שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

חיים רציתי לחדש לך קצת על השם או הקבוצה הפועל ת"א

<< < (3/8) > >>

שלומי:

--- ציטוט של: גור-אריה על ספטמבר 02, 2008, 00:22:46 ---צר לי להודיע לך,אבל הנאצי שעשה את הסרטון הזה הוא לא שמאלני ולא אוהד הפועל. הוא סתם נאצי חולה נפש...

מדובר ביהודי חולה בשם רוני שתומך בשואה לכל האשכנזים בטענה שכל האשכנזים בוגדים וכל הספרדים נאמנים(דבר שברור שהוא אידיוטי לגמרי בין השאר
עקב מוצאו של הרב כהנא זצ"ל ראה ביוגרפיה באתר הבית שלנו,ומוצאה של טלי פטימה אייבי נתן ואחרים ימ"ש)האיש גם הכין מלא סרטוני נאצה נגד חיים
ונגד התנועה שלנו ואף סרטונים של כת השטן. הוא גם אחראי לכך שהרבה אנשים חושבים שחיים בעד רצח אשכנזים בגלל שהוא זייף סרטון
שבו הוא חתך כמה קטעים מתוך סרטון של חיים וערך את זה שישמע כאילו חיים תומך בדעותיו הנאציות של רוני,ועד היום אני צריך מדי פעם להפנות
אנשים לסרטון המקורי כדי להוכיח להם שחיים לא אמר דבר כזה מעולם.

--- סוף ציטוט ---
אני מזרחי,אבל הבנאדם ההוא מיוטיוב פשוט טיפש
השואה הגיע גם לצפון אפריקה(מרוקו,תוניסיה,אלג'יריה ולוב) וגם לעיראק
ובתימן,יהודי שלא התחתן עד איזשהו גיל מסוים היו לוקחים אותו ומאסלמים אותו(בגלל זה יש הרבה יהודים תימנים שהגיעו משם נשואים כבר בגיל צעיר)

ולהפועל יש גם שיר "שימו את ירושלים בירדן"

שונא ערבים123:
זה רק עוד דוגמה קטנה למה שהם עושים ימח שמהם

א.ק:

--- ציטוט של: כהניסט מהמרכז על ספטמבר 02, 2008, 07:10:45 ---בבקשה למי שלא ראה
ככה נראים ילדים אוהדי הפועל

http://img78.imageshack.us/img78/1934/4038546vh1.jpg

--- סוף ציטוט ---

סתם לידע כללי - מעבר לזה שהצבע השולט הוא אדום-לבן, מאיפה לך שאלה באמת אוהדי הפועל? אחד מהם לובש בכלל חולצה של מנצ'סטר יונייטד.

יחיאל:

--- ציטוט של: א.ק על ספטמבר 02, 2008, 21:15:35 ---סתם לידע כללי - מעבר לזה שהצבע השולט הוא אדום-לבן, מאיפה לך שאלה באמת אוהדי הפועל? אחד מהם לובש בכלל חולצה של מנצ'סטר יונייטד.

--- סוף ציטוט ---
תסתכל מאחורה ותראה שלט ענק תלוי על הגדר רשום " הפועל.......(עוד כמה מילים שאני לא מבין)... ובסוף את הסמל של הקבוצה !

Maccabi Fanatic:
זה מהטורניר כדורגל של אוהדי הפועל שמתקיים כל שנה
יש קבוצה שמשחקת בטורניר של אוהדי מכבי שנקראת כהנא פנאטיקס שאוהדי הפועל דאגו להשוות אותם לניאו נאצים
אין הרבה מחשבה מאחורי הדברים אלא בעיקר רצון להיות אנטי ונגד כל מה שהוא לא הם
חלקם גם יצרו קשר עם תנועות אנטי פאשיסטיות כאלה ואחרות באירופה
וחלקם גם דואג להגיע להפגנות השמאל המסריחות

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה