שונות > מה שבראש

אני בדרך כלל לא בן-אדם שתופס מעצמו גבר ומאיים..

<< < (3/4) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: asdf123 על נובמבר 06, 2007, 19:20:20 ---ההפך מתרבות מערבית בארצנו היא החרדים - ולכן זה הצד השני שהראיתי.
לא צריך לחפש אשמים בעם, מה שאנו צריכים זה להגיע למצב בו "כל ישראל אחים" - אז אנו נצליח לנצח הכל בעזרת השם.

--- סוף ציטוט ---
לא חידשת לי כלום,אבל שוב המערב הוא אכן מכשול להתפתחותו של עם ישראל.
מה יש לך מהחרדים???
אני לא חרדי,אבל לביתניים התרבות המערבית הביאה הרס לעם שלנו.
אני לא מחפש אשמים בעם,אני תמיד אומר שהעם צריך להתעורר ולא לפזול לכנסת,כי הכנסת מבצעת טרור "פוליטי" שמביא להשמדתנו.
הישועה תגיע מהעם,ולא מהכנסת,זאת דעתי האישית.
אם מדינת ישראל קוראת לעצמה מדינה דמוקרטית,אז היא באמת נחשבת מדינה גזענית.
למרות שישראל היא מדינה שאין לה שום סממן דמוקרטי.

asdf123:

--- ציטוט ---לא חידשת לי כלום,אבל שוב המערב הוא אכן מכשול להתפתחותו של עם ישראל.
מה יש לך מהחרדים???
אני לא חרדי,אבל לביתניים התרבות המערבית הביאה הרס לעם שלנו.
אני לא מחפש אשמים בעם,אני תמיד אומר שהעם צריך להתעורר ולא לפזול לכנסת,כי הכנסת מבצעת טרור "פוליטי" שמביא להשמדתנו.
הישועה תגיע מהעם,ולא מהכנסת,זאת דעתי האישית.
אם מדינת ישראל קוראת לעצמה מדינה דמוקרטית,אז היא באמת נחשבת מדינה גזענית.
למרות שישראל היא מדינה שאין לה שום סממן דמוקרטי.
--- סוף ציטוט ---

אין לי כלום איתם, הכוונה שלי הייתה להציג מגזר שאינו תומך בתרבות המערבית ולהראות שהוא לא יותר טוב ממני ומרוב העם שכן הולך עם התרבות המערבית (וחלקם משלבים זאת עם שמירת מצוות, זה לא מחסום).

התרבות המערבית לא הביאה הרס לעם שלנו, אך אני אשמח אם תוכל להאיר את עיני ולהראות לי איך נהרסנו - ואנא אל תיתן לי דוגמאות שגם אנשים שלא מושפעים מהתרבות המערבית ולא הולכים איתה עושים- ברגע שיש מקרים שקורים אצל שני הצדדים, אי אפשר להאשים צד מסויים בגרימתם.

אב בעניין,

--- ציטוט ---מה שיש לי לומר על אותו מעשה:פשוט תרבות מערבית,ואם נשחק עם המילים אז זאת תרבות ערבית רק יותר "נאורה".
--- סוף ציטוט ---

אני לא רואה קשר בין תרבות מערבית לערבית. אלו הם הפכים שונים לגמרה.

שלמה:
המחקר הזה שקרי לחלוטין הרי ברור שערבים אונסים יותר מיהודים וחילוניים יותר מדתים.

asdf123:
ברור למי? אגב אני חושב שהמחקר נעשה רק בקרב המגזר היהודי, איני בטוח.

בעצם אתה צודק, בציבור החילוני יש הרבה יותר מקרי אונס כי בציבורים מסויימים קיים קשר של שתיקה (אבל אם נהיה כנים, זה שיש מקרים שלא מדווחים זה לא אומר שהם לא קיימים). בואו נלך עם זה יותר רחוק ונגיד שגם ספרדים אונסים יותר מאשכנזים, עניים יותר מעשירים (כי הרי המחקר שקרי, לא יכול להיות שרק חלק אחד הקשור לדתי/חילוני שכמו שציינתי מצא התפלגות שווה כמעט לחלוטין).

נץ וגאה בזה:
סלח לי ASDF123, אבל כמה מקרים קרו בדיוק בציבור הדתי חרדי, שילד/נער או חבורה של ילדים/נערים ביצעו מעשי סדום ו/או אונס בילדה/נערה/אישה אחרי שצפו בסרט כחול? לעומת המקביל החילוני?
כמה מקרים של נערים דתיים דקרו האחד את השני לאחר קטטה במועדון? לעומת אחיהם החילוניים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה