אני בכיתה י', אני יודע 3 יח"ל בצורה מושלמת אז אני לומד גם חומר של 4-5 יח"ל ועובד עליו אבל אני נמצא בכיתה עם כל ה-3 יח"ל...לא נותנים לי להיות עם 4-5
מכיוון שנתנו לי מבחני הכשלה שלא הצלחתי בהם...לפי טענתם אסור לי לעלות ל4-5 ואין עוד צ'אנס וזה משגע אותי...אם יש לך עצה אני אשמח לשמוע..
יש לך מזל, שהתעוררת מוקדם! אתה רק מתחיל י' אם אתה אומר שאתה יודע את החומר של 3 יח"ל בפעם הבאה שיש מבחן אתה חייב להוכיח את עצמך!!!
(או שכבר הוכחת) תקבל ציון גבוה ותדרוש לעלות ל 4 יח"ל הם יתנו לך... ואם לא, קשה לי להאמין, תעשה בלאגן תלך ליועצת למחנך לרכזת לא יודע מה כל הפסקה תחפור להם שאתה רוצה לעלות ל4 יח"ל אם זה לא יעבוד תגיד להורים שלך והם יעזרו לך בבלאגן, קיצר אתה תצליח לעלות...
ב4 יח"ל זה שונה לגמרי מ3 תראה שאתה יודע את החומר, שאתה מבין את הבסיס, אם תראה שגם זה קל תעשה את אותו התהליך.
אני עליתי מ4 יח"ל ל5 וגם לי אמרו אותו הדבר בהתחלה שלא יתנו לי לעלות וכו' אחרי שקיבלתי ציון גבוה (100, בצנעה, בצנעה)
ב4 זרקו אותי ל5 יח"ל, ואני לא אחסיר שמאוד התקשתי שם,
לכן לקחתי שיעורי עזר אבל לא מורה פרטי שיושב לך על הראש ואתה בעצם לא מבין כלום, שיעורים עם כיתות קטנות.
בכיתה י"ב התחלתי עם ציונים כמו 50 והמורה אמר לי עזוב תוותר תרד ל4 וכמובן סירבתי
עליתי ל67 ובמבחן האחרון געתי ל90 המורה רצה להגיש אותי על 85 אבל אמרתי לו תראה
איך עליתי לאורך השנה בסוף הוא הגיש אותי על 95 (אבל אמר לי לא לספר לאף אחד)
מה שמצחיק שמסתבר שהוא אמר לעוד הרבה תלמידים את אותו הדבר, חבר שלי שאל אותי על כמה הוגשתי אז עניתי 85
ואז הוא הסתכל עלי "ועכשיו באמת..." ועניתי "נו טוב 95 "
החרישה משתלמת!!!