שונות > מה שבראש
אני בדרך כלל לא בן-אדם שתופס מעצמו גבר ומאיים..
נאור:
אבל אני חייב להגיד - אם הילדים שאנסו ילדה בת 12 אתמול בחולון היו מגיעים לי לידיים , אני בספק רב אם הם היו ראויים לקבורה .
הייתי שוחט אותם כמו ששחט אליהו הנביא את נביאי הבעל , ואז חותך אותם לחתיכות ושורף . אני מאחל להם רק רע בחיים , שלא יראו אור יום
ומי ייתן שיאנסו את אחיותיהם ואימם ואת כל הקרובים שלהם . שיקבלו דין מוות גם כאן וגם דיני גיהנום וכף הקלע למעלה .
אני מזועזע , יש לי אחות בת 12 , אני חושב רגע שאם זה היה קורה לי - הייתי הולך לתחנת משטרה ופשוט הורג אותם ומתעלל גם בגופות שלהם .
כל בן אדם צריך לעשות חשבון נפש איך לעזאזל החברה שלנו הגיעה למצב שילדים בני 13 אונסים ילדה בת 12 ומסממים אותה ומשקים אותה באלכוהול
עד שהיא מחוסרת הכרה ובמצב קשה . ילדים בני 13 !!! עדיין לא גילו את האיבר מין שלהם בכלל !!! קרי לילה לא היה להם !!! 13 , גיל מצוות לעזאזל!!!!!
אם כבר הנץ דיבר על ערכים במדינה שלנו וקשה שקשה למצוא אותם ,
היום קיבלנו הוכחה חותכת שערכים ומדינת ישראל החילונית לא הולכים יד ביד ונהפוך הוא - שונאים אחד את השני . אם פישרים מסריחים מרשים
לעצמם להתעלל כך בילדה בת 12 אז צריך פשוט לסגור את הבאסטה וללכת כולנו לעזאזל , כן גם אנחנו!!! גם אנחנו על ששמענו על המקרה הזה !!!
אם יבוא יום והאנסים הרוצחים האלה יצאו לחופשי או שמא לא יאסרו ,
אני ייאחל בכל יום ביומו את כל האיחולים למעלה . מי ייתן ותשרף נשמתם בכף הקלע
IRON_MAN:
זה הכל בגלל המשטרה ובתי-המשפט שמרחמים על העבריינים במקום על הקורבנות.
צריכים להחמיר את הענישה באופן-מיידי.
Aaron:
החינוך בבית...
נץ וגאה בזה:
הדבר הזה הוא תוצאה ישירה של הקמת מדינה ללא שום זיקה למסורת היהודית ושבעצם בעטה בכל דבר שריח יהדות נודף ממנו, כפי שמצטייר יפה בחזונם של הוגיה, מהרצל ועד בן גוריון.
בצירוף הניהליזם מבית היוצר של הזוהמה ותת-התרבות המערבית, ולהלן התוצאות.
אֵיתָן:
מה שיש לי לומר על אותו מעשה:פשוט תרבות מערבית,ואם נשחק עם המילים אז זאת תרבות ערבית רק יותר "נאורה".
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה