שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
חיים רציתי לחדש לך קצת על השם או הקבוצה הפועל ת"א
משה לוי:
--- ציטוט של: גור-אריה על אוקטובר 05, 2008, 12:56:07 ---תאמין לי בא לי לקחת את אוהדי הכדורגל לסיבוב בספארי,פשוט הגורילה חייבת לראות כזה דבר... :doctor:
--- סוף ציטוט ---
:::D :::D :::D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משה לוי:
מה שאני רואה וקורא ולא מאמין,שאחרי 60 שנות עצמאות במדינה עדין אני רואה פה הערות על עדות ועל צבעים ועל כורדי/טוניסאי,צפון תל אביבי,איך יהיה אי פעם שלום ביננו כשאנחנו חיים עוד עם סטיגמות ועם אידאולוגיה אחד כלפי השני,
הזדעזעתי שקראתי על העדות,ככה היו מדברים בשנות ה-50 ולצערי בשנות ה-2000 זה עדיין נמשך
לצערי הרב!!
אחים באמת:
--- ציטוט של: משה לוי על אוקטובר 09, 2008, 19:41:20 ---מה שאני רואה וקורא ולא מאמין,שאחרי 60 שנות עצמאות במדינה עדין אני רואה פה הערות על עדות ועל צבעים ועל כורדי/טוניסאי,צפון תל אביבי,איך יהיה אי פעם שלום ביננו כשאנחנו חיים עוד עם סטיגמות ועם אידאולוגיה אחד כלפי השני,
הזדעזעתי שקראתי על העדות,ככה היו מדברים בשנות ה-50 ולצערי בשנות ה-2000 זה עדיין נמשך
לצערי הרב!!
--- סוף ציטוט ---
אנשים לא מבינים את עומק נדרשות הכינוי שלי.
יהודי הררי:
--- ציטוט של: גור-אריה על אוקטובר 05, 2008, 12:56:07 ---תאמין לי בא לי לקחת את אוהדי הכדורגל לסיבוב בספארי,פשוט הגורילה חייבת לראות כזה דבר... :doctor:
--- סוף ציטוט ---
:::D
צודק אחי. אלה אנשים ברובם חסרי תרבות והשכלה, אין להם ערכים יהודיים. זה המון שמתחבא אחרי ההמון.
וזה בכל העולם, לא רק בארץ, בלי שום קשר למוצא מסויים , צבע עור ודת!
אך בית"ר ירושלים זאת קבוצה מזן נדיר, ובמיוחד אוהדיה, שמראים לאוייב הערבי את מקומו הראוי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה