שונות > מה שבראש
אני בדרך כלל לא בן-אדם שתופס מעצמו גבר ומאיים..
asdf123:
--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 28, 2007, 23:56:18 ---מה שיש לי לומר על אותו מעשה:פשוט תרבות מערבית,ואם נשחק עם המילים אז זאת תרבות ערבית רק יותר "נאורה".
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט ---הדבר הזה הוא תוצאה ישירה של הקמת מדינה ללא שום זיקה למסורת היהודית ושבעצם בעטה בכל דבר שריח יהדות נודף ממנו, כפי שמצטייר יפה בחזונם של הוגיה, מהרצל ועד בן גוריון.
בצירוף הניהליזם מבית היוצר של הזוהמה ותת-התרבות המערבית, ולהלן התוצאות.
--- סוף ציטוט ---
אהה, ובציבור החרדי/דתי/שומרי מצוות אין מקרי אונס. זה מקרי פרטי השמור אך ורק ליהודים החילונים. אולי אם ההיינו חיים כמו החרדים היה יותר טוב (אונס בסתר - ואני מדבר על המקרים שהגיעו והוכחו בבית המשפט, גניבה בסתר, רצח בסתר, ניאוף בסתר, גזענות - זה לא מתחתן עם ספרדי, זה לא עם אשכנזי, זה לא עם חוזר בתשובה).
אני מודה לקב"ה שהביא עלינו את הדתיים הלאומיים שמהווים איזון כל כך חשוב ומקרבים אותי כל כך אל מסורת אבותי.
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
אחי,בסוף היא סתם שתתה איתם וודקה,השתכרה,חזרה הביתה,ואמרה שאנסו אותה... >:(
אֵיתָן:
--- ציטוט של: asdf123 על נובמבר 06, 2007, 05:18:31 ---
אהה, ובציבור החרדי/דתי/שומרי מצוות אין מקרי אונס. זה מקרי פרטי השמור אך ורק ליהודים החילונים. אולי אם ההיינו חיים כמו החרדים היה יותר טוב (אונס בסתר - ואני מדבר על המקרים שהגיעו והוכחו בבית המשפט, גניבה בסתר, רצח בסתר, ניאוף בסתר, גזענות - זה לא מתחתן עם ספרדי, זה לא עם אשכנזי, זה לא עם חוזר בתשובה).
אני מודה לקב"ה שהביא עלינו את הדתיים הלאומיים שמהווים איזון כל כך חשוב ומקרבים אותי כל כך אל מסורת אבותי.
--- סוף ציטוט ---
ומה זה קשור עכשיו ציבור דתי או חרדי?
אני הבאתי עובדות,ולא דיברתי על המגזר החרדי או הדתי,אין טעם להתגונן בחור.
התרבות המערבית ברך לנפילה,מי שלא שם לב לנפילה הזאת,אני חושב שכדי לו מאוד להתעורר.המערב יפול מבחינה כלכלית,מוסרית,תרבותית,וצבאית.
התרבות המערבית,הקומניזם ועוד כל מיני אידיולוגיות אנטי יהודיות מובהקות הרסו לנו את היהדות,כמו יהדות ברית המועצות,ארה"ב,אהה ושכחתי את היהדות בארץ ישראל.
שלמה:
יש חרדים ודתים שאונסים אבל חרדים+דתים זה 15% מהאכלסיה וספק גדול שזה 5% ממיקרי האונס.
היה לפני איזה 8 חודשים איזה חרדי שאנס צעקו לגבי זה כאילו שכול הדתים והחרדים אוסים מידי יום.
בגדול המגזר הדתי או החרדי רוצח אונס ושודד הרבה הרבה פחות מהמגזר החילוני- ותגיד מה שתגיד.
asdf123:
--- ציטוט ---ומה זה קשור עכשיו ציבור דתי או חרדי?
אני הבאתי עובדות,ולא דיברתי על המגזר החרדי או הדתי,אין טעם להתגונן בחור.
התרבות המערבית ברך לנפילה,מי שלא שם לב לנפילה הזאת,אני חושב שכדי לו מאוד להתעורר.המערב יפול מבחינה כלכלית,מוסרית,תרבותית,וצבאית.
התרבות המערבית,הקומניזם ועוד כל מיני אידיולוגיות אנטי יהודיות מובהקות הרסו לנו את היהדות,כמו יהדות ברית המועצות,ארה"ב,אהה ושכחתי את היהדות בארץ ישראל.
--- סוף ציטוט ---
ההפך מתרבות מערבית בארצנו היא החרדים - ולכן זה הצד השני שהראיתי.
לא צריך לחפש אשמים בעם, מה שאנו צריכים זה להגיע למצב בו "כל ישראל אחים" - אז אנו נצליח לנצח הכל בעזרת השם.
--- ציטוט ---יש חרדים ודתים שאונסים אבל חרדים+דתים זה 15% מהאכלסיה וספק גדול שזה 5% ממיקרי האונס.
היה לפני איזה 8 חודשים איזה חרדי שאנס צעקו לגבי זה כאילו שכול הדתים והחרדים אוסים מידי יום.
בגדול המגזר הדתי או החרדי רוצח אונס ושודד הרבה הרבה פחות מהמגזר החילוני- ותגיד מה שתגיד
--- סוף ציטוט ---
.
בקשר לאונס היו מחקרים בקשר להתפלגות באוכלוסיה - אין הבדל בית דתיים/חרדים לחילונים. אין הבדל בין עשירים ועניים, אין הבדל בין ספרדים ואשכנזים. כולם "זוכים" לנתח שווה. כמובן שהכוונה למקרים המדווחים.
אין פחות בשום מגזר, ולא חסר דתיים כנים שיודו בכך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה