות אבל אני לא מסוגל.....נוסף לזה המצב שלי מבחינת
מתמטיקה מוסיף להרגשה הרעה (אני 3 יח"ל למרות שאני לומד חומר של 4-5 יח"ל ואני בערך ברמה שלהם)...ההורים שלי ניגשו ל4-5 יח"ל ומשפיל אותי
שאני ניגש ל-3....אבא שלי תמיד ציפה ממני לגשת ל-5 יח"ל ואני מאכזב אותו, ועצם העובדה שאני מאכזב אותו ונאלץ להיות מושפל הורסת אותי....

אני מרגיש ממש נורא, למישהו יש איזו עצה איך לשפר את המצב? אני ממש אשמח לאיזה עידוד או עצה....תודה רבה לכם.. :'( :'(
אני לא מומחה כל כך גדול.
כל הפצעי בגרות שיש לך זה לא נובע מהבעיה בפנים אלא בגלל שאתה מתבגר וזהו תהליך ההתבגרות.
אין לך שום בעיות בעור אלא בגלל שאתה בתהליך של התבגרות יש גם מחזוריות שונה בדם שגורמת לעור להוציא דברים כאלו ואחרים.
על מה שהחבר'ה חושבת עליך נסה שלא להתמקד על זה כי זה רק יצור לך עוד יותר חוסר ביטחון.
תקפיד לאכול ולשתות רק דברים בריאים כי אחרת זה רק יגביר  את הפצעים.
אחת ההלכות הראשונות ביהדות זה לא לשים לב לאנשם שצוחקים או מלעיגים בשפת הרחוב נגדיר את זה "שים פס".
« עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2008, 11:24:42 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רע לי
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 31, 2008, 12:03:02 »
הנה אתר של הרמב"ם על רפואה בע"ה תמצא שם  תשובות לשאלות: http://rambam.vitaminim.org/
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 31, 2008, 12:40:17 »
אני לא מומחה כל כך גדול.
כל הפצעי בגרות שיש לך זה לא נובע מהבעיה בפנים אלא בגלל שאתה מתבגר וזהו תהליך ההתבגרות.
אין לך שום בעיות בעור אלא בגלל שאתה בתהליך של התבגרות יש גם מחזוריות שונה בדם שגורמת לעור להוציא דברים כאלו ואחרים.
על מה שהחבר'ה חושבת עליך נסה שלא להתמקד על זה כי זה רק יצור לך עוד יותר חוסר ביטחון.
תקפיד לאכול ולשתות רק דברים בריאים כי אחרת זה רק יגביר  את הפצעים.
אחת ההלכות הראשונות ביהדות זה לא לשים לב לאנשם שצוחקים או מלעיגים בשפת הרחוב נגדיר את זה "שים פס".

הנה אתר של הרמב"ם על רפואה בע"ה תמצא שם  תשובות לשאלות: http://rambam.vitaminim.org/

אני מודה לכם....

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
רע לי
« להגיב #14 ב- : נובמבר 01, 2008, 18:56:44 »
אחח שליי אל תתבאס... בחיים הכלל עוברררר
ובקשררר לבגרות ... מה אתה מתבאס שאתה שלוש יחידות אני יחידה אחת במטמתיקה לא עברתי מה יש בזה אפשר לחשוב ...
ומי שאוהב אותך יאהב אותך בכל מצב . אז עם החברה ניפרדה ממך אז היא לא אהבה אותך ..
וגם מזה החיים האלהה סתם זה מזדרון לעולם הבא
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
רע לי
« להגיב #15 ב- : נובמבר 01, 2008, 19:15:43 »

אני בכיתה י', אני יודע 3 יח"ל בצורה מושלמת אז אני לומד גם חומר של 4-5 יח"ל ועובד עליו אבל אני נמצא בכיתה עם כל ה-3 יח"ל...לא נותנים לי להיות עם 4-5
מכיוון שנתנו לי מבחני הכשלה שלא הצלחתי בהם...לפי טענתם אסור לי לעלות ל4-5 ואין עוד צ'אנס וזה משגע אותי...אם יש לך עצה אני אשמח לשמוע..

יש לך מזל, שהתעוררת מוקדם! אתה רק מתחיל י' אם אתה אומר שאתה יודע את החומר של 3 יח"ל בפעם הבאה שיש מבחן אתה חייב להוכיח את עצמך!!!
(או שכבר הוכחת) תקבל ציון גבוה ותדרוש לעלות ל 4 יח"ל הם יתנו לך... ואם לא, קשה לי להאמין, תעשה בלאגן תלך ליועצת למחנך לרכזת לא יודע מה כל הפסקה תחפור להם שאתה רוצה לעלות ל4 יח"ל אם זה לא יעבוד תגיד להורים שלך והם יעזרו לך בבלאגן, קיצר אתה תצליח לעלות...
ב4 יח"ל זה שונה לגמרי מ3 תראה שאתה יודע את החומר, שאתה מבין את הבסיס, אם תראה שגם זה קל תעשה את אותו התהליך.

אני עליתי מ4 יח"ל ל5 וגם לי אמרו אותו הדבר בהתחלה שלא יתנו לי לעלות וכו' אחרי שקיבלתי ציון גבוה (100, בצנעה, בצנעה)
ב4 זרקו אותי ל5 יח"ל, ואני לא אחסיר שמאוד התקשתי שם,
לכן לקחתי שיעורי עזר אבל לא מורה פרטי שיושב לך על הראש ואתה בעצם לא מבין כלום, שיעורים עם כיתות קטנות.
בכיתה י"ב התחלתי עם ציונים כמו 50 והמורה אמר לי עזוב תוותר תרד ל4 וכמובן סירבתי
עליתי ל67 ובמבחן האחרון געתי ל90 המורה רצה להגיש אותי על 85 אבל אמרתי לו תראה
איך עליתי לאורך השנה בסוף הוא הגיש אותי על 95 (אבל אמר לי לא לספר לאף אחד)

מה שמצחיק שמסתבר שהוא אמר לעוד הרבה תלמידים את אותו הדבר, חבר שלי שאל אותי על כמה הוגשתי אז עניתי 85
ואז הוא הסתכל עלי "ועכשיו באמת..." ועניתי "נו טוב 95 "

החרישה משתלמת!!!
« עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2008, 19:17:46 על ידי 2shpatz »

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #16 ב- : נובמבר 01, 2008, 21:40:38 »
יש לך מזל, שהתעוררת מוקדם! אתה רק מתחיל י' אם אתה אומר שאתה יודע את החומר של 3 יח"ל בפעם הבאה שיש מבחן אתה חייב להוכיח את עצמך!!!
(או שכבר הוכחת) תקבל ציון גבוה ותדרוש לעלות ל 4 יח"ל הם יתנו לך... ואם לא, קשה לי להאמין, תעשה בלאגן תלך ליועצת למחנך לרכזת לא יודע מה כל הפסקה תחפור להם שאתה רוצה לעלות ל4 יח"ל אם זה לא יעבוד תגיד להורים שלך והם יעזרו לך בבלאגן, קיצר אתה תצליח לעלות...
ב4 יח"ל זה שונה לגמרי מ3 תראה שאתה יודע את החומר, שאתה מבין את הבסיס, אם תראה שגם זה קל תעשה את אותו התהליך.

אני עליתי מ4 יח"ל ל5 וגם לי אמרו אותו הדבר בהתחלה שלא יתנו לי לעלות וכו' אחרי שקיבלתי ציון גבוה (100, בצנעה, בצנעה)
ב4 זרקו אותי ל5 יח"ל, ואני לא אחסיר שמאוד התקשתי שם,
לכן לקחתי שיעורי עזר אבל לא מורה פרטי שיושב לך על הראש ואתה בעצם לא מבין כלום, שיעורים עם כיתות קטנות.
בכיתה י"ב התחלתי עם ציונים כמו 50 והמורה אמר לי עזוב תוותר תרד ל4 וכמובן סירבתי
עליתי ל67 ובמבחן האחרון געתי ל90 המורה רצה להגיש אותי על 85 אבל אמרתי לו תראה  O0
איך עליתי לאורך השנה בסוף הוא הגיש אותי על 95 (אבל אמר לי לא לספר לאף אחד)

מה שמצחיק שמסתבר שהוא אמר לעוד הרבה תלמידים את אותו הדבר, חבר שלי שאל אותי על כמה הוגשתי אז עניתי 85
ואז הוא הסתכל עלי "ועכשיו באמת..." ועניתי "נו טוב 95 "

החרישה משתלמת!!!

תודה חבר אתה צודק, אין ספק שאני מתאים ל4-5 יח"ל...היום למדתי לבד דמיון משולשים (חומר של כיתה י"א) ואני רק בתחילת כיתה י'....לפי מה שהבנתי אין
עוד מבחן העלאת רמה ל-4-5 אבל אני אנסה לבקש עוד אחד...והפעם אני באמת אחרוש אליו....3 יחידות זו השפלה בשבילי...מגיע לי לפחות 4 יח"ל....תודה רבה
על התגובה שלך, ואני אשמח לשמוע מה אתה אומר על זה... :) :) O0

מנותק ניר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בית"ר ירושלים אהבת חיי!
רע לי
« להגיב #17 ב- : נובמבר 01, 2008, 21:59:55 »
אחי תתעודד שאלו הצרות שלך,באמת שקטן עלייך ותעבור את זה כמו גדול.
כהנא צדק!
להישאר ולהילחם לא לקום ולברוח!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
רע לי
« להגיב #18 ב- : נובמבר 01, 2008, 22:21:06 »

שני דברים:

א. מחזק את דבריו של רן. התרופה רואקוטן תוריד
לך את כל הפצעים. חבל על כל דקה שאתה לא לוקח.

ב. תגיד להורים שלך שציון הבגרות אינו רלוונטי היום.
תמיד אפשר לתקן, רבים נרשמים למכינה לקראת לימודים
גבוהים. בייחוד במתמטיקה ובפיסיקה.

ג. קח את הבעיות שלך היום בקלות. תאמין לי, כעבור
כמה שנים אתה תצחק איך היית בלחץ מדברים מסוג זה.
יש דברים חשובים יותר בעולם מאשר אקנה וציוני בגרות.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #19 ב- : נובמבר 01, 2008, 22:47:08 »
שני דברים:

א. מחזק את דבריו של רן. התרופה רואקוטן תוריד
לך את כל הפצעים. חבל על כל דקה שאתה לא לוקח.

ב. תגיד להורים שלך שציון הבגרות אינו רלוונטי היום.
תמיד אפשר לתקן, רבים נרשמים למכינה לקראת לימודים
גבוהים. בייחוד במתמטיקה ובפיסיקה.

ג. קח את הבעיות שלך היום בקלות. תאמין לי, כעבור
כמה שנים אתה תצחק איך היית בלחץ מדברים מסוג זה.
יש דברים חשובים יותר בעולם מאשר אקנה וציוני בגרות.

א': אני כבר לוקח רואקוטן.... :laugh: :::Dאז אל תדאג בקשר לזה..

ב': גם לי חשוב לגשת לפחות ל-4 יח"ל מתמטיקה...ובעזרת השם כבר בקרוב אני אעלה אליהם...

אחי תתעודד שאלו הצרות שלך,באמת שקטן עלייך ותעבור את זה כמו גדול.

