שונות > מה שבראש

מי המוזיקאי הישראלי האהוב עליכם?

<< < (8/21) > >>

משה לוי:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 20, 2008, 22:38:53 ---כיוון שאני בדר"כ שוחר סדר והגיון, בוא נבהיר כאן מה אתה אומר מפני שאני מודה שמקריאת דבריך התקשיתי להבין את הקשר בין משפט למשפט:

* אמנות היא אמצעי-תקשורת בין האמן לקהל.
* זהו אמצעי-השפעה עצום, מפני שיש בתוכו הכוח להשפיע על הרבה אנשים ברמות רגשיות מאד עמוקות, יותר מאשר קיים בשאר האמצעים ה"פשוטים".
* מכאן, ששימוש באמצעי זה מסוכן הרבה יותר מכל "אמצעי"-התקשורת האחרים.

אתה מזלזל בכוח-ההשפעה של האמנות, בדיוק כפי שאתה מזלזל בכוח-ההשפעה של התשקורת. אתה טועה. אנשים כן נוטים להאמין למה שהם שומעים בחדשות וקוראים בעיתונים, או לחלופין סופגים באמנות. הם נוטים לקנות את דברי ה"מומחים" וה"פרשנים" שמפרשנים להם את המצב כפי שהם רוצים, וכנ"ל לגבי ה"ערכים" הפרטיים של "אנשי-הרוח", שמשפיעים עליהם דרך בימות התיאטרון, המוסיקה, הסרטים ושאר האמנויות. אין לאנשים יכולת אנליטית או כוחות נפשיים לסתור או להפריך את התמונה שמצטיירת להם נונ-סטופ מכל הגופים המערכתיים האליטיסטיים החזקים הללו.

זה לא אומר שהם טפשים. חס וחלילה. להיפך- למרות עוצמתם של אותם גופי תקשורת ואמנות, הרוב המכריע מצליח לגבור על הדיקטטורה החשיבתית החד-צדדית הזאת ולסגל לעצמו חשיבה עצמאית מנותקת, אבל הם לאט-לאט מאבדים עניין ותקווה, שיום אחד הם יצליחו לשנות את המצב ולהכריע את המערכת הקשיחה והבלתי-חדירה הזאת. וזה בדיוק מה שהיא רוצה. זוהי מטרתה: החלשה פסיכולוגית הדרגתית של הציבור הלאומי הפטריוטי, וזה עובד, לצערנו.

אני מציע להאזין גם לקטע הבא מתוך תכניתו של עוה"ד אליקים העצני, "ישר ולעניין", ששודרה לפני 3 שבועות בערוץ 7. ערכתי והעליתי לאתר-איחסון במיוחד בשביל האשכול הזה:

http://www.box.net/index.php?rm=box_mp3_player_run&myfiles=1&id=f_197873800&name=עו''ד אליקים העצני – ישר ולעניין.mp3

--- סוף ציטוט ---

משום מה הסרט לא עולה לי ,הוא מוציא לי דף ריק שכתוב בו wrong file מה זה אומר,"תקלה התרחשה"?

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה לוי על ספטמבר 20, 2008, 22:50:43 ---משום מה הסרט לא עולה לי ,הוא מוציא לי דף ריק שכתוב בו wrong file מה זה אומר,"תקלה התרחשה"?

--- סוף ציטוט ---

אצלי זה לא קורה. הקובץ מושמע כהלכה. פשוט הקלק על הקישור (אל תנסה "להעתיק" ו"להדביק" את הכתובת).

משה לוי:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 20, 2008, 22:55:48 ---אצלי זה לא קורה. הקובץ מושמע כהלכה. פשוט הקלק על הקישור (אל תנסה "להעתיק" ו"להדביק" את הכתובת).

--- סוף ציטוט ---
זה מה שעשיתי הקלקתי על הקישור והוא לא מראה כלום,לא ניסיתי להעתיק או להדביק

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: משה לוי על ספטמבר 20, 2008, 23:15:00 ---זה מה שעשיתי הקלקתי על הקישור והוא לא מראה כלום,לא ניסיתי להעתיק או להדביק

--- סוף ציטוט ---

לי זה נפתח. נסה את זה:

http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_mp3_player_shared&single_file=1&node=f_197873800

ותודה שהערת את תשומת לבי.
אערוך את הקישור גם בהודעה המקורית.

משה לוי:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 20, 2008, 23:17:48 ---לי זה נפתח. נסה את זה:

http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_mp3_player_shared&single_file=1&node=f_197873800

ותודה שהערת את תשומת לבי.
אערוך את הקישור גם בהודעה המקורית.

--- סוף ציטוט ---
O0 O0 תודה רבה גם בשן עכשיו זה עובד לי
דרך אגב סתם סקרנות מה זה wrong file?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה