חדשות ודיונים > דיון כללי

תשובה לדולפין.

<< < (2/6) > >>

בייקר:
יש כאן הסטת הויכוח.קיימות בעיות בטחוניות קשות.הבעיה של המדינה היא לא מחסור בציצים מקפצים.אנו עובדים 5 ימים בשבוע אתה יכול לבלות יום חמישי בלילה עד הבוקר ולמצוא לך ציצים כאוות נפשך,אחר כך תנוח ותישן בשישי שבת ביחד עם הציצי.
נראה לך שאם חיים בן פסח עולה לארץ או שמרזל נכנס לכנסת במקום לטפל בערבים או בשמאל הם ישקיעו את מרצם במועדון לילה בת"א וילחמו בחילונים?!
זה מה שיעסיק אותם?קראת על זה כאן או שמעת.
לחיים ולמרזל מפריע מצעד הגאוה ולא חיי הלילה או הבילוי בת"א.

דוקא_כך:
מועדון לילה זה עסק בבעלות פרטית---אנחנו הכהניסטים האמוניים מדברים על השבתה אך ורק של ארגונים ממשלתיים בשבת.

בקשר לרצון שלך לצפות ב"ציצים מקפצים" בטלוויזיה---לדעתי זה מעיד על חוסר בדבר האמיתי בחייך האמיתיים.  מה הטעם לצפות בטלויזיה, ולהתחרמן עד כדי תסכול?  "הרהורי עברה קשים מעברה." תמצא אשה ראויה ואז תרצה לבלות זמן איתה במקום לבהות בטלויזיה.  ;)  (כמובן שבתור כהניסט מתחזק באמונה אני מחויב להזכיר שהמטרה הסופית היא נישואים כשרים והקפדה על טהרת המשפחה.)

liorso:
אני לא מסכים איתך צריך לשאול את חיים בן פסח אבל המועדונים יסגרו בשבת כמו הקניונים וכו'...

דוקא_כך:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 11, 2007, 18:05:21 ---אני לא מסכים איתך צריך לשאול את חיים בן פסח אבל המועדונים יסגרו בשבת כמו הקניונים וכו'...

--- סוף ציטוט ---
רעיון מצוין.  מה דעתך לכלול זאת באשכול השאלות?  כולנו נכיר תודה לך על כך!

liorso:
שאלתי אפילו שהתשובה ברורה לי עכשיו כי עכשיו נזכרתי שיורשה לחלל שבת רק בבית ולא בפרסיה (מועדונים וכו'..)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה