שונות > מה שבראש

מי המוזיקאי הישראלי האהוב עליכם?

<< < (9/21) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה לוי על ספטמבר 20, 2008, 23:40:39 --- O0 O0 תודה רבה גם בשן עכשיו זה עובד לי
דרך אגב סתם סקרנות מה זה wrong file?

--- סוף ציטוט ---

שמחתי! תודה! ((-:

קובץ שגוי = Wrong file.

משה לוי:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 21, 2008, 00:48:59 ---שמחתי! תודה! ((-:

קובץ שגוי = Wrong file.

--- סוף ציטוט ---
תודה על הידע :)

omri_s:
אני אוהב את זוהר, משפחת תאקט,דה לוקו והרבה מזרחית

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: omri_s על ספטמבר 21, 2008, 14:44:08 ---אני אוהב את זוהר, משפחת תאקט,דה לוקו והרבה מזרחית

--- סוף ציטוט ---

לא זכור לי שראיתי אותך כאן...:

http://hayamin.org/forum/index.php?topic=7558.0

ברוך הבא! :)

א.ק:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 20, 2008, 22:38:53 ---כיוון שאני בדר"כ שוחר סדר והגיון, בוא נבהיר כאן מה אתה אומר מפני שאני מודה שמקריאת דבריך התקשיתי להבין את הקשר בין משפט למשפט:

* אמנות היא אמצעי-תקשורת בין האמן לקהל.
* זהו כלי-השפעה עצום, משום שיש בתוכו הכוח להשפיע על הרבה אנשים ברמות רגשיות מאד עמוקות, יותר מאשר קיים בשאר הכלים ה"פשוטים".
* מכאן, ששימוש בכלי זה מסוכן הרבה יותר מכל כלי אחר לתקשורת עם ההמונים.

אתה מזלזל בכוח-ההשפעה של האמנות, בדיוק כפי שאתה מזלזל בכוח-ההשפעה של התקשורת. אתה טועה. אנשים כן נוטים להאמין למה שהם שומעים בחדשות וקוראים בעיתונים, או לחלופין סופגים באמנות. הם נוטים לקנות את דברי ה"מומחים" וה"פרשנים" שמפרשנים להם את המצב כפי שהם רוצים, וכנ"ל לגבי ה"ערכים" הפרטיים של "אנשי-הרוח", שמשפיעים עליהם דרך בימות התיאטרון, המוסיקה, הסרטים ושאר האמנויות. אין לאנשים יכולת אנליטית או כוחות נפשיים לסתור או להפריך את התמונה שמצטיירת להם נונ-סטופ מכל הגופים המערכתיים האליטיסטיים החזקים הללו.

זה לא אומר שהם טפשים. חס וחלילה. להיפך- למרות עוצמתם של אותם גופי תקשורת ואמנות, הרוב המכריע מצליח לגבור על הדיקטטורה החשיבתית החד-צדדית הזאת ולסגל לעצמו חשיבה עצמאית מנותקת, אבל הם לאט-לאט מאבדים עניין ותקווה, שיום אחד הם יצליחו לשנות את המצב ולהכריע את המערכת הקשיחה והבלתי-חדירה הזאת. וזה בדיוק מה שהיא רוצה. זוהי מטרתה: החלשה פסיכולוגית הדרגתית של הציבור הלאומי הפטריוטי, וזה עובד, לצערנו.

אני מציע להאזין גם לקטע הבא מתוך תכניתו של עוה"ד אליקים העצני, "ישר ולעניין", ששודרה לפני 3 שבועות בערוץ 7. ערכתי והעליתי לאתר-איחסון במיוחד בשביל האשכול הזה:

http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_mp3_player_shared&single_file=1&node=f_197873800

--- סוף ציטוט ---

מה שאני אומר זה לא שהאמנות לא יכולה להעביר מסרים אידיאולוגיים - אני אומר שהמסר שהאמנות מעבירה הוא רגשי, לא רציונלי, ולכן המסר האמיתי הוא אף פעם לא אידיאולוגי, ולא צריך להיות אידיאולוגי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה