כתב נושא: כבר מגיל 22 אני רוצה ללמוד ועד היום לא קרה כלום  (נקרא 7502 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני כבר לא יכול עם זה יותר שאני עובד בשוק.זה לא חיים ככה,וזה לא עושה לי טוב נפשית,
אבל לצערי לא רוצים לעזור לי בקטע הזה,דיברתי היום עם מי שהיה הרב שלי לשעבר שפעם אמר לי שאולי הוא יוכל לעזור לי בעבודה אז הוא אמר שהוא צריך על זה אישור מהמשפיע שלי,ושהתקשרתי למשפיע שלי אז הוא אמר לי שהוא לא מוכן לתת לי אישור לזה,הסברתי לו שלא טוב לי ושזה לא חיים ככה אך הוא טען שאני "מצמצם" את עצמי, אני מאוד רוצה ללמוד מקצוע אך לא כ"כ עוזרים לי בזה כמו למשל העובדת סוציאלית שלי,עלי לצין שנמאס לי כבר להיות כל הזמן בעבודות שהם זמניות ועל הפנים ומעבודות של זיעה וסבלות,
אני קורא לכל חברי הפורום להתאחד ולעזור לי במצוקה הקשה הזאת שלי ולעזור אם אולי הם שמעו על משהו עבודה אחרת או לימודים,אנא יהודים יקרים,עזרו לבחור בן 28 לצאת מהדבר הזה ומהשוק האיום עם העברינים שמה,
הדבר השני שמצער אותי יום ולילה הם החיים ללא בת זוג,נמאס לי כבר שכל יום ועוד יום ועוד שנה עוברת ועוד שנה ועד שנה וזה נגמר ללא חיים עם בת זוג,מפחיד אותי כבר שאני חס וחלילה ישאר רוק לכל החיים,קשה לי עם זה שעד היום כל השנים לא היה לי משהו רציני עם בנות,קשה לי עם הבדידות הקשה שמעיקה עלי,קשה לי עם זה שאני מוקף אנשים שלא עוזרים,קשה לי עם זה שאני מתפלל לה' ואין שום ישועה בחיי,לא יכול כבר לקום עוד בוקר ולקחת אוטובוס מהכרמל לשוק נמאס לי לשבת באוטובוס דחוק וצפוף ושאני חי ללא רשיון נהיגה עד היום כי המדינה לעת עתה לא נותנת לי,
אלה לא חיים ככה,אנא תעזרו לי,כי עוברים בי מחשבות לא טובות
[gif[/img]

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
כבר מגיל 22 אני רוצה ללמוד ועד היום לא קרה כלום
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 02, 2008, 22:09:06 »
אחי אני מבין את הסבל שלך, אני מכיר את זה...כאשר אתה מנסה לעשות משהו אבל פשוט לא נותנים לך וכל הזדמנות
אפשרית מנסים לדפוק אותך... אני מכיר ושונא את ההרגשה הזו מכיוון שאפילו לערער אי אפשר כאשר יש אותה.. אבל תנסה להחזיק מעמד כי הסבל היא גם
דרך להגיע לגן העדן..

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 02, 2008, 22:18:52 »
שמע לי אישית אין מפעל שאני יכול להעסיק עובדים אני כולה בן 17 ואני לא מכיר נשים בנות 28...
אבל משה הרבה פעמים פתחת אשכול וסיפרת לנו על בעיותך וחברי הפורום היקרים הציעו לך הרבה
דרכים מקוריות ומעולות לפי דעתי ואתה בחרת להתעלם!
אני לא יודע איך אתה רוצה להצליח ולמצוא את האושר שלך אם אתה לא עושה צעד אחד לשנות את חייך....
יש משפט שאומר:" אלוהים לא מאמין במי ש לא מאמין בעצמו " אתה לא נראה לי מאמין שאתה מסוגל ללמוד
נהיגה, אתה לא מאמין שאתה מסוגל למצוא בחורה, אתה לא מאמין שאתה יכול להשלים לימודים...
בקיצור אתה לא ממש מנסה לעזור לעצמך אז אולי זאת הסיבה שהדברים באים אלייך כ"כ קשה!
אני לא מנסה להכאיב לך או להעליב אותך! אני מאמין ב100% שאם לאחד מחברי הפורום היה דרך לעזור
הוא לא היה חושב פעמיים!
אבל אתה בוחר כל הזמן להתעלם מהצעות של חברי הפורום - תחשוב על זה!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 03, 2008, 17:50:22 »
השעה עכשיו 17:53
הנה עומד להסתים עוד יום מבלי שעבר לי בו שום דבר,
בבית איפה שאני גר עושים לי בעיות ומי שאחראי עלי כגון עובדת סוציאלית וכד' לא רוצה כרגע לטפל בעניני סגלל שאני לא עושה את מטלותיי בדירה כמו שצריך.
13 שנה כבר אני חי ברפיון ולא עושה שום דבר,כולם אמרו לי כבר בגיל 17 ועוד לפני זה שאני יהיה בשוק,והנה היום אני אכן בשוק ולא יוצא מזה,מה שאני רוצה זה לעזוב לאלתר אבל מפחיד אותי השיעמום בבית והשיגעון,למרות שאני לא יכול כבר לראות את המקום הזה,איך אפשר להכיר ככה ולמצוא אישה כשאני בגילי בשוק ככה,שעד היום לא עשיתי משהו עם עצמי,המצב מאוד מדאיג אותי
מה יהיה?
אני מאוד מקוה שבזמן הקרוב בעז"ה אצליח ללמוד ולעשות משהו עם עצמי למרות שאני לא טיפוס של לימודים
[gif[/img]

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 03, 2008, 18:27:04 »
השעה עכשיו 17:53
הנה עומד להסתים עוד יום מבלי שעבר לי בו שום דבר,
בבית איפה שאני גר עושים לי בעיות ומי שאחראי עלי כגון עובדת סוציאלית וכד' לא רוצה כרגע לטפל בעניני סגלל שאני לא עושה את מטלותיי בדירה כמו שצריך.
13 שנה כבר אני חי ברפיון ולא עושה שום דבר,כולם אמרו לי כבר בגיל 17 ועוד לפני זה שאני יהיה בשוק,והנה היום אני אכן בשוק ולא יוצא מזה,מה שאני רוצה זה לעזוב לאלתר אבל מפחיד אותי השיעמום בבית והשיגעון,למרות שאני לא יכול כבר לראות את המקום הזה,איך אפשר להכיר ככה ולמצוא אישה כשאני בגילי בשוק ככה,שעד היום לא עשיתי משהו עם עצמי,המצב מאוד מדאיג אותי
מה יהיה?
אני מאוד מקוה שבזמן הקרוב בעז"ה אצליח ללמוד ולעשות משהו עם עצמי למרות שאני לא טיפוס של לימודים

שמעון הצדיק היה אומר: על שלושה דברים עומד - על תורה, עבודה וגמילות חסדים!
צא ולמד! אם לא תבלה הרבה זמן עמנו בפורום, אנחנו נבין אותך, אך צא ולמד! לך לישיבה, לשיעורי תורה ואולי תהיה גדול כרבי עקיבא ובו בעת שיהיה כסף תשלים את הבגרויות שלהן אתה כה זקוק.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 03, 2008, 19:42:35 »
השאלה איך יבוא הכסף?
[gif[/img]

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 03, 2008, 19:55:31 »
השאלה איך יבוא הכסף?
לשאלה זו אין לי פתרון, רק אתה יכול לענות עליה.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 03, 2008, 22:39:27 »
אני לא יודע מה לעשות קשה,המצב מדאיג אותי
                            --------------- 
מה שונה בנאדם כמוני מכל אחד אחר,שני ידים,שתי רגלים ולא מצליח להגיע להישגים בחיים

אולי מישהו יודע או מכיר איפה מארגנים מפגשי פנוים\פנויות בעולם הדתי           
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 03, 2008, 23:00:44 »
אני לא יודע מה לעשות קשה,המצב מדאיג אותי
                            --------------- 
מה שונה בנאדם כמוני מכל אחד אחר,שני ידים,שתי רגלים ולא מצליח להגיע להישגים בחיים

אולי מישהו יודע או מכיר איפה מארגנים מפגשי פנוים\פנויות בעולם הדתי           
אני מקווה שאתה שואל בצחוק...מפגש פנויים/פנויות-- בעולם הדתי? ועוד בחרדי?
אתה קראת את מה שאני רשמתי לך?

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 04, 2008, 10:17:30 »
קמתי הבוקר בהרגשה לא טובה,כמעט כל בוקר אני מתעורר בהרגשה לא טובה
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 04, 2008, 23:49:09 »
מה שבגדול הכי הכי מטריד אותי מכל הסיפור הזה,זה שעצם זה עד היום לא היה לי משהו רציני עם בנות,ולדעתי הדבר הזה יפגע בי מאוד וישפיע עלי מאוד על למצוא בת זוגי כי עובדה שעוד שבוע עובר ועוד שבוע וזה לא קורה זה הענין שמאוד מאוד מ-ד-א-י-ג וצריך מאוד להדאיג אותי ולהדליק אצלי נורה אדומה כי אין לי לאף אחד לספר את זה,וגם אם אני יספר את זה למשפיע שלי אז הוא יגיד לי את אותם שטויות ש"אני עסוק בעצמי ולא בודק מה אחרים צריכים" מה הקשר? הוא לא מבין את המצוקה שיש לי,שאני כבר בגיל מתבגר שבו כמעט 90% מבני גילי כבר נשואים פלוס ילד,הענין מטריד אותי תמיד,כשאני הולך ברחוב,כשאני יושן ואין לי עם מי לשתף אותו,אני שקוע עד היום כ"כ עמוק בלבד שלצערי "התרגלתי" לזה וזה מה שבכלל לא טוב ואני צריך לשנות,
מי יכול לעזור לי בענין הזה,עם מי אני יכול לדבר על זה? חבל,אני מאוד סובל מהקטע הזה וחיב למצוא מישהו לדבר איתו על זהלצערי ראיתי שלהיות בחב"ד ולהירשם אצל שדכניות חב"ד זה לא הלך כי או שלא היה להם מה להציע או שהשליח בשכונה סינן לי אותם,
אז מה כן צריך לעשות?
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 05, 2008, 01:33:28 »
דווקא הרעיון שלך לנסות משהו אחר חוץ מחב"ד למשל בהתנחלויות, אחלה רעיון!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 05, 2008, 10:26:10 »
השאלה אם זה יפתור לי  את הבעיה הנ"ל
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 05, 2008, 12:07:54 »
השאלה אם זה יפתור לי  את הבעיה הנ"ל
אנחנו לא נביאים, אם לא תנסה משהו לא תדע.

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 11, 2008, 08:52:40 »
מה זה השטויות האלה? המשפיע שלך קבע שלא תלמד? למה מי הוא בכלל? אתה יכול ללכת לבד מתי שרק תרצה ולהשלים הכל לבד. כנראה שאתה באמת מתעצל אבל מחפש אנשים אחרים להאשים. מה הבעיה שלך לקחת את הרגליים שלך וללכת לברר על לימודים? אחרי זה תמצא עבודה נורמלית, תממן את עצמך ועם הזמן גם תבוא האישה. אתה צריך להסתכל על ההתנהגות שלך ולהבין שככה אתה לא תמצא אישה לעולם. איזה אשה תסכים לחיות עם גבר שעובד 3 שעות ביום ולא מביא פרנסה?

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 11, 2008, 09:22:13 »
משה אני לא מכיר אותך ולא הייתי בפורום הרבה זמן אז גם אין לי רקע אבל מההודעה האחרונה שלך בפורום אני קולט שמה שאתה אומר פשוט לא הגיוני.
שאלת מה זה שבוז אז כנראה שלא היית בצבא, אז או שאתה פשוט ילד בן 17 (לא התכוונתי שבני 17 הם ילדים אלה שהוא בן 17 וגם ילד...) שמחרטט, או שלא שרתת בצבא.
אני מתאר לעצמי שהראשון זה הנכון...

אני לא מתכוון להעליב או משהוא פשוט אומר את מה שאני חושב יכול להיות שאני טועה, אם כן תקן אותי.... וסליחה מראש
« עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2008, 09:40:36 על ידי כח_יהודי »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 11, 2008, 11:05:14 »
נו כן,אז לא היתי בצבא אבל מה הקשר למה שאני שואל פה?
[gif[/img]

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 14, 2008, 03:11:01 »
משה היקר! :)
לגבי התורה, תתחיל לקחת על עצמך ספר כלשהוא ללמוד ותתקדם הלאה.
בן אדם צריך סביבה תומכת - כמו שיעור תורה, ורב שיוכל לדבר איתו חופשי ופתוח - ברוח שלך.

לגבי האשה, גם דרך אותו רב, דרך משפחה קרובים וכדו', חברים, אפשר להכיר אחלה בנות, מניסיון.

אתה צריך קודם לבנות את עצמך!
יסודות חזקים יובילו לבנין עצום, אתה רוצה לבנות 4 קומות או גורד שחקים?
זו העבודה הראשונה והחשובה ביותר! ללמוד ביסודיות את עיקרי היהדות והאמונה, הלכות בסיסיות וכדו'.

אשמח לדבר איתך, ואולי גם להפגש.
אני גר קרוב.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 14, 2008, 07:41:30 »
היי אחי
ראיתי הבוקר את הסרטון שלך עם התפילין אחלה סרט :)
תגיד,צילמת את עצמך במצלמת אינטרנט או מצלמה אחרת?
[gif[/img]

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
כבר מגיל 22 אני רוצה ללמוד ועד היום לא קרה כלו–
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 14, 2008, 19:31:44 »
תודה...
מצלמה של הסלולרי-samsung.
סתם בוקר שיגרתי במחנה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 14, 2008, 19:38:44 על ידי אחים באמת »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 14, 2008, 20:35:38 »
ואיך שמים את הסרטון ביוטוב?
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 14, 2008, 20:43:22 »
משה היקר! :)
לגבי התורה, תתחיל לקחת על עצמך ספר כלשהוא ללמוד ותתקדם הלאה.
בן אדם צריך סביבה תומכת - כמו שיעור תורה, ורב שיוכל לדבר איתו חופשי ופתוח - ברוח שלך.

לגבי האשה, גם דרך אותו רב, דרך משפחה קרובים וכדו', חברים, אפשר להכיר אחלה בנות, מניסיון.

אתה צריך קודם לבנות את עצמך!
יסודות חזקים יובילו לבנין עצום, אתה רוצה לבנות 4 קומות או גורד שחקים?
זו העבודה הראשונה והחשובה ביותר! ללמוד ביסודיות את עיקרי היהדות והאמונה, הלכות בסיסיות וכדו'.

אשמח לדבר איתך, ואולי גם להפגש.
אני גר קרוב.
איפה אתה גר?
באיזה שעה אפשר להתקשר אליך?
[gif[/img]

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 14, 2008, 21:16:12 »
אנא המשיכו במסרים פרטיים (לא כדאי לחשוף פרטים :)).

בהצלחה!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 18, 2008, 18:07:07 »
תשמעו אבל עלי היום יום די קודר,מרוב השיעמום אני חושב זה מכניס אותי למצב קודר ומדכא שגורם לי כל היום לשקוע בערגה ולהיזכר במלא זיכרונות כמו בנאדם בן 70,
כ"כ אני מחכה כבר ליום אחר,ליום שאני יסע כבר למקום אחר לעיר אחרת אפגוש אנשים חדשים ואפגוש בת זוג, תראו אני יודע שאני אולי אחד המבוגרים פה והרוב פה בני 16-18 ,אבל אני לא מזלזל בכם,
הבעיה שקשה לי לראות את הדברים האלה,ז"א כשאני בחוץ או בסופר כמו שקרה לי היום אני רואה מסביבי הרבה בחורות שלצערי לא מתלבשות אחרי צנוע,ואני משתגע ואומר לעצמי למה עד היום לא היה לי איתם קצה חוט של שיחה,של רומן ארוך,של יחסים ארוכים,במקום זה היתי כל השנים עד היום על הקנטים,ולרוב כיום אני נמצא בבית,אז מה שאני אומר זה איך אפשר בכלל לדבר על אישה ונישואין שעד היום לא היתה לי בת זוג רצינית ואמיתית
[gif[/img]

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 19, 2008, 05:53:01 »
משה, כדאי לך ללכת ליעוץ מקצועי, כמה פגישות עם פסיכולוג יכולות לעזור לך לנווט את החיים שלך למקום טוב יותר.