אין לזה קשר לערכים , זה פשוט לא מכובד . מילא זה היה אויב ערבי , אבל זה לא - ובגלל שהוא היה יהודי אין לנו זכות לרקוד על הדם ולשמוח על רצח . אם אנחנו שמחים
זה הופך אותנו ללא יהודים כי כתוב בתורה הקדושה שלנו במצוות לא תעשה - "לא תרצח!" . את התורה כמו שכולכם יודעים לא אני כתבתי אלא האחד והיחיד בורא עולם
שברא אותנו - הוא יודע הכל ואם הוא ברב גדלותו אמר את זה מי אנחנו שנמרה פיו?
אנחנו לא ימין קיצוני , אנחנו פשוט ימין אמיתי . אומנם אנחנו מוגדרים כימין קיצוני ע"י המשאל הבולשביקי - אבל זה לא נכון . לא כל מי שמייחל לא"י השלמה והיהודית
הוא ימין קיצוני . אנחנו ימין אמיתי - כי הימין שהליכוד מצייר זה בעצם מרכז - ככה שאנחנו הימין הטהור במדינה הזאת . אל לנו להתנהג כמו ערבים ולצייר "כדור בראש"
ודברים בסגנון - לא רק שזה לא מוסיף כבוד , זה גם מעיד עלינו דברים שהם לא באמת אנחנו .
ולסיום , אם אתה כבר מדבר על חוסר ערכים - מה דעתך על צמד המשתמשים פה שאני לא זוכר את שמם שהחליטו לעשות מעשה גבורה ולירוק על תמונה של רבין - כן , כן ,
לירוק! נו באמת , זה מעשה של פחדנים , זה מעשה חוסר ערכים . ואני לא מדבר כשמאל אלא כימין מובהק - שמאלני היה מעיר על זה כי בשבילו זה פגיעה בסמל ופגיעה במורשת
וחוסר X ומוגבלות Y - אני מעיר על זה כי מבחינתי לירוק על תמונה זה מעשה מטומטם שלא מוסיף כבוד אלא רק מראה כמה אנשי הימין האמיתי הם ילדים קטנים שבשבילם
לירוק על תמונה של בוגד זה גבורה .
גבורה זה להלחם על שלך , להיות נאמן למדינה שלך ולחברים שלך ולעמוד איתן כנגד כל אוייבך ,
ולא לירוק בצורה פחדנית על איזה תמונה של שמאלני בוגד .