חדשות ודיונים > דיון כללי

ההצעה שלי לסמל הכהניסטי החדש

<< < (7/7)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 11, 2007, 22:03:59 ---
--- ציטוט של: zelhar על ינואר 11, 2007, 21:31:04 ---לדעתי האגרוף הוא סמל כוחני מדי, הוא מזכיר סמלים של הפנתרים השחורים וכנראה גם של ארגונים אלימים ובריוניים אחרים.

--- סוף ציטוט ---
ומה אתה רוצה שיהיה לנו סמל נשנשי כוסי כזה? מה רע בכוחניות ובריוניות?

--- סוף ציטוט ---
בדיוק!
זו הייתה הדרך של כ"ך לא סתם הסמל שלהם היה ככה...

Aaron:

--- ציטוט של: mashras על ינואר 11, 2007, 22:55:49 ---
--- ציטוט של: zelhar על ינואר 11, 2007, 21:31:04 ---לדעתי האגרוף הוא סמל כוחני מדי, הוא מזכיר סמלים של הפנתרים השחורים וכנראה גם של ארגונים אלימים ובריוניים אחרים.

--- סוף ציטוט ---

מצטרף לדעתו של zelhar.

וחיים בן פסח אמר שאת אלה שיסרבו לצאת  - אותם נגרש בכוח.
חיים לא אמר להרוג ערבים שאין דם על הידיים שלהם - אף פעם לא, הוא אמר בתור ענישה קולקטיבית, הוא אמר שצריך להרתיע, הוא אמר שהם עמלק, -
אבל מעולם הוא לא אומר כפתרון סופי להורגם!

--- סוף ציטוט ---
חיים בפרוש אמר שהאסלאם היא דת נאצית רצחנית שפתחה במלחמה כוללת נגד כל מי שלא מוסלמי. אתם רוצים להגיד לי שאם ניהיה בשלטון רק נגרש את ה"פלסטינים"/ערבים? איפה הנקמה על הטבח שהם ביצעו בעם שלנו?  ???

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 11, 2007, 23:11:59 ---
--- ציטוט של: mashras על ינואר 11, 2007, 22:55:49 ---

--- סוף ציטוט ---

מצטרף לדעתו של zelhar.

וחיים בן פסח אמר שאת אלה שיסרבו לצאת  - אותם נגרש בכוח.
חיים לא אמר להרוג ערבים שאין דם על הידיים שלהם - אף פעם לא, הוא אמר בתור ענישה קולקטיבית, הוא אמר שצריך להרתיע, הוא אמר שהם עמלק, -
אבל מעולם הוא לא אומר כפתרון סופי להורגם!

--- סוף ציטוט ---
חיים בפרוש אמר שהאסלאם היא דת נאצית רצחנית שפתחה במלחמה כוללת נגד כל מי שלא מוסלמי. אתם רוצים להגיד לי שאם ניהיה בשלטון רק נגרש את ה"פלסטינים"/ערבים? איפה הנקמה על הטבח שהם ביצעו בעם שלנו?  ???

--- סוף ציטוט ---
הנקמה והשחיטה זה הדבר הראשון שנצטרך לעשות על כל עשרות אלפי ההרוגים, אלפי הפצועים החטופים למען כולם!

zelhar:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 11, 2007, 22:59:59 ---
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 11, 2007, 22:03:59 ---

--- סוף ציטוט ---
ומה אתה רוצה שיהיה לנו סמל נשנשי כוסי כזה? מה רע בכוחניות ובריוניות?

--- סוף ציטוט ---
בדיוק!
זו הייתה הדרך של כ"ך לא סתם הסמל שלהם היה ככה...

--- סוף ציטוט ---

אני למדתי כי הרמב"ם אמר שבכל המידות צריך לחפש איזון (למשל להיות חסכן, לא קמצן ולא פזרן), פרט למידת הגאווה שצריך להפחית ככל שניתן (וההפך מגאווה הוא ענווה ולא שפלות). ארץ ישראל היא מסמלת העקרון הזה, מבחינה גאוגרפית ואקלימית- היא סמל של מתינות, והקיצוניות היחידה שבולטת בה היא ים המלך שהוא המקום הנמוך ביותר בעולם. גובה הוא מימד שמסמל גאווה.

ועל פי רעיון זה- לא בריונות ולא נשנשיות, צריך להיות קשוחים במדה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה