שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מה דעתכם על אוהדי ביתר ?!..
צדק:
בקשר לתגובה של האוהד של חיפה שאמר שבאדיר בדואי, :laugh: אם אתה חי בסרט שבדואים פחות גרועים מערבים אוו וואט אבר אתה טועה אחי טעות מרה.
אני גר בנגב הם הדבר הכי נורא שיש בעולם הזבל האנושי האלה, הם מרביצים לאנשים חלשים נטפלים לבנות שלנו,הורגים בכבישים בקצב מטורף וגורמים לאנשים לפחד במדינה שלהם מדינת היהודים. "להיות עם חופשי בארצנו", לא? זהו שלא.
חוץ מזה א.ק. כל כך שפל שהוא אפילו לעג וכתב לבחור ההוא אינטיליגנט חחחח בטח הוא קובר עצמו עכשיו- אם כן אשמח להוסיף עליו קצת חול.
ברוך הגבר:
הפועל ת"א גרמניםםם הם שונאיםם תיהודים
ואתה שכתבת שעבאס סואן שיחק בבוקר אתה ילד בן 4 והגיע הזמן פיפי ולישון..
זה כנראה 1 באפריל ולא שמנו לב חחחח הערבי הזה לא ישים אפילו בפורים לא הייתי נותן לו חולצה של ביתר לערבי המלוכלך הזה
שלומי:
--- ציטוט של: Scarface על נובמבר 05, 2008, 00:11:40 ---אוהדי ביתר הערבים-יהודים דקרו היום אוהד של הפועל ת"א.
--- סוף ציטוט ---
ובינינו,זה בצדק
זה לא היה על ההפסד אלא על משהו אחר
--- ציטוט של: א.ק על נובמבר 05, 2008, 06:15:08 ---עבאס סואן שיחק בבית"ר במהלך 06/07, אינטליגנט.
--- סוף ציטוט ---
אמנם שחקן ערבי היה בבית"ר,אבל בתוך כמה ימים הוא פשוט ברח
אף אחד לא רצה אותו שם
וזה לא עבאס סואן
ביתרי-ימני:
איברהים נדאללה ימח שמו ויאבד זכרו שיחק
אבל הוא עף תוך כמה ימים.
מוות לערבים!
יחיאל:
א
--- ציטוט של: בן שתי על יולי 27, 2008, 02:35:26 ---אני בתור אוהד ביתר מאמין שהם האנשים היחידים שדת הימין יכולה להסתמך עליהם בתעמולות כאלו ואחרות..
מכיוון שהם היחידים שמעלים דגלים שדוגלים בימין קיצוני במשחקיהם
הם היחידים שצועקים מוות לערבים..
אני אומר שכל מי שבא (מכיוון שאני נוסע)למשחק של ביתר מול סכנין בדוחא הוא שליח האל ועושה מצווה
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליהם על אוהדי ביתר ואם אתם באים למשחק מול האויב הציוני ימח שמוו
--- סוף ציטוט ---
"האויב הציוני יימח שמו" - הכוונה לאוהדי סכנין?
"אוייב " מסכים! "ימח שמם" מסכים בהחלט! "ציוני" - לא אומרים את זה על ערבים...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה