שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מה דעתכם על אוהדי ביתר ?!..

<< < (6/9) > >>

חד כתער:

--- ציטוט של: א.ק על נובמבר 05, 2008, 06:15:08 ---עבאס סואן שיחק בבית"ר במהלך 06/07, אינטליגנט.

--- סוף ציטוט ---
חחחחח איזה אפס יצאתה :::D :laugh:

אחים באמת:
אם המגמה היא לא לקנות מערבים...
אז מה יותר סותר מהעסקת שחקן ערבי מוסלמי?
מה אתם אומרים על זה?

הכהניסט מירושלים:

--- ציטוט של: א.ק על נובמבר 05, 2008, 06:15:08 ---עבאס סואן שיחק בבית"ר במהלך 06/07, אינטליגנט.

--- סוף ציטוט ---
איזה אפס חחחחחחח אני לא יכל להפסיק לצחוק :::D

צהוב בדם:

--- ציטוט של: מכבי חיפה אימפריה על נובמבר 06, 2008, 21:11:36 ---אני רוצה להבהיר את הצד הירוק זה נכון שלמכבי אין שם של ימניים קיצוניים אבל בהחלט הייתי מגדיר את מכבי כימניים יש הרבה ימניים במיוחד ביציע ג' ומי שלא מאמין לי מוזמן להכנס לאתר של הקופים הירוקים ולראות שם דיוניים על פוליטיקה ולראות כמה ימניים יש .הסטיגמה שמכבי חיפה הם שמלאנים זה לא נכון דבר ראשון בחיים אל תכתבו במשפט אחד את הגועל השמלאנים מת"א למכבי חיפה וגם לכול מי שחושב שיש הרבה ערבים ביציע אז כנראה שהוא בחיים לא היה בקיריית אליעזר כי אין הרבה ערבים. ובקשר לאוהדי ביתר כול הכבוד לכם על האומץ והגזענות והשמעת הדעה אבל אתם לא יודעים לעשות הפרדה בין יהודים לערבים כי בכול משחק כמו מכבי חיפה אתם דוקרים יהודים . מה יוצא לכם מכול הדיבורים שלכם על אהבת ישראל ושאתם שרים מאמינים בני מאמינים והולכים להרביץ ליהודים .וחוץ מז שכיאל הוא דרוזי וגדיר הוא בדואי ובמשחק נגד סכנין הבאנו מלא דיגלי ישראל.

--- סוף ציטוט ---
אולי יש לך ימניים אבל לימניים האלה אין מספיק כח בקהל שלכם ועם היה כח לא היה לכם ערבים  לא במגרש ולא ביציע .. וכיאל מוסלמי הדוק הבן זונה .. והקטע עם המכות זה כבר משו אחר זה נוצר מהתגרויות של הקהל שלכם

ניר:
מחר תהיה דקת דומייה בקרית אליעזר,בואו נראה כמה אוהדי חיפה ימניים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה