חדשות ודיונים > דיון כללי
תשובה לדולפין.
בייקר:
כהניסטים מתבססים על הרב כהנא.מרזל רץ עם קליינר בשביל לגטימציה בגלל החרם שמוטל על כהניסטים.
הכהניזם אינו דוגל בכפיה דתית בכלל אלא בהכרת מסורת ישראל.
כולנו יוצאים לבלות אנו לא סגפנים.
בעיקרון הכהניזם בא לפתור את בעית הערבים ולא להכנס לאנשים לצלחת או למיטה או לבית.
אין פסול בקליינר הוא יהודי טוב.
שיטת הספאם איננה טובה.בכל זאת פעילים פוליטיים רוצים לעשות לעצמם נפשות ולפרסם את חיים בן פסח ודבריו.
נשמח לשמוע ממך הצעה טובה יותר כיצד לפרסם את הפורום ואת חיים.
עובדה שהגעת אלינו וזה חשוב.
ימני אמיתי צריך להיות בימין האמיתי.
הבעיה איננה פרסונלית לא כולם כאן מאוהבים בזקן של מרזל ואני מסכים גם שיאנה חודריקר יפה יותר ממרזל ושמרזל אינו בראד פיט.
יש עקרונות,יש דרך.
לדעתי גם חיים בן פסח המגולח למשעי יראה יפה יותר בחליפה ובעניבה.
הרוב כאן חילוני וגר במרכז.
תאמין לי שאנו לא נזירים אבל ארץ ישראל ועם ישראל חשובים לנו,אכפת לנו מהאחים שלנו.
אני שמח שאתה כאן וברוך בואך אלינו.
DolphinBoy:
יש שיחלקו עליך בייקר, אבל אני מסכים איתך בייקר הוא נראה בדיוק כמו מישהו שהייתי מבציע לו אם הוא היה מתחייב לשמור על הסטטוס קוו מבחינת מועדונים והתוכניות בטלויזיה.
liorso:
מועדונים וטלויזיה זה מה שעושה לך את החיים מאושרים?
ניתן למצוא לזה פתרונות למשל קיצור ימי הלימוד לחמישה והמועדונים יהיו פתוחים בחמישי, בנוסף להתחיל בימי ראשון את הלימודים מאוחר יותר ואז ניתן גם במוצאי שבת לצאת. זה פשוט עיניין של הרגל...
לגבי טלוזיה אני באמת לא מבין אותך קשה לך 24 שעות בלי טלויזיה? אני בטוח שזה לא יהיה לך כל כך נורא אחרי שבועיים-שלושה..
DolphinBoy:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 11, 2007, 13:43:20 ---מועדונים וטלויזיה זה מה שעושה לך את החיים מאושרים?
ניתן למצוא לזה פתרונות למשל קיצור ימי הלימוד לחמישה והמועדונים יהיו פתוחים בחמישי, בנוסף להתחיל בימי ראשון את הלימודים מאוחר יותר ואז ניתן גם במוצאי שבת לצאת. זה פשוט עיניין של הרגל...
לגבי טלוזיה אני באמת לא מבין אותך קשה לך 24 שעות בלי טלויזיה? אני בטוח שזה לא יהיה לך כל כך נורא אחרי שבועיים-שלושה..
--- סוף ציטוט ---
טוב נתחיל מזה שאני בן 24 ואת ימי הלימוד שלי סיימתי בהצלחה אז אתה מתכוון אולי 5 ימי עבודה
חוץ מזה תראה מה קורה פה בעצם, אתה ככהניסט לא מסכים איתי אז במקום זה אתה לוקח את הדברים שאני אוהב ועושה אותם לדבר שלילי
דהיינו החיים החילוניים התוכניות שאני אוהב בטלויזיה שכן כוללות מדי פעם ציצים מקפצים - וללכת עם החבר'ה לאיזה מסיבה טובה שיש דיג'יי טוב בארץ
או כל הדברים שחילוניים עושים - אני לא מנסה להשחיר את אורח החיים הדתי ואני לא מצפה שישחירו את אורח החיים שלי!
אם הימין של כהנא ושל קליינר לא ילמדו לשחק יפה ביחד לא נהיה בכנסת, לא חרות שלי ולא כהנא שלכם או מרזל או מי שזה לא יהיה.
liorso:
א) אני חילוני! ואני גם יוצא למסיבות בכלל לא קצת!
ב) אמרתי שצפיה בטלויזיה זה רע? אמרתי שאפשר להתמודד בלי זה פעם שבוע.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה