שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

חיים רציתי לחדש לך קצת על השם או הקבוצה הפועל ת"א

<< < (2/8) > >>

שונא ערבים123:
לפני כמה זמן איזה אחד בפורום הביא סירטונים של הפועל הנאצית תל אביב והראו שם שני אנשים ששרים לחלק את ירושלים ולא צריך את הכותל חס וחלילה ואז שכימעט הגיע הסוף של הסירטון איזה אחד מהם נעמד מאחורי האיש ועשה עם היד את הצדעה הנאצית יד מורמת קדימה וגם איזה אחד אוהד הפועל עשה סירטון נגד אשכנזים ואמר כמה חבל שלא רצחו את כול האשכנזים ואז בסיום הסירטון הוא הראה את הדגל הנאצי למשך 5 שניות כיאלו הוא תומך בהם הנה קישור או האתר זה רק דוגמה למה שהם עושים

צדק:
צריך להרוג את הערבים האלה במשחקים.

גור-אריה:

--- ציטוט של: שונא ערבים123 על ספטמבר 01, 2008, 18:04:50 ---לפני כמה זמן איזה אחד בפורום הביא סירטונים של הפועל הנאצית תל אביב והראו שם שני אנשים ששרים לחלק את ירושלים ולא צריך את הכותל חס וחלילה ואז שכימעט הגיע הסוף של הסירטון איזה אחד מהם נעמד מאחורי האיש ועשה עם היד את הצדעה הנאצית יד מורמת קדימה וגם איזה אחד אוהד הפועל עשה סירטון נגד אשכנזים ואמר כמה חבל שלא רצחו את כול האשכנזים ואז בסיום הסירטון הוא הראה את הדגל הנאצי למשך 5 שניות כיאלו הוא תומך בהם הנה קישור או האתר זה רק דוגמה למה שהם עושים

--- סוף ציטוט ---
צר לי להודיע לך,אבל הנאצי שעשה את הסרטון הזה הוא לא שמאלני ולא אוהד הפועל. הוא סתם נאצי חולה נפש...

מדובר ביהודי חולה בשם רוני שתומך בשואה לכל האשכנזים בטענה שכל האשכנזים בוגדים וכל הספרדים נאמנים(דבר שברור שהוא אידיוטי לגמרי בין השאר
עקב מוצאו של הרב כהנא זצ"ל ראה ביוגרפיה באתר הבית שלנו,ומוצאה של טלי פטימה אייבי נתן ואחרים ימ"ש)האיש גם הכין מלא סרטוני נאצה נגד חיים
ונגד התנועה שלנו ואף סרטונים של כת השטן. הוא גם אחראי לכך שהרבה אנשים חושבים שחיים בעד רצח אשכנזים בגלל שהוא זייף סרטון
שבו הוא חתך כמה קטעים מתוך סרטון של חיים וערך את זה שישמע כאילו חיים תומך בדעותיו הנאציות של רוני,ועד היום אני צריך מדי פעם להפנות
אנשים לסרטון המקורי כדי להוכיח להם שחיים לא אמר דבר כזה מעולם.

כהניסט מהמרכז:
בבקשה למי שלא ראה
ככה נראים ילדים אוהדי הפועל

http://img78.imageshack.us/img78/1934/4038546vh1.jpg

אהרון.א.:

--- ציטוט של: כהניסט מהמרכז על ספטמבר 02, 2008, 07:10:45 ---בבקשה למי שלא ראה
ככה נראים ילדים אוהדי הפועל

http://img78.imageshack.us/img78/1934/4038546vh1.jpg

--- סוף ציטוט ---

אני בשוק! הילדים האלו מצדיעים בלי לדעת להיטלר יש"ו כנראה יש להם הורים מטומטמים

תפריט

[0] אינדקס הודעות