ג': תודה רבה לכם, אין ספק שאתם צודקים...בע"ה יהיה טוב לנו ולכל עם ישראל ונאמר אמן... :) :)

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
רע לי
« להגיב #20 ב- : נובמבר 01, 2008, 23:51:09 »
אני שמח שעזרתי, אבל אולי פספסת משהו...
פשוט במבחן הבא שלך, לא משנה איזה מבחן זה יהיה אתה צריך להוציא ציון גבוה (זה לא חייב להיות מבחן "העלאת רמה")
בינתיים עד המבחן הקרוב תשתדל להיות בהקבלה עם החומר של 4 יח"ל פחות ללמוד חומר של שנה הבאה (אין צורך להעמיס מה שלא בחומר יש עוד מספיק דברים שצריך להשקיע בהם)
גם אני מכיר מישהו שהיה במצב שלך ולא עשה כלום הוא פשוט נשאר ב3 יח"ל ותאמין לי הוא מתאים ל5 מתמטיקה הוא יודע יותר טוב ממני הבחור פשוט מחשבון,
הבעיה שהוא גם סטלן לאללה.
מה שאומר שאתה לא חייב לעצור ב4...

וזה הכל בהצלחה...

מנותק חד כתער

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #21 ב- : נובמבר 02, 2008, 00:53:55 »
על תדאג מנורה יהיה בסדר אח שלי O0

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #22 ב- : נובמבר 02, 2008, 07:49:14 »
אני שמח שעזרתי, אבל אולי פספסת משהו...
פשוט במבחן הבא שלך, לא משנה איזה מבחן זה יהיה אתה צריך להוציא ציון גבוה (זה לא חייב להיות מבחן "העלאת רמה")
בינתיים עד המבחן הקרוב תשתדל להיות בהקבלה עם החומר של 4 יח"ל פחות ללמוד חומר של שנה הבאה (אין צורך להעמיס מה שלא בחומר יש עוד מספיק דברים שצריך להשקיע בהם)
גם אני מכיר מישהו שהיה במצב שלך ולא עשה כלום הוא פשוט נשאר ב3 יח"ל ותאמין לי הוא מתאים ל5 מתמטיקה הוא יודע יותר טוב ממני הבחור פשוט מחשבון,
הבעיה שהוא גם סטלן לאללה.
מה שאומר שאתה לא חייב לעצור ב4...

וזה הכל בהצלחה...

תודה חבר, אבל לא נראה לי שאם אני אקבל 100 במבחן של 3 יח"ל יעלו אותי ל-4 יח"ל....צריך מבחן התאמה מיוחד בשביל זה...והבעיה היא שהמקיף לא רוצה לבחון עוד פעם....

על תדאג מנורה יהיה בסדר אח שלי O0

תודה  O0 O0

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
רע לי
« להגיב #23 ב- : נובמבר 02, 2008, 16:16:09 »
והתשובה לזה היא:
בלגא~ן!!!

שוב, אל תנוח עד שיעלו אותך, תערב את ההורים שלך,
הם יבואו קצת ירימו את הקול "זה לא הרמה שלו"  "אתם מונעים מהבן שלנו להתקדם"
ובלה בלה בלה....

והכל יסתדר.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רע לי
« להגיב #24 ב- : נובמבר 02, 2008, 16:32:14 »
והתשובה לזה היא:
בלגא~ן!!!

שוב, אל תנוח עד שיעלו אותך, תערב את ההורים שלך,
הם יבואו קצת ירימו את הקול "זה לא הרמה שלו"  "אתם מונעים מהבן שלנו להתקדם"
ובלה בלה בלה....

והכל יסתדר.

היום ביקשתי לעשות עוד מבחן ורכזת המתמטיקה אמרה שאין עוד מבחן ואני אהיה חייב להיות 3 יח"ל, לכן...אני מתכוון לבקש מאבא שלי (שהוא פיסיקאי ומתמטיקאי)
להתערב ולומר מה הוא חושב על זה... O0 O0 אני רוצה לראות שהם לא בוחנים אותי שוב לאחר שאני אערב את ההורים שלי.. :laugh: :laugh: