חדשות ודיונים > דיון כללי
ההצעה שלי לסמל הכהניסטי החדש
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: האלקשי על ינואר 10, 2007, 13:47:27 ---כמה הערות:
א. אחסוך לך את המאמץ שבבירור. כל סמל שהוא קונסטלציה כלשהי של אגרוף ומגן דוד יהיה בלתי חוקי במדינה הבולשויקית יסראל.
היו אנשים שהורשעו בתמיכה בארגון טרור אפילו בעוון הגדול של הנפת דגל עם תמונת הרב כהנא.
ב. כדאי לחשוב על סמל חדש לגמרי, ולדעתי זה שווה את המאמץ.
ג. הזוית החדשה של האגרוף גם היא לא מקורית, כבר השתמשו בסמל זהה ב-hatikva center בברוקלין והודפסו מאות חולצות עם סמל זה.
--- סוף ציטוט ---
נכון שהבולשוויקים לא יבחינו בין סמל חדש עם אגרוף כלשהו לבין הסמל הישן. כל עוד שיש מגן דוד עם אגרוף, משפטית זה ייחשב כמו הסמל הישן.
mashras:
תסלחו לי שאני מתבטא כמו בני אלון, אבל לדעתי סמל שיבטא פחות כח ויותר תקווה יהיה עדיף.
משהו כמו מגן דוד שתחתיתו מגואלת בדם וקצהו העליון נושק לשמיים המוארים.
צבעו של המגן דוד יתחלף בהדרגה מאדום לכחול בהיר.
במרכז המגן דוד, תהיה חקוקה האות "כ". (בלבן)
אגב אני רוצה לחזק את ידיו של כהנא צדק. אני בהחלט מבין לרחשי ליבו התוססים. בצער רב אני כותב את הצעתי החדשה לסמל.
אבל אין מה לעשות, דרוש שינוי קוסמטי מסויים. זו דעתי. (שינוי קוסמטי בלבד).
דוקא_כך:
--- ציטוט של: mashras על ינואר 10, 2007, 21:05:10 ---תסלחו לי שאני מתבטא כמו בני אלון, אבל לדעתי סמל שיבטא פחות כח ויותר תקווה יהיה עדיף.
אגב אני רוצה לחזק את ידיו של כהנא צדק. אני בהחלט מבין לרחשי ליבו התוססים. בצער רב אני כותב את הצעתי החדשה לסמל.
--- סוף ציטוט ---
ברוך מרזל עשה הרבה שינויים קוסמטיים וגם מיתן את התבטאויותיו בתקשורת. האם זה עזר לתנועתו?
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 10, 2007, 19:54:20 ---
--- ציטוט של: האלקשי על ינואר 10, 2007, 13:47:27 ---כמה הערות:
א. אחסוך לך את המאמץ שבבירור. כל סמל שהוא קונסטלציה כלשהי של אגרוף ומגן דוד יהיה בלתי חוקי במדינה הבולשויקית יסראל.
היו אנשים שהורשעו בתמיכה בארגון טרור אפילו בעוון הגדול של הנפת דגל עם תמונת הרב כהנא.
ב. כדאי לחשוב על סמל חדש לגמרי, ולדעתי זה שווה את המאמץ.
ג. הזוית החדשה של האגרוף גם היא לא מקורית, כבר השתמשו בסמל זהה ב-hatikva center בברוקלין והודפסו מאות חולצות עם סמל זה.
--- סוף ציטוט ---
נכון שהבולשוויקים לא יבחינו בין סמל חדש עם אגרוף כלשהו לבין הסמל הישן. כל עוד שיש מגן דוד עם אגרוף, משפטית זה ייחשב כמו הסמל הישן.
--- סוף ציטוט ---
בדיוק תמיד הם ימצאו סיבות מתחת לאדמה עדיף להישאר עם הסמל הישן ולהילחם על העקרונות שלנו ולא לוותר לחבורה של שמלאנים עלובים ימ"ש.
mashras:
--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 10, 2007, 21:15:00 ---
--- ציטוט של: mashras על ינואר 10, 2007, 21:05:10 ---תסלחו לי שאני מתבטא כמו בני אלון, אבל לדעתי סמל שיבטא פחות כח ויותר תקווה יהיה עדיף.
--- סוף ציטוט ---
ברוך מרזל עשה הרבה שינויים קוסמטיים וגם מיתן את התבטאויותיו בתקשורת. האם זה עזר לתנועתו?
--- סוף ציטוט ---
אנשים אמרו לי בזמנו שהם לא יצביעו לברוך מרזל למרות שהם מאמינים בדרכו, כי הם טענו שהוא מתלהם מידי.
אני לא מצדיק אותם ואני חושב שהם אידיוטים ושָכָלִים, אבל מה לעשות זו דעתו של הרוב.
התשקורת הציגה את ברוך מרזל כמתלהם, ולא הציגה את דעותיו המתונות.
בנוסף אם אתה שואל את דעתי, אז ברוך מרזל הוא יהודי טוב, אבל לדעתי חסרה לו מעט קריזמה של מנהיג. הוא יודע לדבר הוא יודע להתבטא בתקשורת, אבל הוא לא סוחף כמו הרב כהנא, או (אפילו) כמו חיים בן פסח.
האגרוף עם המגן דוד מסמל בעיני רבים את תנועת כ"ך המתלהמת שצעקו "מוות לערבים" בסוף שנות ה80. את הסטיגמה הזו אנחנו צריכים לשנות, אם אנחנו רוצים לסחוף את הציבור בישראל. זו דעתי בלבד.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה