חדשות ודיונים > דיון כללי

ההצעה שלי לסמל הכהניסטי החדש

<< < (5/7) > >>

עז77:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 10, 2007, 19:54:20 ---
--- ציטוט של: האלקשי על ינואר 10, 2007, 13:47:27 ---כמה הערות:

א. אחסוך לך את המאמץ שבבירור. כל סמל שהוא קונסטלציה כלשהי של אגרוף ומגן דוד יהיה בלתי חוקי במדינה הבולשויקית יסראל.
היו אנשים שהורשעו בתמיכה בארגון טרור אפילו בעוון הגדול של הנפת דגל עם תמונת הרב כהנא.

ב. כדאי לחשוב על סמל חדש לגמרי, ולדעתי זה שווה את המאמץ.

ג. הזוית החדשה של האגרוף גם היא לא מקורית, כבר השתמשו בסמל זהה ב-hatikva center בברוקלין והודפסו מאות חולצות עם סמל זה.

--- סוף ציטוט ---

נכון שהבולשוויקים לא יבחינו בין סמל חדש עם אגרוף כלשהו לבין הסמל הישן. כל עוד שיש מגן דוד עם אגרוף, משפטית זה ייחשב כמו הסמל הישן.

--- סוף ציטוט ---

חיים איזה כיף לראות אותך יותר פעיל בפורום, יישר כח.

עז77:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 10, 2007, 18:48:33 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 10, 2007, 18:44:44 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 10, 2007, 12:57:45 ---סמל מצוין אבל מפריע לי הכיתוב באנגלית עליו. לפי דעתי עלינו להמציא גם שם בעברית אבל משהוא יותר מושך ממה שהיה פעם ולעשות לו גם ראשי תיבות. (הערה בלי קשר: לפי מה שהבנתי כ"ך זה "כהנא לכנסת")

--- סוף ציטוט ---

הכיתוב הוא לא חלק מהסמל,
זה סתם משהו נגד העתקות בנתיים ככה..

--- סוף ציטוט ---
אז אם הכתב הוא נגד העתקה אין ממש שינוי בסמל רק באגרוף

--- סוף ציטוט ---

יש, התחתית של המגן דויד מעוצבת כמו שפיץ כמו חוד של חנית,
אולי עדיף לעשות באמת אגרוף שונה מעט?.

liorso:
הוא ממש לא כריזמטי. למה רשמת אפילו ליד חיים בן פסח?

mashras:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 11, 2007, 13:51:21 ---הוא ממש לא כריזמטי. למה רשמת אפילו ליד חיים בן פסח?

--- סוף ציטוט ---
רשמתי "אפילו", כי כתבתי את הרב כהנא. אז בשביל לא לפגוע בחיים בן פסח (שיחשוב שאני משווה בינו לבין הרב כהנא זצ"ל), כתבתי "אפילו" ליד שמו.
אבל לא התכוונתי להמעיט מערכו של חיים בן פסח, ואם עשיתי זאת אני מצטער.

Aaron:

--- ציטוט של: mashras על ינואר 10, 2007, 21:05:10 ---
האגרוף עם המגן דוד מסמל בעיני רבים את תנועת כ"ך המתלהמת שצעקו "מוות לערבים" בסוף שנות ה80. את הסטיגמה הזו אנחנו צריכים לשנות, אם אנחנו רוצים לסחוף את הציבור בישראל. זו דעתי בלבד.

--- סוף ציטוט ---
אני לא מסכים איתך. אם הבנתי נכון, אתה אומר שאנחנו צריכים להתמתן כדי לסחוף יותר אנשים לתנועה שלנו. לדעתי אסור לנו לשנות את עמדותינו על האוייב הערבי. ולמי שיש בעיה עם "מוות לערבים" שלא יצטרף לתנועה שלנו. אנחנו לא צריכים להתאים את עצמינו לקהל השמאלני בישראל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה