שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מה דעתכם על אוהדי ביתר ?!..
צהוב בדם:
--- ציטוט של: Scarface על נובמבר 05, 2008, 00:11:40 ---אוהדי ביתר הערבים-יהודים דקרו היום אוהד של הפועל ת"א.
--- סוף ציטוט ---
אבא שלך יהודי ערביי תגידוו מה נידפק לאנשים פה השכלללללללללללל אתה יודע מי אלהה אוהדיי הפועל שאתהה מזיין תמוחח . הם אלה ששרים שהם לא רוצים את ירושליים במדינה שקוראים לחלק אותה '' ירושלים לא באירופה ירושלים בירדן '' זה מה שהם אומרים שסדאם חוסיין הנאצי בן זונה ניפטר הם עשו לו שלט הבני זונות .. אז שאף אחד לא יידבר פה שטויות על ביתר למה אף קהל בליגה לא מגיע לרמה של ביתר באהבת המדינה הזאת .. ועם יש כאלה בחיפה אז שיאכלו תלב שהם לא יכולים לשיר את זה שהערבים לא ירביצו להם
מכבי חיפה אימפריה:
אני רוצה להבהיר את הצד הירוק זה נכון שלמכבי אין שם של ימניים קיצוניים אבל בהחלט הייתי מגדיר את מכבי כימניים יש הרבה ימניים במיוחד ביציע ג' ומי שלא מאמין לי מוזמן להכנס לאתר של הקופים הירוקים ולראות שם דיוניים על פוליטיקה ולראות כמה ימניים יש .הסטיגמה שמכבי חיפה הם שמלאנים זה לא נכון דבר ראשון בחיים אל תכתבו במשפט אחד את הגועל השמלאנים מת"א למכבי חיפה וגם לכול מי שחושב שיש הרבה ערבים ביציע אז כנראה שהוא בחיים לא היה בקיריית אליעזר כי אין הרבה ערבים. ובקשר לאוהדי ביתר כול הכבוד לכם על האומץ והגזענות והשמעת הדעה אבל אתם לא יודעים לעשות הפרדה בין יהודים לערבים כי בכול משחק כמו מכבי חיפה אתם דוקרים יהודים . מה יוצא לכם מכול הדיבורים שלכם על אהבת ישראל ושאתם שרים מאמינים בני מאמינים והולכים להרביץ ליהודים .וחוץ מז שכיאל הוא דרוזי וגדיר הוא בדואי ובמשחק נגד סכנין הבאנו מלא דיגלי ישראל.
ניר:
--- ציטוט של: א.ק על נובמבר 05, 2008, 06:15:08 ---עבאס סואן שיחק בבית"ר במהלך 06/07, אינטליגנט.
--- סוף ציטוט ---
חח טוב אחי,הושפלת.
ניר:
--- ציטוט של: Scarface על נובמבר 05, 2008, 00:11:40 ---אוהדי ביתר הערבים-יהודים דקרו היום אוהד של הפועל ת"א.
--- סוף ציטוט ---
אתה פאקינג שמואלני יצאת פה כרגע,כי אתה מגן על אנשים יותר גרועים משמואלנים,
אנשים שמייצגים את השמאל הקיצוני,ואני יכול להוכיח לך את זה..
אתה לא יודע את מי דקרו ועל מה דקרו,תפסיקו לדבר שטויות פה.
דור1992:
--- ציטוט של: מכבי חיפה אימפריה על נובמבר 06, 2008, 21:11:36 ---אני רוצה להבהיר את הצד הירוק זה נכון שלמכבי אין שם של ימניים קיצוניים אבל בהחלט הייתי מגדיר את מכבי כימניים יש הרבה ימניים במיוחד ביציע ג' ומי שלא מאמין לי מוזמן להכנס לאתר של הקופים הירוקים ולראות שם דיוניים על פוליטיקה ולראות כמה ימניים יש .הסטיגמה שמכבי חיפה הם שמלאנים זה לא נכון דבר ראשון בחיים אל תכתבו במשפט אחד את הגועל השמלאנים מת"א למכבי חיפה וגם לכול מי שחושב שיש הרבה ערבים ביציע אז כנראה שהוא בחיים לא היה בקיריית אליעזר כי אין הרבה ערבים. ובקשר לאוהדי ביתר כול הכבוד לכם על האומץ והגזענות והשמעת הדעה אבל אתם לא יודעים לעשות הפרדה בין יהודים לערבים כי בכול משחק כמו מכבי חיפה אתם דוקרים יהודים . מה יוצא לכם מכול הדיבורים שלכם על אהבת ישראל ושאתם שרים מאמינים בני מאמינים והולכים להרביץ ליהודים .וחוץ מז שכיאל הוא דרוזי וגדיר הוא בדואי ובמשחק נגד סכנין הבאנו מלא דיגלי ישראל.
--- סוף ציטוט ---
בקשר לדגלים אתה צודק
אבל כיאל וגדיר הם ערבים מוסלמים הם לא בדואים או דרוזים
הייתי פה כתבה על כיאל שהוא מוסלמי וגדיר גם כזה
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה