אני כבר לא יכול עם זה יותר שאני עובד בשוק.זה לא חיים ככה,וזה לא עושה לי טוב נפשית,
אבל לצערי לא רוצים לעזור לי בקטע הזה,דיברתי היום עם מי שהיה הרב שלי לשעבר שפעם אמר לי שאולי הוא יוכל לעזור לי בעבודה אז הוא אמר שהוא צריך על זה אישור מהמשפיע שלי,ושהתקשרתי למשפיע שלי אז הוא אמר לי שהוא לא מוכן לתת לי אישור לזה,הסברתי לו שלא טוב לי ושזה לא חיים ככה אך הוא טען שאני "מצמצם" את עצמי, אני מאוד רוצה ללמוד מקצוע אך לא כ"כ עוזרים לי בזה כמו למשל העובדת סוציאלית שלי,עלי לצין שנמאס לי כבר להיות כל הזמן בעבודות שהם זמניות ועל הפנים ומעבודות של זיעה וסבלות,
אני קורא לכל חברי הפורום להתאחד ולעזור לי במצוקה הקשה הזאת שלי ולעזור אם אולי הם שמעו על משהו עבודה אחרת או לימודים,אנא יהודים יקרים,עזרו לבחור בן 28 לצאת מהדבר הזה ומהשוק האיום עם העברינים שמה,
הדבר השני שמצער אותי יום ולילה הם החיים ללא בת זוג,נמאס לי כבר שכל יום ועוד יום ועוד שנה עוברת ועוד שנה ועד שנה וזה נגמר ללא חיים עם בת זוג,מפחיד אותי כבר שאני חס וחלילה ישאר רוק לכל החיים,קשה לי עם זה שעד היום כל השנים לא היה לי משהו רציני עם בנות,קשה לי עם הבדידות הקשה שמעיקה עלי,קשה לי עם זה שאני מוקף אנשים שלא עוזרים,קשה לי עם זה שאני מתפלל לה' ואין שום ישועה בחיי,לא יכול כבר לקום עוד בוקר ולקחת אוטובוס מהכרמל לשוק נמאס לי לשבת באוטובוס דחוק וצפוף ושאני חי ללא רשיון נהיגה עד היום כי המדינה לעת עתה לא נותנת לי,
אלה לא חיים ככה,אנא תעזרו לי,כי עוברים בי מחשבות לא טובות